acinho je napisal/-a:Redko pišem na kak forum, ampak tu se pa res moram oglasit..
Kaj ti sploh delaš na tem forumu? Čakaš da bo kdo objavil že tisočo sliko Cliota in se vzburjaš ob debatah o porabi, al te dejansko zanimajo avti? Kolikor vem, sonderklasse ne bo vzdrževal tega avta s tvojim denarjem, tud ga ni kupil s tvojim denarjem, zato ne vem zakaj je treba bit pameten? Človek verjetno ve, kolko ma denarja in kaj si lahko privošči, in hvala bogu da si lahko!! Al ti pričakuješ da proda S-klaso in da tebi denar, ker si zaslužiš? Če se je nekdo v življenju boljše znašel kot ti, ga je treba takoj na križ pribit, ne? Kdo je tebi prepovedal, da se izšolaš za zdravnika? Kdo ti prepoveduje, da greš zdaj v Nemčijo delat za višji denar? Kdo ti prepoveduje, da narediš nekaj iz sebe? Sem čistokrvni Slovenec, ampak me je vedno bolj sram, da sem, ker mi smo pa en tak bolano zavistn narod, da je to neverjetno. To gledam vse okoli mene, ne samo po forumih, vsakemu gre v nos, da si je nekdo privoščo nekaj več kot on, pa magari si je pač kupo Laguno namesto Megana. Ker itak je 11. božja zapoved, da moramo vsi vozit Dacie in ne zapravit centa več kot je nujno potrebno, drugače gremo direkt v pekel, ne? Po navadi pa so najbolj pametni o teh stvareh taki ljudje, ki pustijo mesečno plačo v lokalni gostilni in pri Marlboru.
Pa ne leti to osebno na tebe, mislim, da se kr marsikdo tu notri najde. Tebe sem zdaj pač izkoristil zarad te izjave.
Sicer pa.. sonderklasse, svetovn avto, takoj bi ga vzel v garažo. Od zunaj mi je celo lepši od aktualne S-klase, bolj robusten deluje. In hvala, da si ga predstavil, je kr prijetna osvežitev videt kak bolj posebn avto. Veliko varnih kilometrov in čuvaj ga, dokler bo pač tvoj!
PS: Še moje osebno mnenje glede podaljškov.. mislim, da na tak eleganten avto to ne paše, jaz bi razmislil samo o kakih AMG felnah. Sicer pa je to itak tvoja odločitev, v vsakem primeru bo bolan avto!
Kje si pa mene našel in zakaj to repliciraš meni? Kje sem napisal kaj proti zgornjemu S-u in njegovemu lastniku?
Moj post je bil namenjen tistemu, ki je limal novo Kio in starega Mercedesa za isti denar. Naj fant najprej kupi poceni S-a in ga vzdržuje 5 let, potem pa naj se oglaša.