Pozdravljen ABT173!
Glede platink je tko, da za zdaj z njimi še nisem imel problemov. Guma je razmeroma tiha, prevelikega kotalnega upora tudi ni zaznati, je pa res, da z njimi tudi v ovinkih nisem pretiraval. Glede same lege na cesti se mi zdi, da bi lahko bla boljša, ker nekajkrat se mi je pa res že zgodilo, predvsem na mokri cesti, da mi je nos porinilo iz ovinka. Tako, da imam občutek, da glede tega, da imaš kar prav. Vendar je potrebno tudi dodati, da je bla cena ene gume cca 28.000 SIT, kar je več kot odlično in da je to nemška roba, ki ne bi smela zatajiti. Mislim pa, da so za neko normalno vožnjo kar primerne.
Drgač TDI kar se tiče vožnje je zelo udoben zarad navora in odličen na dolge proge, saj res zelo malo pokuri in brez problema zdrži visoke potovalne hitrosti. Jst sm šel na morje s polnim tankom (70 L) in naredil 1200 km -noro ti rečem!

. Vendar, če boš avto uporabljal na kratkih relacijah, ti dizla ne priporočam, saj motor rabi nekaj časa, da pride do delovne temperature, pa tudi zarad tega je obraba nekaj večja. Odločitev je seveda tvoja. Veliko sreče pri nakupu.