Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a MyWay! Če apr 02, 2009 6:02 pm

abbe je napisal/-a:@off
Vidim, da še zmeraj ne veste zakaj je tista afna tam.

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Če apr 02, 2009 6:57 pm

Prokarjon je napisal/-a:
zoranwagen je napisal/-a:66`er Chevelle Raceca...18.500

Super Pro ET VW Corrado...25300eur

od SLO avtov, ki so registrirani pa tekole na pamet:

Nissan 100NX od Krofa mislim da 5.000eur

Seat Leon od Cafa mislim, da 25.000eur

Honda Integra od Megliča mislim da 15.000eur

VW Scirroco od prekmurca 12.000eur

pa tk naprej

Torej če te prav razumemo je njegova cena 2X do 3X previsoka :) ... z drugimi besedami zdaj bi rad polovil vse stroške nazaj... mogoče celo plus?
plus pri tej ceni nebi reku. Prej 0. Ampak za ta odgovor bi bil boljsi sam Dean al pa Lukac, Edo, Caf
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Kraj: štore-celje

Napisal/-a sablač Če apr 02, 2009 10:10 pm

99% folku (tu in drugot) tak nebo nikol jasno, kolk dnarja in truda-casa ter vsega ostalega se vlozi v en tak projekt.zato so komentarji brezveze,plus pri prodaji takega zgotovljenega projekta pa je itak skor nemogoc.zato se pri vecini taki projekti delajo samo za lastn uzitek,ko pa pride neki vmes in je treba jemat slovo, pac pozres kar pozres. lp m
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!

Uporabniški avatar
KiNOS
Novinec

Napisal/-a KiNOS Če apr 02, 2009 10:33 pm

sablač je napisal/-a:99% folku (tu in drugot) tak nebo nikol jasno, kolk dnarja in truda-casa ter vsega ostalega se vlozi v en tak projekt.zato so komentarji brezveze,plus pri prodaji takega zgotovljenega projekta pa je itak skor nemogoc.zato se pri vecini taki projekti delajo samo za lastn uzitek,ko pa pride neki vmes in je treba jemat slovo, pac pozres kar pozres. lp m

Lepo bi blo k bi bil trud poplačan.
Samo folk b.k. kok truda je blo vlozenga v avto. Nikol se trud ni prodaju in se nebo. Vazn je končni izdelek..poleg tega avto še ni dokončan..in nikoli na drag progi.Če je avto vreden recimo 1500€ pa nardiš komplet generalko za 500€ (primer pač) je avto še zmer vreden 1500€ in ne 2000. Denarja ki ga vložiš v avto v zelo malih primerih dobiš nazaj.

Ne da kritiziram, tko pač folk razmišla...

Če se mene vpraša je tut mal previsoka cena..sam projekt in trud vseh ki so se lotil zadeve je pa itak, kapo dol.

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 Pe apr 03, 2009 8:27 am

Ellow! :lol:

Hvala vsem za sodelovanje (ste se kar razpisali) 8)

Kaj naj rečem... glede stroškov vam lahko iz prve roke povem (očitno res ane) :cry da je 42k eur manjša cena kot je bilo vloženo, če pogledam svoj seznam in vidim še nakup avta, za katerega sem takrat tudi dal dobre 4k eur ;)

Malo je šokantno ko slišiš cifre, poleg tega imajo avti rezultate, tak da tega se zavedam bodite brez skrbi da ne bo enostavno prodati.

Odločam se da ga dokončam in postavim neke rezultate, samo kdo bo mojo ženo prepričal da se bom v toto mašino vsedo in jo še vozo, ker je za njo že najinih vsakodnevnih 180 tdi KM 3x preveč za njo :vc

Lp

P.S.: Kaj Cicero je le prodal Leona? Prvič slišim! Se počutim, ko da sem z lune pado, nič več ne vem :har
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Pe apr 03, 2009 9:20 am

Dejan_S2 je napisal/-a:P.S.: Kaj Cicero je le prodal Leona? Prvič slišim! Se počutim, ko da sem z lune pado, nič več ne vem :har

Ga ni prodal...dobil je aro pol je pa kupec odstopu...
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Pe apr 03, 2009 9:21 am

sablač je napisal/-a:99% folku (tu in drugot) tak nebo nikol jasno, kolk dnarja in truda-casa ter vsega ostalega se vlozi v en tak projekt.zato so komentarji brezveze,plus pri prodaji takega zgotovljenega projekta pa je itak skor nemogoc.zato se pri vecini taki projekti delajo samo za lastn uzitek,ko pa pride neki vmes in je treba jemat slovo, pac pozres kar pozres. lp m

Lahko bi mel cene povedu za Golfa k ga delate
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Pe apr 03, 2009 9:26 am

KiNOS je napisal/-a:

Lepo bi blo k bi bil trud poplačan.
Samo folk b.k. kok truda je blo vlozenga v avto. Nikol se trud ni prodaju in se nebo. Vazn je končni izdelek..poleg tega avto še ni dokončan..in nikoli na drag progi.Če je avto vreden recimo 1500€ pa nardiš komplet generalko za 500€ (primer pač) je avto še zmer vreden 1500€ in ne 2000. Denarja ki ga vložiš v avto v zelo malih primerih dobiš nazaj.

Ne da kritiziram, tko pač folk razmišla...

Če se mene vpraša je tut mal previsoka cena..sam projekt in trud vseh ki so se lotil zadeve je pa itak, kapo dol.

zelo lepo povedano...edina razlika tist, ki je naredu generalko bo lažje prodal k un k ni al pa še to ne...pri predelavah je pa tud tak kak je na avtu zmontirano je vredno polovico al pa še manj
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Pe apr 03, 2009 10:47 am

Ajde, te pa gremo tak - kiri mi prinese 30k na roko ga pelje 8)

Saj finta je v tem, da je ljudi ki ima tak denar (tudi 42k) za nakup avta en cel kup (ki so zmožni al pa pripravljeni reskirat tak denar)... pa če gremo še natančneje jih je tudi še stalno ogromno takih ki si za tak denar nek športni avto lahko brez problema privoščijo...

Samo po moje vsak oz. jih večina gleda malo bolj široko, kaj mu (nov oz. novejši ali pa tudi originalen avto - torej ne predelan ponuja) pa seveda na potrebe.

Taki ki nima v duši, da hoče met nekaj posebnega - nevsakdanjega, za takega moj avto ni. ;)
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Pe apr 03, 2009 10:57 am

Dejan_S2 je napisal/-a:Ajde, te pa gremo tak - kiri mi prinese 30k na roko ga pelje 8)

Saj finta je v tem, da je ljudi ki ima tak denar (tudi 42k) za nakup avta en cel kup (ki so zmožni al pa pripravljeni reskirat tak denar)... pa če gremo še natančneje jih je tudi še stalno ogromno takih ki si za tak denar nek športni avto lahko brez problema privoščijo...

Samo po moje vsak oz. jih večina gleda malo bolj široko, kaj mu (nov oz. novejši ali pa tudi originalen avto - torej ne predelan ponuja) pa seveda na potrebe.

Taki ki nima v duši, da hoče met nekaj posebnega - nevsakdanjega, za takega moj avto ni. ;)

Tud 30k ne boš dobil za avto, ki ma toeretsko tok in tolk konjev, ki toretski gre tok in tok, ki toretski gre tok na 402...sestavit...zmerit pol pa dalje

Seveda je folk, ki dost dražje avte kupujejo in športake...ampak Franček (upam, da ni kakega Frančeka v debati) bo raje dal ta denar za porscha ker bojo vsi sosedje rekli ma porscha pa ni važen, če si ti 28x hitrejši pa tud Teorija jih ne zanima ker jo ne kapirajo radi vidijo kaj se dogaja pol so pa še Mihati (podobna želja kot pri Frančeku) ki kapirajo torijo ampak bojo šli delat avto za svoj gušt in kapirajo predelave in cene.
Torej kdo je tvoj kupec...nekdo, ki ma še denar tam do 20k in ki kapira kaj se ponuja ampak spet bi rad prvo rezultate bol dinari
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Pravi_Diablo
Uporabnik

Napisal/-a Pravi_Diablo Pe apr 03, 2009 11:15 am

franček in miha ki imata denar si kaj takega ne bosta nikol kupla. Se gre raj v brand name in tovarnisko zmogljiv avto...

tisti ki bi kaj takega imel,verjetno nima denarja, tisti ki pa ga ima si ga bo pa sam naredil. zal oziroma ni zal, to tako je.

tole ceno bos pac moral zelo zelo oklestit ce bos zelel prodati v kompletu... ce ze res zelis prodat in nekaj ptegnit ven , predlagam prodajo po delih.

jaz osebno neb nikol kupil predelanega vozila... sploh ce še je kak začinjen s plastiko... cene pa take, kot da je zlat.

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Pe apr 03, 2009 11:20 am

Pravi_Diablo je napisal/-a:... ce ze res zelis prodat in nekaj ptegnit ven , predlagam prodajo po delih.

...kaj naj avto spet razrga pa normalne zice montira pa vrjetno kak orginal del je že prodal pomoje je to nemogoč projekt...saj ni tu sam turbino za odšraufat pa prodat...
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Pravi_Diablo
Uporabnik

Napisal/-a Pravi_Diablo Pe apr 03, 2009 11:43 am

ja ne vem kaj bo naredil...jaz sem samo napisal, kaj jaz mislim. ;)

a ti mislis da bo prodal za 30?

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Pe apr 03, 2009 11:45 am

Pravi_Diablo je napisal/-a:tisti ki bi kaj takega imel,verjetno nima denarja, tisti ki pa ga ima si ga bo pa sam naredil. zal oziroma ni zal, to tako je.

tole ceno bos pac moral zelo zelo oklestit ce bos zelel prodati v kompletu... ce ze res zelis prodat in nekaj ptegnit ven , predlagam prodajo po delih.

A tako je? :lol: (Za prvi del posta)

Za drugi del: Hvala res, ampak meni ni treba prav nič predlagat ker sem star zadosti in že šel skozi marsikaj v lajfu, da bom sam znal razmisliti na kakšen način ga bom prodal in kako pa še marsikaj.

Mislim, da je tema že začela malo zahajat v napačno smer, tak da je najboljše da moderatorji temo zaklenete!

Mislim da je to moja osebna zadeva, še 1x kak, za kolko, v kakem stanju ga bom prodal oz. bom nardil (pa še 100x drugih stvari ki jih lahko tu kdo ki ma preveč časa blodnjah napiše).

Hvala vsem za komentarje skozi teh 30 strani, predvsem pa tistim pozitivnim za vso podporo!! :)

LP

Dejan
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
Pravi_Diablo
Uporabnik

Napisal/-a Pravi_Diablo Pe apr 03, 2009 12:02 pm

ne napak razumet, zadeva je huda, vse in ste res carji...

vse ostalo je za drugo temo, ki pa je tudi zanimiva, da bi svoje izkušnje podali tisti ki ste v avtomobile vložili tone denarja in še več , dela, potem pa to prodajat zaradi takih in drugačnih razlogov..in kje so smisli...

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii Pe apr 03, 2009 12:13 pm

Na željo avtorja zaklepam. Dejan, če boš pa kasneje imel za v temo kaj napisati, kak update ali glede prodaje cene ali karkoli drugega, mi pa poslji zs pa bomo dopisal ;)

Lp, Gapi

In pa srečno prodajo!
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov