Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Sr jul 21, 2004 7:48 pm

Stratus_ je napisal/-a:Tud jst bi se hvalu da mam M podvozje čeb dal 130000 sam za fedre :lol:

Drgač pa celotno M podvozje je mal več vredno pomoje kokr pa 130k a ne de?

M = M in samo M
:wink: LP

Jaz sem povedal ceno za sportno podvozje za bmw serije 5 ! ja ti prakticno res za ta denar kupis samo nizje fedre !!

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Sr jul 21, 2004 7:52 pm

gape je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:A se sam men zdi, a ste BMWjevci bolj nasilne sorte... Mislem ne zdi se mi, ampak zdj vem. :roll:

Aja, pa še to. M paket obstaja, pa če se na glavo postaviš - lahko ga maš z dizlom vred. Itak pa to ni M3, ker to je povsem drug avto - poširjen, drugi materjali... M paket je pomoje športna varjanta dotičnega modela... :?

ja pugi maš prov ja!
v M paketu dobiš športnejše podvozje pol maš aerodinamičn paket 1 in 2 pa feltne pol pa še v notranjosti zice volan pa prestavno ročico!!!
lah se dobi vse skup al pa posebi!!!
je zlo drago!!!
in je tud daleč od prave m izvedbe!!!!!

Nima prav in nimas prav tam mas telefonsko št. pa poklici ni M paketa je samo šprotni paket doplacilo je pa 130 000 sit za bmw serije 5 !

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jul 21, 2004 8:43 pm

Pismo gajo zdj se pa umiri no. Mene sploh ne zanima kje in kako je tvoj trgovec karkoli. Že tko v drugih temah skoz ene klicaje mečeš in se pizdiš. Če še bolj težiš, da tega ni, ti js tkole povem.

V Avstriji sem se iz bolnišnice ko so me zbombal peljal v L2000 BMW 330d z M opremo, katero spada najmanj to kar mi je stric povedal. Menjalnik, vzmetenje in nekateri estetski dodatki. NI TO ISTO KOT V M3, SAMO JE PA M OPREMA. In tudi serijsko dobiš napopan lepi znak M vzadej.
In tak avto sem srečal tudi ko sem vedril med točo pri Toyotinem salonu v LJ in še od fotra kolega ga ma.

Alah is great. :?
Slika

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Sr jul 21, 2004 10:18 pm

gajo_g je napisal/-a:
gape je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:A se sam men zdi, a ste BMWjevci bolj nasilne sorte... Mislem ne zdi se mi, ampak zdj vem. :roll:

Aja, pa še to. M paket obstaja, pa če se na glavo postaviš - lahko ga maš z dizlom vred. Itak pa to ni M3, ker to je povsem drug avto - poširjen, drugi materjali... M paket je pomoje športna varjanta dotičnega modela... :?

ja pugi maš prov ja!
v M paketu dobiš športnejše podvozje pol maš aerodinamičn paket 1 in 2 pa feltne pol pa še v notranjosti zice volan pa prestavno ročico!!!
je zlo drago!!!

Nima prav in nimas prav tam mas telefonsko št. pa poklici ni M paketa je samo šprotni paket doplacilo je pa 130 000 sit za bmw serije 5 !

očitno ne ti ne tvoj "serviser" nimata vseh pojmom poglancanih...M paket defacto obstaja, vključuje pa po želji podvozje, interior in bodykit...res da podvozje ni dosledno prekopirano od M, a kakšen smisel bi imelo to???...definitivno pa ni tako kot trdiš ti to orgininalno podvozje spuščeno za 1,5 cm...take buče pa tut še ne :? ...

...M paket ti omogoča, da svojega lowly bavarčka spraviš zelo blizu monstruma po imenu M3, skoraj vse se da porihtati v stilu, razen motorja, seve :P ...

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Sr jul 21, 2004 10:29 pm

za primer si poglej tale link: http://www.germancarfans.com/news.cfm/newsid/2031006.002/bmw/1.html

nevem, če se da vse to dobit za doplačilo 130000 jurjev, ampak dons je pač vse možno :roll: ...

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Če jul 22, 2004 6:26 am

gape je napisal/-a:

ja pugi maš prov ja!
je zlo drago!!!

Seveda obstaja M paket in to tudi da si lahko izbereš kaj vse želiš v paketu....
Seveda da ni to kot M3 ali M5 samo obstaja pa M paket pa tudi če maš dizla!

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Če jul 22, 2004 6:31 am

Je blo že povedano 100 x, sam pač nekdo enostavno ne dojame :?

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Če jul 22, 2004 6:58 am

Andy je napisal/-a:Ja 8 če ga tišiš to itak...

:cry Prej 10.
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy Če jul 22, 2004 7:01 am

D.J. je napisal/-a:
Andy je napisal/-a:Ja 8 če ga tišiš to itak...

:cry Prej 10.

Ja tudi to drži no...sam mi2 ga pač nisma spravla na 10 tko da sori no če sm
spet kaj narobe napisal....joj vsi me neki napadate za vsako kurčevo besedo...
sploh ne vem če lahko še kaj napišem...

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Če jul 22, 2004 7:02 am

tu imate št od selmarja v celju pa ga poklici: 03 424 4000 pa vprasaj za M podvozje kot je bilo govora. Ni M podvozja ima ga samo M3 so pa paketi opreme kot jih ponujajo v M3 pri nas mu pravijo Sport doplacilo 130 000 sit je samo za nizje vzmeti !! lep pozdrav glede klicajev ko bodo prepovedani v pravilih foruma jih bom prenehal uporabljati dotedaj pa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LP :D

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Če jul 22, 2004 7:09 am

Slika

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy Če jul 22, 2004 7:12 am

O hvala Rjuhar!Zj pa upam ,da bo mir :lol: 8)

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Če jul 22, 2004 7:17 am

Hvala za koristne informacije res sm vceri klical selmarja v celje in mi je povedal to kar sem trdil !! no sicer js sm ga vprasal samo za M podvozje na navadnem avtu in mi je rekel tako da to ni nikakrsno M podvozje da to je sportno podvozje z nizjimi vzmetmi 1.5cm in doplacilom za vzmeti 130 000 sit !! lep pozdrav

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jul 22, 2004 4:27 pm

Fora je v tem, da je M oddelek bemfa ki skrbi za športno opremo in športne zverine kot so M3, M5..., in vsak njihov izdelek pač dobi pečat M...torej nihče ni rekel da je M podvozje, podvozje M3-ja, ampak športno podvozje(vsaj včasih so to bli amortizerji pa tudi močnejši stabilizatorji itd.) ki je delo strokovnjakov pri oddelku M(Motorsport)...

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jul 22, 2004 6:19 pm

gajo_g je napisal/-a:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:?

gajo_g je napisal/-a:Hvala za koristne informacije res sm vceri klical selmarja v celje in mi je povedal to kar sem trdil !! no sicer js sm ga vprasal samo za M podvozje na navadnem avtu in mi je rekel tako da to ni nikakrsno M podvozje da to je sportno podvozje z nizjimi vzmetmi 1.5cm in doplacilom za vzmeti 130 000 sit !! lep pozdrav

Jafak. :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Kaktus
Novinec

Kraj: Mirna

Napisal/-a Kaktus Če jul 22, 2004 6:55 pm

od brata sošolc ma tazga bmw-ja 320 d, sam da nima ksenonk. bo dal not čip pr rsr-u na okol 190konjev, tko da bo to kar držalo....

lp Pero

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy Če jul 22, 2004 6:59 pm

Pa naj bo M podvozje pa naj bo sport podvozje pa naj bo karkoli hoče. A lahka nehaš gajo!? Tip si je kupu avto on ve kaj si je kupu ti pa sam pametuješ pa govoriš kaj so pr selmarju rekl in tk naprej. Če si pa lastnik ti, pol pa govor kar hočeš.
In prosim če se umiriš.

Lep pozdrav
Jasmy

Uporabniški avatar
gape
Stalni uporabnik

Kraj: BEVERLY HILLS (KROPA)

Napisal/-a gape Če jul 22, 2004 7:04 pm

Jasmy je napisal/-a:Pa naj bo M podvozje pa naj bo sport podvozje pa naj bo karkoli hoče. A lahka nehaš gajo!? Tip si je kupu avto on ve kaj si je kupu ti pa sam pametuješ pa govoriš kaj so pr selmarju rekl in tk naprej. Če si pa lastnik ti, pol pa govor kar hočeš.
In prosim če se umiriš.

Lep pozdrav
Jasmy

podpis in priklon!!!

LP G

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jul 22, 2004 9:13 pm

Kaktus je napisal/-a:od brata sošolc ma tazga bmw-ja 320 d, sam da nima ksenonk. bo dal not čip pr rsr-u na okol 190konjev, tko da bo to kar držalo....

lp Pero

RSR sčipa ta avto na 180KM :roll: ampak andy je reku da avto nima le čip tuninga, kvečjemu zato bi blo možno, samo po drugi strani pa ne vem kdo še kak drugače predeluje dizle...ja, vem da se tud to da, ampak nihče ne ponuja tega v rednem programu...
http://www.rsrmotorsport.com/bmwcenik.html
Glede M podvozja pa sam to, tud če ni M al pa je, klinc gleda, ker mu marsikatero aftermarket športno podvozje ne seže do gležnjev :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
idol plemenit
Novinec

Napisal/-a idol plemenit Če jul 22, 2004 9:57 pm

ja itak da M( :bow ) paket obstaja!!
če neverjamete pridte v šk loko, ki ma en m paket!!
udzad pa dobiš znak M pa nč zraven(kot M5 IN M3) pa obični motor.
tako da vsi ki trdijo da m paket obstaja, IMAJO PRAV IN PIKA. :P :P :ppppp
men je dedek zmeri govoru:zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača, guma na feltno-avto
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov