EX-B je napisal/-a:Lahko share-as kje in koliko?
tr00per je napisal/-a:naj jih prodaja, če komu prav pridejo. Dokler je kupcu jasno, kaj kupi, zakaj pa ne? To nikakor ni nateg! Tudi sam sem že prodal 10 let stare gume komu. Sem mu povedal, koliko so stare, da sam jih zaradi tega ne mislim uporabljati, če pa jih kdo bo še uporabil...super!
domen90 je napisal/-a:In zakaj prodajaš stari okvir, če je čisto rjav? Na bmwslo si zmeraj glasen glede nategovanja, sam pa prodajaš te smeti za 40eur. Dvojna merila?
domen90 je napisal/-a:Nimam nobene osebne zamere, me pa zmoti, kdo prodaja izrabljene stvari. Še sam si napisal "To je stanje mojega trenutnega okvirja" in dal na koncu ! in ?
Če je tisti forumaš tako zainteresiran, zakaj ga ne kupi?
Tudi za steklo si napisal, da je poškodovano ...
bunny01 je napisal/-a:domen90 je napisal/-a:Nimam nobene osebne zamere, me pa zmoti, kdo prodaja izrabljene stvari. Še sam si napisal "To je stanje mojega trenutnega okvirja" in dal na koncu ! in ?
Če je tisti forumaš tako zainteresiran, zakaj ga ne kupi?
Tudi za steklo si napisal, da je poškodovano ...
Ne vem, njega vprašaj rockson je njegov nick.
domen90 je napisal/-a:tr00per je napisal/-a:naj jih prodaja, če komu prav pridejo. Dokler je kupcu jasno, kaj kupi, zakaj pa ne? To nikakor ni nateg! Tudi sam sem že prodal 10 let stare gume komu. Sem mu povedal, koliko so stare, da sam jih zaradi tega ne mislim uporabljati, če pa jih kdo bo še uporabil...super!
Sigurno si mu tudi razložil, da so zaradi starosti trde kot plastika in posledično neprimerne za na cesto? Dobro da vem, da se lahko odslužene stvari prodaja. Bom začel uporabljene kondome spravljat in jih prodajat, važno da niso preluknjani. Jaz jih pač ne mislim še 1x uporabiti, če pa jih kdo bo še uporabil...super!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 46 gostov