Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Če apr 02, 2009 8:25 am

dr. Samo je napisal/-a:
zoranwagen je napisal/-a:
rs2 je napisal/-a:Cena 42.000eur?
Za ves vložek, čas in znanje je to povsem primerna cena in ne se prosim sedaj obesit na to, da ne začnemo nepotrebno debato, kdo pa to naredi ceneje, ker ne zna narediti konkretno tega kar smo mi....
quote]

Mislim, da bo Dejan še dolgo lastnik te S2 in bo še marsikateri Drag odpeljal, ker za ta denar ne vrjamem da bo najdu kupca.

Mislim, da lahko trdim da tolk kok se vi spoznate na predelovanje se jst spoznam na prodajo redkosti in zaradi tega trdim da bo težka pri prodaji.

Spomnim se nekaj mesecev nazaj se je prodal Golf IV R32 tud nekje 750hp je bil na King of Europe. Avto so delali nam vsem znani Poljaki "VTG Team".
Prodajna cena 25.000eur.
Golf II R32 HGP bitrubo. Tvoj nasprotnik lani v finalu v Rijeki se je prodal letos marca.
Prodajna cena 20.000eur.
Najhitrejši evropski avto na sprednji pogon prav tako iz VTG delavnice je tud letos šel.
Prodajna cena 9.000eur
pa še bi lahko našteval. Žal so stroški, ki vrjamem da so bli v tej višini ali celo več v primerjavi z prodajno ceno velikokrat nesorazmerni.

kateri je tisti za 9000 € ?

Če mene vprašaš je to tale Civic:
http://videos.streetfire.net/video/Honda-Civic-Eurpean-FWD_188737.htm

Golf IV R32 BiTurbo je pa tale:
http://videos.streetfire.net/video/Golf-R32-Twin-Turbo-Drag_163327.htm
http://videos.streetfire.net/video/Golf-R32-Twin-Turbo-2008_190634.htm

Audija S2 pa upam da letos vidmo na kaksnih dragih :twisted:

Točno o teh dveh avtih sm govoru...en je šel za 25k eur ta drug pa ua 9k eur
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Če apr 02, 2009 9:01 am

skoda projekta, lastnik bo (ce bo hotel prodati zverino) zgubil en kup denarja verjetno... skoda... no mogoce se pa najde kdo ki bo nadaljeval zadevo...

da ne bom nove teme odpiral me samo informativno zanima kateri od novejsih vag motorjev je najbolj primeren za predelavo na 500-600 konjev za vsakdanjo uporabo. se pravi razmerje cena/vzdrzljivost... hvala!
juhica

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če apr 02, 2009 9:43 am

1.8T

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Če apr 02, 2009 9:59 am

S|icKeR je napisal/-a:1.8T

prej R32
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
LaKi_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LaKi_ Če apr 02, 2009 10:36 am

Kak 2.7 T bi tut znal zdržat to konjenico (motor je iz S4)
Težko je danes biti norec, kajti konkurenca je velika.

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Če apr 02, 2009 10:42 am

ja, stara R32 ima potencial...pa se 4x4 mas...novih niso pohvalili...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če apr 02, 2009 1:54 pm

zakon topic :tomidelej:
laid back & enjoyin' :pop:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če apr 02, 2009 1:59 pm

@off. una civic sedan je kr neki.mislm kokr si jaz razlagam to je tko da se od rs2-ja avto da vozt so cesti,pa od dejana se bo tut lahko.docim ta honda je res samo za na drag.tko da ne spada sm.k je neuporabna cist.pa se res je narjena samo za naravnost.od dejana se bo pa tut skoz ovinke lahko vozu.
kar sm hotu povedat je to da se bo dal z audijm tut prepotentne mladenice dol metat po mestu pa na ac.z uno hondo se pa glih naus po ac vozu.
edit;mislm da je to tut zlo pomemben faktor pri ceni.da se da avto registrirat pa legalno vozt po cesti.
Zadnjič spremenil abbe, dne Če apr 02, 2009 2:12 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Če apr 02, 2009 2:07 pm

se strinjam. tista honda vidi samo ravnino...
edijev audi pa vidi tud normalne ceste 8)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Če apr 02, 2009 2:25 pm

abbe je napisal/-a:@off. una civic sedan je kr neki.mislm kokr si jaz razlagam to je tko da se od rs2-ja avto da vozt so cesti,pa od dejana se bo tut lahko.docim ta honda je res samo za na drag.tko da ne spada sm.k je neuporabna cist.pa se res je narjena samo za naravnost.od dejana se bo pa tut skoz ovinke lahko vozu.
kar sm hotu povedat je to da se bo dal z audijm tut prepotentne mladenice dol metat po mestu pa na ac.z uno hondo se pa glih naus po ac vozu.
edit;mislm da je to tut zlo pomemben faktor pri ceni.da se da avto registrirat pa legalno vozt po cesti.

Najhitrejši evropski avto na sprednji pogon...to je bistvo Honde

pa mal žaljiv si do Honde,kr neki mislim zamisli se kok dela, denarja, znanja je v tistem avtu...so pač avti delan sam za naravnost in drugačni...vsaka specializacija ma svoj davek

Dejanov avto se nikol v sanjah ne da "legalno" registrirat...si že bil kdaj na Homolomo?
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Če apr 02, 2009 2:31 pm

jay je napisal/-a:se strinjam. tista honda vidi samo ravnino...
edijev audi pa vidi tud normalne ceste 8)

maš avte delane sam za normalne ceste...pa poskuste enga pravega Relijaša po ovinkasti cesti naspram avtom ki so delani za kej drugega...pa bo mel pol majn moči pa bo hudič

ne mešat telefonov pa likalnikov....vedno je vprašanje zakaj je bil avto delan in kok je v tej disciplini dober
...ne smem kar želim...

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Če apr 02, 2009 2:32 pm

Kot je rekel zoranwagen tisto legalno registrirano ne bi smelo biti. Vsaj v taki obliki ne. Kako je z a testom ne vem.
Kot drugo pa abbe, če mečeš prepotentne mladeniče "dol" si zelo verjetno tudi sam malo prepotenten, se ti ne zdi?!??!

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Če apr 02, 2009 2:33 pm

abbe je napisal/-a:@off. una civic sedan je kr neki.mislm kokr si jaz razlagam to je tko da se od rs2-ja avto da vozt so cesti,pa od dejana se bo tut lahko.docim ta honda je res samo za na drag.tko da ne spada sm.k je neuporabna cist.pa se res je narjena samo za naravnost.od dejana se bo pa tut skoz ovinke lahko vozu.

pa mal žaljiv si do Honde,kr neki mislim zamisli se kok dela, denarja, znanja je v tistem avtu...so pač avti delan sam za naravnost in drugačni...vsaka specializacija ma svoj davek

Dejanov avto se nikol v sanjah ne da "legalno" registrirat...si že bil kdaj na Homolomo?

nisem nic zaljiv do honde niti do tistih ki so ulozil trud in znanje v to.sam sanjam lahko otakem znanju.
hotel sem povedat da honda nekak ne spada sem kot primerjava za ceno (ker je "omejena")
no ce se ga ne da legalno registrirat se ga da nelegalno.honde niti nelegalno ne mores.
uglavnem hotu sem povedat da se da z dejanovim avtom vozt tut po cesti "normalno" z uno hondo se pa tut po cesti ne mores vozt.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Če apr 02, 2009 2:36 pm

Prokarjon je napisal/-a:Kot je rekel zoranwagen tisto legalno registrirano ne bi smelo biti. Vsaj v taki obliki ne. Kako je z a testom ne vem.
Kot drugo pa abbe, če mečeš prepotentne mladeniče "dol" si zelo verjetno tudi sam malo prepotenten, se ti ne zdi?!??!

Tisti, ki bi kupo avto za prepotentne mladeniče dol metat dvomim da ma 45k eur....mogoč se motim

Se spomnim, ko smo Velenjske R32 peljali vpisat novo moč...na homolomo je nastal večurni zsatoj pa so bli vsi TUV papirji zraven...tole homologirat pa je projekt resničen projekt...da se vse...recimo Milanov Twingo je tud "legal" ampak ta dva avta sta daaaallleeeččččč narazen
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Če apr 02, 2009 2:41 pm

abbe je napisal/-a:

nisem nic zaljiv do honde niti do tistih ki so ulozil trud in znanje v to.sam sanjam lahko otakem znanju.
hotel sem povedat da honda nekak ne spada sem kot primerjava za ceno (ker je "omejena")
no ce se ga ne da legalno registrirat se ga da nelegalno.honde niti nelegalno ne mores.
uglavnem hotu sem povedat da se da z dejanovim avtom vozt tut po cesti "normalno" z uno hondo se pa tut po cesti ne mores vozt.

Dejan bo 100% regisriral avto sam ne po rehilcih rečmo.
zmotlo me je Honda je kr neki.
Honde nikol niti niso razmišljali registrirat, če pogledaš prave dragsterje se ne registrira...skor podobna bedarija kot če bi F1 montiral tablice...
Primerjava je bla zato dana, ker kok sm jest dejana razumel je bil poglavitni vzrok sestava avti dragi...maš pa una 2 Golfa za primerjava...Nemški Golf II R32 bt je bil legalno registriran in se poteguje za naslov najhitrejšega avta z tablicami-tako rekoč
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Če apr 02, 2009 2:49 pm

@zoranwagen napisal sem ta civic sedan je kr neki.
to sem napisal v primerjaviz ostalimi avti ki si jih omenil.pa ne v taki primerjavi da je slabsa ali kar koli drugega.ampak v primerjavi glede na ceno za katero se je prodala.s tem sem hotel pac povedat da se je prodala tko poceni zato ker je narejena SAMO za drage.no sej un r 32 je tut pa dejanov ocitno tut(po tvojih besedah),ampak se da dejanov avto tut po cesti "legalno" vozt,pa r 32 tut pa mata zato vecjo prodajno ceno.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Če apr 02, 2009 3:08 pm

abbe je napisal/-a:@zoranwagen napisal sem ta civic sedan je kr neki.
to sem napisal v primerjaviz ostalimi avti ki si jih omenil.pa ne v taki primerjavi da je slabsa ali kar koli drugega.ampak v primerjavi glede na ceno za katero se je prodala.s tem sem hotel pac povedat da se je prodala tko poceni zato ker je narejena SAMO za drage.no sej un r 32 je tut pa dejanov ocitno tut(po tvojih besedah),ampak se da dejanov avto tut po cesti "legalno" vozt,pa r 32 tut pa mata zato vecjo prodajno ceno.

ne se no šalit no...ker je sam za drage delan ima nižjo ceno kot pa če bi bil registriran...odločit se morš kaj bi rad mel najhitrejši avto...al hiter avto pa registriran...pri Hondi to ni važno a registrirana al ne...ampak čase ki jih je dosegla in bodoči kupec kok malo vzdrževanja bo mel...
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Če apr 02, 2009 3:12 pm

ne ker je bil delan za drage ampak ker se ga ne da uporabljat nikjer drgje kot na unih 402 metrih.z audijem gres lah se km drgm k pa sam na uno ravnino.
ma sj ni pomembn.nevem a neznam razlozit al kaj.
se opravicujem za off k sm ga naredu v temi.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Če apr 02, 2009 3:20 pm

66`er Chevelle Raceca...18.500

Super Pro ET VW Corrado...25300eur

od SLO avtov, ki so registrirani pa tekole na pamet:

Nissan 100NX od Krofa mislim da 5.000eur

Seat Leon od Cafa mislim, da 25.000eur

Honda Integra od Megliča mislim da 15.000eur

VW Scirroco od prekmurca 12.000eur

pa tk naprej
...ne smem kar želim...

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Če apr 02, 2009 5:54 pm

zoranwagen je napisal/-a:66`er Chevelle Raceca...18.500

Super Pro ET VW Corrado...25300eur

od SLO avtov, ki so registrirani pa tekole na pamet:

Nissan 100NX od Krofa mislim da 5.000eur

Seat Leon od Cafa mislim, da 25.000eur

Honda Integra od Megliča mislim da 15.000eur

VW Scirroco od prekmurca 12.000eur

pa tk naprej

Torej če te prav razumemo je njegova cena 2X do 3X previsoka :) ... z drugimi besedami zdaj bi rad polovil vse stroške nazaj... mogoče celo plus?
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost