For je napisal/-a:Jaz bi se kar strinjal z abbe-jem. Če bi imel denar, bi imel VSE MOŽNO kar obstaja ....zakaj pa ne.
Meni se pri blaz2013 zdi smešno da mu oprema ne pomeni nič (jaz to berem "denar mi pomeni več") a odloči se za golfa? Zakaj potem ne za kakšno cenejšo znamko?
Jaz sem še zmeraj prepričan da je zanesljivost in kvaliteta precej pogojena s tem ali je avto najcenejši, ali najdražji. Mislim da precej sestavnih delov (ne opreme) ni enakih in najbrž tako dosežejo nižjo ceno. Tega se prav spomnim pred leti ko so mi menjali ročico smernikov. Tista pokvarjena je bila MADE IN****** kar nekaj, tisto ki so ugradili pa MADE IN Germany.
Sem imel in trojko in štirko vstopne modele in bil vsak mesec na servisu. Večina ljudi ki so tudi imeli golfe (najbrž ne najcenejše) se je čudila da se to dogaja.
Potem sem se odločil za Astro z najvišjim nivojem opreme, in je bila super izkušnja. Zdaj sem se tudi odločil za 308 z najvišjim nivojem opreme in upam na najboljše.
Meni se tudi zdi da to "NOČEM imeti" nekaj več opreme laganje samemu sebi.
blaz2013 je napisal/-a:
Vzet je bil iz zaloge, kar je ostalo in ni bilo veliko izbire, poleg tega mi pa to zadošča kar ponuja Comfortline oprema.
.
mavrica je napisal/-a:sem še en takih, ki mu oprema ne pomeni nič. Zadostuje mi klima, dobri sedeži in tempomat.
Ne potrebujem avt. menjalnika, stresnega okna, super ozvocenja, sportnega trdega podvozja, spojlerckov/velikih feltn in zadnjih šip na elektriko. Raje imam na roke, da si lahko clovek odpre steklo pri ugasnjenem avtu. Imam ksenonke, a so mi odvec; sodobne luči ne svetijo bistveno slabse, sploh ker se zelo malo vozim ponoci, na ceno zarnic pa niti da ne pomislim.
Poznam veliko ljudi, ki imajo denar, a ga ne kazejo na avtomobilu. Ja in vozijo VW z osnovno opremo, ker je avto solidno zanesljiv in dobro ergonomicen. Kia in podobna vozila pa bi ze prevec ceneno izstopala, sploh za tistega tisočaka razlike v ceni. Bolje redno menjati avto takoj po poteku garancije, kar je za marsikoga neprecenljivo.
Gosic je napisal/-a:mavrica je napisal/-a:sem še en takih, ki mu oprema ne pomeni nič. Zadostuje mi klima, dobri sedeži in tempomat.
Ne potrebujem avt. menjalnika, stresnega okna, super ozvocenja, sportnega trdega podvozja, spojlerckov/velikih feltn in zadnjih šip na elektriko. Raje imam na roke, da si lahko clovek odpre steklo pri ugasnjenem avtu. Imam ksenonke, a so mi odvec; sodobne luči ne svetijo bistveno slabse, sploh ker se zelo malo vozim ponoci, na ceno zarnic pa niti da ne pomislim.
Poznam veliko ljudi, ki imajo denar, a ga ne kazejo na avtomobilu. Ja in vozijo VW z osnovno opremo, ker je avto solidno zanesljiv in dobro ergonomicen. Kia in podobna vozila pa bi ze prevec ceneno izstopala, sploh za tistega tisočaka razlike v ceni. Bolje redno menjati avto takoj po poteku garancije, kar je za marsikoga neprecenljivo.
![]()
![]()
![]()
Lepo te prosim. Priznajte si že, da nočete izstopati v krogu ljudi, da slučajno ne bi bili drugačni. Podobno je z Iphone in Samsung telefoni, ko ljudje pač nočejo izstopati iz trenda črede ovac.
blaz2013 je napisal/-a:Da se vrnem na temo... Pnevmatike na vozilu so [i]Michelin Energy Saver+ 195/65/15" napolnjene na 2,7 bar
J.McLane je napisal/-a:blaz2013 je napisal/-a:Da se vrnem na temo... Pnevmatike na vozilu so [i]Michelin Energy Saver+ 195/65/15" napolnjene na 2,7 bar
Poročaj če so tudi tvoje taka katastrofa v dežju, sem jih imel na Puntu, ki je sedaj že šel od hiše ampak te pnevmatike so res zanič v dežju.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov