dean007 je napisal/-a:Zelo lep avto![]()
![]()
.
V Sloveniji je pa že mal preveč teh bodykitov od Carzone.Zdej vem že za skor 10 Ibiz,pa še za 3 ki bodo meli to gor.Drugač je tud men tale kit hud,pa sem se samo zaradi tega odloču da ne kupim in izpral drugačne spojlerje (MOJE MNENJE),
none je napisal/-a:dean007 je napisal/-a:Zelo lep avto![]()
![]()
.
V Sloveniji je pa že mal preveč teh bodykitov od Carzone.Zdej vem že za skor 10 Ibiz,pa še za 3 ki bodo meli to gor.Drugač je tud men tale kit hud,pa sem se samo zaradi tega odloču da ne kupim in izpral drugačne spojlerje (MOJE MNENJE),
Hvala
Hja, meni je ta kit bil se najboljsi, zato sem ga tudi izbral, BMK ce ga ma ze 10 ljudi hehehehe... Kaj bos pa ti dal gor, ce ni skrivnost?
none je napisal/-a:Tilen je napisal/-a:Dobr si ga pošmeku! Te lahko vprašam kam si dal štrihat odbijača in pragove (pravkar iščem nekoga) in kok te je skupaj pršlo? Kje si pa mrežco nabavu in $$$?
Hja, vse so mi montirali in nabavli pri a3m... ne vem pa kam so dali oni to štrihat
[LePP] je napisal/-a:Točno tak styling seata ibize sm vidu včerej pred lokalom rondo v kranju in sicer srebrne barve .. pa logotip seat je imel na spodnji mrežici .. edin to se mi je zdelo grdo ...
seat je napisal/-a:None poglej sem se že jst zanimu glede zadnjega znaka ki je tudi kljuka za odpiranje prtljažnika ampak tu morš pol cel mehanizem odstranit in prata pol poflikat ter zakizat pa vse je kr dost dela
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov