tigrica je napisal/-a:ti si pa kar priden odkar smo se viteli pri neonu si zelo veliko naredit
saj vem da se me ne tice a drugic bolj jasno izrazaj, ker ljudje ne vejo kaj pises, ce te pa tipkovnica zafrkava si jo zamenjaj!!!
s.hio je napisal/-a:Drgace pa je tvingec zanimiv, a bo potrebno se kaj dodelat: nalepke ne bi niti omenjal, potem je tu sprednji odbijac ki mu je treba pozagat vse palcke in dat drugo bolj redko mrezico, vse zmigavce v smoke dat, pobarvat reze za dovod zraka v kabino na srebrno in ravno tako zavesice (kaksni splitterji spredaj ne bi skodili), kljuke od vrat dat na srebrno in zadnje luci malo smoke style, pa spegle tud priporocam kaksne manjse (in ne te uhlje od zebre), tako glede zunanjosti bo dovolj.
Noter pa nujno zamenjat gear lever boot z usnjenim, rocke za odpiranje vrat, zracnike in ostale malenkosti pa nujno prebarvat, ne sanja pa se mi v kaksno barvo.
Mare9mm je napisal/-a:Jap, Raid ma "Airbag Sport Lenkrad"! Cena ja pa res adijo. Če se prov spomnem je najcenejša varjanta okol 350 Euro, grejo pa tud do 700 Euro. Tko da kdor ma 200.000,00 Sit viška, naj se sprsi pa podari Omelotu enga...![]()
Drugač pa cool Twingač, ampak bi mu res sedu en na izi kit spojlerčkov.
tigrica je napisal/-a:ti si pa kar priden odkar smo se viteli pri neonu si zelo veliko naredit
pohvalno![]()
lp tigrica
s.hio je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:ti si pa kar priden odkar smo se viteli pri neonu si zelo veliko naredit
saj vem da se me ne tice a drugic bolj jasno izrazaj, ker ljudje ne vejo kaj pises, ce te pa tipkovnica zafrkava si jo zamenjaj!!!
Omelo je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:ti si pa kar priden odkar smo se viteli pri neonu si zelo veliko naredit
pohvalno![]()
lp tigrica
HUGO_BOSS je napisal/-a::D ja mogoče že tko zgleda, sam mi je pa bol to, kot
pa da obesm gor eno na pol nago![]()
probi najdt kej podobnga, boš vidu da ni tok easy k si mislš
tigrica je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a::D ja mogoče že tko zgleda, sam mi je pa bol to, kot
ma ka vam je saj smo v svobodni deželi lahko delamo kaj hočemo to pa si pluvate po
huguto men se pa dopade - mislim ne dobesedno ampak je izviren čeprav bi se mi bolj
dopadel če bi ibl gor kak tip
lp tigirca
pa brez zamere samo moje mnenje
HUGO_BOSS je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a::D ja mogoče že tko zgleda, sam mi je pa bol to, kot
ma ka vam je saj smo v svobodni deželi lahko delamo kaj hočemo to pa si pluvate po
huguto men se pa dopade - mislim ne dobesedno ampak je izviren čeprav bi se mi bolj
dopadel če bi ibl gor kak tip
lp tigirca
pa brez zamere samo moje mnenje
he he...
pejt mal v photoshop kotiček, pa pros koga da ti nardi![]()
saj bi sam ne vem katerega bi dala gor zraven mojega P206 mogoče rambota?
lp tigrica
drugač pa hvala ker si stopila na mojo stran :P
ja mogoče že tko zgleda, sam mi je pa bol to, kot
pa da obesm gor eno na pol nago
huguto men se pa dopade
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov