Evo VaLe zej sm si use ugledu zej me pa zanima lah tud na zs odpišeš kok maš zej dejansko konjev, do kok se ti vrti, kje maš blokade in kje bi se lahko dubila da te vprašam še mal bol resne stvari. Za odgovor ti bom full hvaležen Hvala
Avto ima 200 realnih konjev... nisem še meril z novo sklopko, da vidim če je kakšna razlika glede na prejšno sreijsko (bedno) Vrti se do 8.000 in tukaj je tudi blokada, torej na 8.000 :P
Se bomo pa kdaj kaj dobli, pa kakšno rekli... kein problem
VaLe je napisal/-a:Kaka konkurenca... zakaj bi me to motlo? Hvala bogu, da še ima kdo tak avto. Itak jih je zelo malo, če jih je v 7, 8 pri nas... to ni nič :P
vale u tork sm vidu 350-z v btcju .. en oranžn pa res felgize take base d sm sam zjou .. drgač pa nmorš vrjet kolk je to širok fak an .. po fotkah sploh nmorš vidt ... jz bi tut imeu 350-z ops: vle a kdaj prletiš na gorenjsko .. d te mal sčekamo:)
Evo... ravno sem prišel iz Avstrije, nove gume so gor, Superleggere nazaj Avto se tak lepo pelje... sem čist pozabil kak je že to, ker zimske gume in serijske felne so za en drek (vsaj kaj se vožnje tiče) :P
Kasneje prilimam kakšno sliko, ker je avto spet lep :P