theDegriz je napisal/-a:Misliš, da bi snel 996 Turbo 80-200? 420HP/560NM
Pomojem brez večjih problemov... že razlika v KM j kar velika... navor pa tudi sigurno je... Tale turno ma kr mal navora za tolk KM...
theDegriz je napisal/-a:V katerem stock avtu pa lahko najdeš več navora pri teh konjih? Verjetno je kak ampak vprašanje če dosti več. To je vseen biturbo.
Pa v bistvu sem ravno zato vprašal. Sicer je dosti več tegale Mustanga skupaj 650/600NM (oziroma toliko po zadnjem postu) ampak se mi zdi precej bolj hitrosti neprijazna oblika avtomobila.
Je pa res, da je vsem ostalim čutom nadprijazna oblika tako, da vlečeš čeljust po tlehSploh če še zaropoče.
C4V4L13R je napisal/-a:a je še kar pri Ercu? tole se pa že dolgo vleče
GOOS je napisal/-a:C4V4L13R je napisal/-a:a je še kar pri Ercu? tole se pa že dolgo vleče
ni vecle meni se ni dalo po njega ... hehehhe...
malo kruzanja tistega lepega nedeljskega popoldneva
video
106 je napisal/-a:Pa to vrjetno nimaš original auspuhov gor ? to se tak sliši kot recimo Corsa Cat Exhaust al pa recimo še bolj vrjetno Electric Cutout
GOOS je napisal/-a:106 je napisal/-a:Pa to vrjetno nimaš original auspuhov gor ? to se tak sliši kot recimo Corsa Cat Exhaust al pa recimo še bolj vrjetno Electric Cutout
V prvem postu pise Magnaflow Performance Side Double Exhaust (to ni nobena rižota) ... pure power!!!
Za lazjo predstavo pa obstaja video izpred dveh let, kjer se zberemo sami amerikanci. Vsi vabljeni tudi letos 2.junija v Nazarje in pa nekje v sredini septembra v Lj. pri Tušu za Kolosejem.... točen datum še lahko sporocim.
lp
P.
crxdelsol je napisal/-a:Kam si dal zvočno izolacijo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov