Ne tikaj kaj dosti več

LP
Matej
BoneS je napisal/-a:pa zakaj je znaciln pr teh H&R da avto naprej visi? sem jih mel zmontirane v golfu 5 pa sm jih po enem tednu vn vrgu (spredaj super nizek, zadaj kot traktor) pa dau not eibach sportline
BoneS je napisal/-a:pa zakaj je znaciln pr teh H&R da avto naprej visi? sem jih mel zmontirane v golfu 5 pa sm jih po enem tednu vn vrgu (spredaj super nizek, zadaj kot traktor) pa dau not eibach sportline
Matey_ je napisal/-a:Ej meni je svetovno
Ne tikaj kaj dosti več
LP
Matej
ManIAK je napisal/-a:Zdaj pa zgleda tak mot more..
_BuLLet_ je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:pa zakaj je znaciln pr teh H&R da avto naprej visi? sem jih mel zmontirane v golfu 5 pa sm jih po enem tednu vn vrgu (spredaj super nizek, zadaj kot traktor) pa dau not eibach sportline
BMW itak more bit malo v kajločisto lepo je izpadlo.
Lahko malo opišeš razliko med H&R in potem eibach sportline? Koliko je bil avto nižji z Eibachi? Če sem prav informiran je pri Eibachu sportline precej nizka opcija, medtem, ko pro-kit ni toliko nizek.
Lahko tudi na privat, da nebova smetila teme tukaj.
Matey_ je napisal/-a:To se strinjam jaVarnost na 1. mestu
No sej za zunanjost si zlo lpo poskrbeu... zdej pa še mal srčka pa pljuč dotakni
LP
Matej
scirocco12 je napisal/-a:Bravo to je to. Upam, da prideš pokazat avto v petek v NM!
MarcY je napisal/-a:Kapo dol, felne res pašejo. Znižan je tud lepo, js nebi več druga spreminjalZdaj ga še samo pucaš
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost