Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
swoop
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swoop Pe sep 10, 2004 6:30 pm

Cis hudo (v zargonu pomen...dobro) ,d si loh kups avto,k si ga zelis in to pr teh letih..kot so ze rekl RESPECT!!...drgac pa gradbenistvo prnasa dost dnarja-zanimiv:)...kolegov fotr ma tut gradbeno podjetje pa je 4mesce nazaj kupu seb novo A8ko, sinkotu (kolegu:) ) pa novo A3ko....

pi.zda...zanimiw ta Gradbenistvo:) but i stick to design (na zacetku sicr ni bogastva-dobr zame bo bogastvo to,ko bo moja skica avtomobila ugledala luc in bo predstavljena na kaksnem avtosalonu:) in nenazadnje, ko se bom lahko vsedu v TA avtomobil:)...till then...I'm workin for alfa 147 :)...

Nch, se enkrat :bow zate in za brata....

lp,

andrej

P.s.: sm spregledu, ali se ze omenil kere 18" lite pridejo gor-dons sm vidu eno crn 5ko (novo) in je mela tmne lite M5,ce se ne motm....noro zgledal

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Pe sep 10, 2004 6:32 pm

a brat je isto 530d vzel?

a se z bratom ukvarjata s prodajanjem gradbeniškega materiala al z gradnjo objektov?

nm je eno hišo gradiu en, ki je imel dva sinova in sta bla ful pridna in sta skos delala (to je blo tri leta nazaj) da nista to slučajno ti pa brat :wink:
aja pa maletič so se pisal..
Let there be rock!

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Pe sep 10, 2004 6:39 pm

swoop je napisal/-a:Cis hudo (v zargonu pomen...dobro) ,d si loh kups avto,k si ga zelis in to pr teh letih..kot so ze rekl RESPECT!!...drgac pa gradbenistvo prnasa dost dnarja-zanimiv:)...kolegov fotr ma tut gradbeno podjetje pa je 4mesce nazaj kupu seb novo A8ko, sinkotu (kolegu:) ) pa novo A3ko....

pi.zda...zanimiw ta Gradbenistvo:) but i stick to design (na zacetku sicr ni bogastva-dobr zame bo bogastvo to,ko bo moja skica avtomobila ugledala luc in bo predstavljena na kaksnem avtosalonu:) in nenazadnje, ko se bom lahko vsedu v TA avtomobil:)...till then...I'm workin for alfa 147 :)...

lp,

andrej

P.s.: sm spregledu, ali se ze omenil kere 18" lite pridejo gor-dons sm vidu eno crn 5ko (novo) in je mela tmne lite M5,ce se ne motm....noro zgledal
jst pa nbisem prevec impresioniran z gradbenistvom moj kolega ima gradbenistvo in ima dost dela samo kaj mu pomaga ce mu ne placajo !! Lp
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Pe sep 10, 2004 6:58 pm

gajo_g je napisal/-a:
swoop je napisal/-a:Cis hudo (v zargonu pomen...dobro) ,d si loh kups avto,k si ga zelis in to pr teh letih..kot so ze rekl RESPECT!!...drgac pa gradbenistvo prnasa dost dnarja-zanimiv:)...kolegov fotr ma tut gradbeno podjetje pa je 4mesce nazaj kupu seb novo A8ko, sinkotu (kolegu:) ) pa novo A3ko....

lp,

andrej

jst pa nbisem prevec impresioniran z gradbenistvom moj kolega ima gradbenistvo in ima dost dela samo kaj mu pomaga ce mu ne placajo !! Lp

ja plačila so mal sranja ,sam pac se je treba dobro zavarovat,ce pa ne gre drugace pa prodas situacije banki ,[SlasH] drugac pa nisva jaz pa brat ta dva,ni kej kapo dol vsakmu ka je pridn,vse se bo prej ali slej obrestovalo,aja pa da nardimo temu konc,eni ka so omenjali naduvavanje ,pac kaj se mam naduvavavat,boli me furu sm se tut ze v jugicih in meu celo jugica ko sem mel 15 let jaz pa kolega,pleh je pleh ljudlje ,vazno je kaksen je clovk
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So sep 11, 2004 7:48 am

Dobro to ni pohvalno da se pri petnajstih voziš z avtom, morem te pa vprašat naslednje... A boš avto vzel na firmo al maš KEŠ da ga boš dal v salonu na roko ? Ker če maš firmo in si avto vzameš na firmo to sploh ni problem.

Drugače pa svaka čast, da bi jaz pri 20 vozo bemfo (isto kot si nabavo, če govorimo o novi petki ma foter na firmo, srebrna, 19 col felne, gume iste ko ti) ne vem mene bi po moje kap... Res dober avto, kapa dol!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR So sep 11, 2004 9:53 am

Ja do bomo vidl kašn "človk" si, boš pa mogu enkrat mal v Kranj na izlet ta tvoj avto peljat, pa da se spoznamo ;)

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So sep 11, 2004 9:54 am

meni se zdi malo predrag (cca.500K)

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo So sep 11, 2004 10:30 am

Courage™ je napisal/-a:Dobro to ni pohvalno da se pri petnajstih voziš z avtom, morem te pa vprašat naslednje... A boš avto vzel na firmo al maš KEŠ da ga boš dal v salonu na roko ? Ker če maš firmo in si avto vzameš na firmo to sploh ni problem.

Drugače pa svaka čast, da bi jaz pri 20 vozo bemfo (isto kot si nabavo, če govorimo o novi petki ma foter na firmo, srebrna, 19 col felne, gume iste ko ti) ne vem mene bi po moje kap... Res dober avto, kapa dol!

avto ne bom vzel na firmo ampak kot fizicna oseba,ce ti ma fotr firmo,ti bo ze on znal povedati zakaj avto bo vzet na fizicno osebo,v cem je fora, :D ,ali pa vprasi kaksnega racunovodjo.
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo So sep 11, 2004 10:32 am

PaGeR je napisal/-a:Ja do bomo vidl kašn "človk" si, boš pa mogu enkrat mal v Kranj na izlet ta tvoj avto peljat, pa da se spoznamo ;)

LP

keine problem,itak sem v kranju skor vsak tedn ,odvisno od potreb :wink:
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So sep 11, 2004 12:01 pm

lazo je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Dobro to ni pohvalno da se pri petnajstih voziš z avtom, morem te pa vprašat naslednje... A boš avto vzel na firmo al maš KEŠ da ga boš dal v salonu na roko ? Ker če maš firmo in si avto vzameš na firmo to sploh ni problem.

avto ne bom vzel na firmo ampak kot fizicna oseba,ce ti ma fotr firmo,ti bo ze on znal povedati zakaj avto bo vzet na fizicno osebo,v cem je fora, :D ,ali pa vprasi kaksnega racunovodjo.

1) luksozno vozilo
2) roka ti odpade od pisanja potnih nalogov.

Pr men se je fotr zajebov, zdej ma pa MB 6k km prevozenih
Slika Slika

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo So sep 11, 2004 1:12 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:
lazo je napisal/-a:

1) luksozno vozilo
2) roka ti odpade od pisanja potnih nalogov.

Pr men se je fotr zajebov, zdej ma pa MB 6k km prevozenih

nc bat,vse porihtano,nebo nc roka odpadla :lol:
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Sr okt 06, 2004 10:09 pm

Nekam dolgo ti hodi avto ... od kod ze? .. cakamo slike!
Slika

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Če okt 07, 2004 4:13 pm

Sedaj nima časa se fura na okrog :vrum

Samo ne verjamem da s tem bmw-jem!

wavemaker
Stalni uporabnik

Napisal/-a wavemaker Če okt 07, 2004 4:45 pm

CockroaC je napisal/-a:Nekam dolgo ti hodi avto ... od kod ze? .. cakamo slike!

Sej je dal slike v eni drugi temi. Sicer sem ga pa videl ene dvakrat v Ljubljani, tako da ga ma res.

Uporabniški avatar
swoop
Novinec

Napisal/-a swoop Če okt 07, 2004 5:01 pm

hehe...vidu js oba, k sta se furala tm pr kongrescu :)...sj sta bla to vidva (dve modri petici..ena lite felne ena pa ne? al pa drug tip)

gut zgleda to :evil:
peace

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Če okt 07, 2004 5:44 pm

A mas link?
Slika

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Če okt 07, 2004 9:35 pm

swoop je napisal/-a:hehe...vidu js oba, k sta se furala tm pr kongrescu :)...sj sta bla to vidva (dve modri petici..ena lite felne ena pa ne? al pa drug tip)

gut zgleda to :evil:
peace

cist mozno sam tist mi je bil kolega,ma modro 530i on ma 17 coll gor ,sam feltne so njegove res obup,drugac pa je moj crne barve 18 colaki ,saj slike so ze bile dane na net
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury Če okt 07, 2004 10:10 pm

Ne se jeb.. fantje :shock: Za kva ku... sm jz šou študirat? Da bom tako bemflo vozu čez 20 let, če gre vse po sreči. Svaka čast stari. Aja pa še neki čist tko iz firbca kolk let ali celo mesecev si pa moru delat, da si si zaslužu to bemflo, da ne bova govorila o cenah.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če okt 07, 2004 10:23 pm

fastfury je napisal/-a:Ne se jeb.. fantje :shock: Za kva ku... sm jz šou študirat? Da bom tako bemflo vozu čez 20 let, če gre vse po sreči. Svaka čast stari. Aja pa še neki čist tko iz firbca kolk let ali celo mesecev si pa moru delat, da si si zaslužu to bemflo, da ne bova govorila o cenah.

pust ti avto. to je 4 al 5 milj. hiša al pa stanovanje....je še tok dražje :wink:

pa kje so še pelene pa ostala šit roba za decu :wink:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov