Kar se tice felgn sm studiral na to barvo in sm mnenja da bi res zgledal hudo. Dokler ne probas ne ves

Kar se tice gum vanli so pac vanli, za daily drive so vredu pocen pa nic vredne

Drugace pa so pri meni vedno zavore in gume tko k treba

TheStuff je napisal/-a:Grafa se nism dobil :/.... Ce ne bom sou se enkrat na valje k senicinta vsaj vem da ne rabi pol leta za stisnt ven graf..
Je pa nekaj novega: bilse slike pridejo se danes:
Studiram se o bravanju zavornih celjusti.
TheStuff je napisal/-a:Studiram se o bravanju zavornih celjusti.
TheStuff je napisal/-a:Se opravicujem če koga na cesti ne pozdravim nazaj prepozno opazim ko me kdo pozdravlja, tako da pozdravi nazaj tistim kateri ste/smo se srecal na cesti.
Kavs je napisal/-a:TheStuff je napisal/-a:Se opravicujem če koga na cesti ne pozdravim nazaj prepozno opazim ko me kdo pozdravlja, tako da pozdravi nazaj tistim kateri ste/smo se srecal na cesti.
Hejla,
lepo si se lotil.
Ko boš imel kaj časa pa se oglasi mimo pa ti kej tazga spravimo pod havbo.![]()
Kavs je napisal/-a:TheStuff je napisal/-a:Se opravicujem če koga na cesti ne pozdravim nazaj prepozno opazim ko me kdo pozdravlja, tako da pozdravi nazaj tistim kateri ste/smo se srecal na cesti.
Hejla,
lepo si se lotil.
Ko boš imel kaj časa pa se oglasi mimo pa ti kej tazga spravimo pod havbo.![]()
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov