Bucko99 je napisal/-a:Ne vem kaj kompliciras, ce imas polni kasko ? Poklici agenta ali na Tilio in naj ti povejo kaj in kako
Oz. se boljse je, da ima servis cenilno mesto in tam opravis vse.
x2
Bucko99 je napisal/-a:Ne vem kaj kompliciras, ce imas polni kasko ? Poklici agenta ali na Tilio in naj ti povejo kaj in kako
Oz. se boljse je, da ima servis cenilno mesto in tam opravis vse.
Gyga je napisal/-a:For je napisal/-a:V pralnici kjer ga vedno perem, sem dobil eno super zadevco z katero samo z čopičem premažeš in zplakneš z vodo. )
Povej kaj več. Za kakšno 'zadevco' gre?
Težko verjamem, da bi eno sredstvo hkrati bilo učinkovito proti katranu in rji.
peroRS je napisal/-a:Brez zamere, ampak zadevo si zakompliciral v pic** matr. Pa še po forumu pišeš o tem.
MaReX93 je napisal/-a:ja na kaj pa se naj potem obvezujem? na kamen ki mi je nevem odkoder priletel pa gdaj?![]()
MaReX93 je napisal/-a:Nedeljo sem se spravil zraven, in kot je že en omenil naj probam z sesalcom dobit kamen ven. In vojlakamen je zunaj.
![]()
![]()
Nato sem šel okol nabrat malo perja, pa sem ga nadeval v tisto luknjo noter, zatem pa sem si še moral nekje umislit kri. In seveda jaz neroda ko sem sesalec pospravljal sem se nekak pičil na en čuden del na cevi in evo kri je bila že tukaj
, pa sem še to "naflockal" gor po maski in emblemu
![]()
V Pon. grem na zavarovalnico k tilii in tam je bila prijazna gospa in sem lepo izpolnil tisti zapisnik, da mi je kao nek ptič priletel. Ker cenilca ni bilo, je zadevo sama poslikala in mi z veseljem rekla da bodo to oni vse uredili in bom dobil po pošti domov tako potrdilo, da bom lahko šel stem na servis na zav. račun.![]()
Komaj danes v četrtek me kličejo da bi moral met še policijski zapisnik in da brez tega nebo nič![]()
![]()
![]()
Tako da očitno si bom moral zadevo sam plačat
mtl je napisal/-a:Bi pa vse, ki odstranjujejo zračno rjo opozoril na sledeče: odstranitev je zgolj prvi korak (vsaj pri plastelinu). Namreč s čiščenjem odstraniš vso umazanijo, opilke, itd. Barva je torej na tistem mestu poškodovana in če potem ne spoliraš zadeve običajno na teh poškodovanih mestih zelo hitro pride do prave rje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov