Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy Če jul 22, 2004 6:37 pm

combe je napisal/-a:no da nastejem poskodbe.blatnik razbit,luc razbita,odbijac pocen obrobe blatnikov zlomljene,letvica pod lucjo zlomljena popravilo cartatoo-ja in kar je najhuj zvita vezna stena.jest ne vem kojk je prletu not

Sorry za avto. Lep je bil pa je še :) pa tud lepo je šel :twisted:
Sj bo.

Drugače pa, jaz zdj svojga spet rihtam na lepše :twisted: :D

Pa se vidimo kje na kakšnem srečanju an.

Lep pozdrav
Jasmy

combe
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a combe Če jul 22, 2004 7:29 pm

hvala jasmy za sozalje.sej avto je ze zrihtan sam se cartatoo manjka pa bo.najnovejsa stayling zadeva pr men je prebarvan pokrov ventilov v isto barvo kt je avto.jasamy kaj bos pa se ti kej zrihtala,a car tatoo je ze,zakaj te ni blo v ajdovscini??????

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jasmy Če jul 22, 2004 8:29 pm

combe je napisal/-a:hvala jasmy za sozalje.sej avto je ze zrihtan sam se cartatoo manjka pa bo.najnovejsa stayling zadeva pr men je prebarvan pokrov ventilov v isto barvo kt je avto.jasamy kaj bos pa se ti kej zrihtala,a car tatoo je ze,zakaj te ni blo v ajdovscini??????

Kaj bom dala na avto je še skrivnost :twisted: drugač pa ajdovščina ni šlo. Zakaj pa tebe ni blo v SG :D
No pa sj se vidimo kje drugje.

combe
Novinec

Napisal/-a combe Pe jul 23, 2004 3:28 pm

zakaj me ni blo?zato ker delam delam in se enkrat delam,zdej mamo na sihtu ful dela k je sezona in komaj cakam dopust da grem na krk in si v sencki odprem mrzlo lasko.a mi lohk en pove zakaj mi skozi odduscek za oljne,šprica olje,k ga ful tisim,a je to kej narobe?

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jasmy Pe jul 23, 2004 3:45 pm

combe je napisal/-a:zakaj me ni blo?zato ker delam delam in se enkrat delam,zdej mamo na sihtu ful dela k je sezona in komaj cakam dopust da grem na krk in si v sencki odprem mrzlo lasko.a mi lohk en pove zakaj mi skozi odduscek za oljne,šprica olje,k ga ful tisim,a je to kej narobe?

A ga je full? Ker če je mal je to normalno.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Pe jul 23, 2004 3:50 pm

Jasmy je napisal/-a:
combe je napisal/-a:zakaj me ni blo?zato ker delam delam in se enkrat delam,zdej mamo na sihtu ful dela k je sezona in komaj cakam dopust da grem na krk in si v sencki odprem mrzlo lasko.a mi lohk en pove zakaj mi skozi odduscek za oljne,šprica olje,k ga ful tisim,a je to kej narobe?

A ga je full? Ker če je mal je to normalno.

Ne vem kako je z navadno 1.6 mašino ampak pri meni ga ne meče ven skozi oddušek.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe jul 23, 2004 4:11 pm

Olje mece? Si mislo rect da je oljno okol mal?
Metat najbolj nebi smelo. Rec keremu naj da po gasu ti pa glej, sam dvomim da ti mece olje ven, olje naj bi tam izhlapevalo kao.

Ne skrbi glede tega, odusnik daj dol z skatl filtra in ga speli vstran nekam na poden avta!
NAj se kadi ven, dimi pa itak usak odusnik saj je zato narejen.
jaz mam kr na masko speljanega pa ko stojis se kadi skoz haubo ko da bi se nekaj uzgalo, prav fancy zgleda :lol: :lol:
Pa se na tehncinem se je kr kadilo ven pa noben nic reko :wink:

combe
Novinec

Napisal/-a combe Pe jul 23, 2004 4:39 pm

ne sej ga ne stece vn na litre,sem pod oddusckom je olje,mogoce par kapljic,ni sile.sm mislu da je al pa bo kej narobe.folk jest sm mislu dat zdej znizat glavo motorja oz. potisnit,kojk to kej priporocate,a se splaca? ko bi vi vedli kojk je men dolgcajt na sihtu!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Pe jul 23, 2004 4:44 pm

combe je napisal/-a:ne sej ga ne stece vn na litre,sem pod oddusckom je olje,mogoce par kapljic,ni sile.sm mislu da je al pa bo kej narobe.folk jest sm mislu dat zdej znizat glavo motorja oz. potisnit,kojk to kej priporocate,a se splaca? ko bi vi vedli kojk je men dolgcajt na sihtu!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

HEh, jaz bi tut mel tak siht da bi lahko na netu bil :P
CE je malo ni panike, ce pa bo filter fejst olnat postal pa speli opdusek pod motor kot sem ti v zgornjem postu napisal, da neboz skoz filtra menjavo!

Znizat glavo... hah je fajn to ja, povecas kompresijo...
Sam za motorje z racunalnikom nebi priporocal, lahko da te pol vzig al pakaj drugega j**e, pri mojem motorju z fergazerjem je blo to zakon.
-0,75mm, motor bolj odziven, lepse se zavrti v obrate pa se pod nizjimi obrati motor lepse dela, jaz osebno zadovoljen...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jul 23, 2004 4:58 pm

Če ti olje skoz oddušek vn kaplja maš več možnosti napake.
- obročki slabi
- narobe naštiman jermen in se v karterju preveč kompresije ustvari
- oljna pumpa pušča in pride v sistem zrak
Old subarus never die, they just get faster!

combe
Novinec

Napisal/-a combe Pe jul 23, 2004 5:02 pm

aja se neki,zakaj so mi obrati skakali iz 1000obratov na 500 in obratno,to mi ni nikol delal in to sam enkrat zdej dela pa normalno brez problemov

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe jul 23, 2004 5:05 pm

Najbrž je bil jermen kriv - ko so ti ga zamenjal se še ni ulegu dobr k si najbrž že gonu. Zdej je pa uležan imaš pa mir.

combe
Novinec

Napisal/-a combe Pe jul 23, 2004 5:48 pm

ena neumesna:a gre kdo z mano na krk,k mi je lih punca konc dala pa mi hod viska en plac v avtu.sej gre seb en frend pa punca od njega pa ne bi rad bil lucka :D :D

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe jul 23, 2004 6:00 pm

Kdaj pa kam greš ker jst mislim it najbrž naslednji vikend, pa se lahko dol kje dobimo na kaki pijači pa mal zažuramo.

combe
Novinec

Napisal/-a combe Pe jul 23, 2004 6:23 pm

ej jest grem od 3 avgusta pa do 14 avgusta in upam da bo zur sto ur.drgac bomo pa v novi baski v kampu

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Pe jul 23, 2004 6:31 pm

combe je napisal/-a:ne sej ga ne stece vn na litre,sem pod oddusckom je olje,mogoce par kapljic,ni sile.sm mislu da je al pa bo kej narobe.folk jest sm mislu dat zdej znizat glavo motorja oz. potisnit,kojk to kej priporocate,a se splaca? ko bi vi vedli kojk je men dolgcajt na sihtu!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Ne delaj tega! Menjat boš moral še kr velik delov, če boš hotel da bo zadeva lepo delovala in pa še žiljensko dobo zmanjšuješ motorju.

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Pe jul 23, 2004 7:09 pm

AIRbrush je napisal/-a:

Ne delaj tega! Menjat boš moral še kr velik delov, če boš hotel da bo zadeva lepo delovala in pa še žiljensko dobo zmanjšuješ motorju.

hehe, jaz -0.75mm, nic menju pa se deluje ko urca, tudi z vzigom ni bil nikol problem kot so me eni strasli, pa da bo motor `klenkal` itd...
Edino tesnila so nova!
Vrjamem pa v to da je zivljenska doba motorja mal manjsa, sicr pa skor usak tuning skrajsa zivljensko dobo

Torej kaj bi pa mogel menjat?

combe
Novinec

Napisal/-a combe Pe jul 23, 2004 7:26 pm

ja res tud mene zanima kaj bi mogu zamenjat?

combe
Novinec

Napisal/-a combe Po avg 16, 2004 7:37 pm

zio folk.ej jest sm bil 7.8 na dragu na grobniku.hudooooooooooooooooo.kaksni stroji al sm pa jest 100 let za kacami,sam na zalost sm gledal sam kvalifikacije ampak je blo vseen hudo.skoda da nimam digitalca bi mal poslikal.vidu sm mercko brabus predelave,adijo pamet.

combe
Novinec

Napisal/-a combe Ne avg 22, 2004 6:27 pm

nastal je problem k upam da je bla zanga kriva moja tezka noga.vozm se po avtocesti(z mojim avtom)nekje 210km/h mogoce mal mejn,proti morju in glej ga zlomka temparatura vode tojk visok da mi je svetla rdeca lucka.in zdaj kaj je krivo,olje je sinteticno od totala,voda je bla?pa ne me vprasat zakaj nism tega ze prej opazu,k je mela roka velik dela na sovoznikovem zicu:))))))
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov