PapaDoc je napisal/-a:carpenter to seveda ni edini avto v sloveniji cist tko btw

chiara je napisal/-a:Ajoj...redno spremljam avtomobilizem in tole bo moja prva objava, ker enostavno morm reagirat. Torej spremljam se eno drugo stran, kjer se komentirajo slike uporabnikov (kakrsnekoli), in tam je tud en tip, ki se tok hvali (ze od zdavnaj), da bosta on in njegov brat dobila nove BMWe...Hm...Ko sem pogledala slike s tega foruma...pa to je avto tega ZOLE (tak nick ma na foto-areni), tle pa je LAZO. Res svasta...odprl si novo temo, s namenom, da bi se samo pohvalu kok si ti premozen, in mi ostali![]()
... Na ta drugem forumu si celo popluvan, kaj je, zdaj si pa prsu sem...
Hm, jst mislim, da to potrebo za potrjevanjem v druzbi, in to na taksen nacin, imajo samo tipi, ki imajo nc ali celo nekaj slabega v hlacah...
INFINITI je napisal/-a:Eh Lazo; sej vsi verjetno vemo kako exciting feeling je ko pričakuješ novi avto; jst sm odšteval minute preden sem dobil ključe v roke od prodajalca. So I understand. Ampak ne razumem (verjetno tudi večina drugih tukaj), zakaj si to tako obesil na veliki zvon, dal ultra-bombastičen naslov teme (sej ne kupuješ edini serije 5 v slo); napisal celo uro kdaj boš dobil avto in seveda 150 fotografij enega in istega prizora. -To je bedno stari moj in zato te vsi zdej prcajo. Dosti bolj cool bi bilo če bi enostavno dal normalen naslov, ene par hudih fotk in sporočil svojo novo pridobitev. -Let that be a lesson to your ego my friend!![]()
Lepo se mej z novim avtomobilom in good luck!
Templar je napisal/-a:Mislim da je celo 520i ker ma malo premala kolesa...
Courage™ je napisal/-a:aja pa btw foter ma na petki (530d) rore dol obrnjene, tak da ne vem po čem bi tvoj bil so special.
Templar je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:aja pa btw foter ma na petki (530d) rore dol obrnjene, tak da ne vem po čem bi tvoj bil so special.
Popravte me če se motim sam mislim da je BMW neki o filtrih saj oblublal... in da naj bi soupadalo to s lasniranjem touringa...MOžno je ampak še zmeri ravne rore matjo samo bencinci. Še p406 coupe dizel ma samo masko ko da je ror ravn v resnici pa ma dol obrnjene...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov