Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Carpenter
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Carpenter Sr sep 15, 2004 11:24 am

PapaDoc je napisal/-a:carpenter to seveda ni edini avto v sloveniji cist tko btw

:oops: Ja kako da ne...saj vendar v naslovu piše, da gre za predpremiero :DDD

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Sr sep 15, 2004 11:39 am

to je gotovo edini BMW 5 katerega lastnik ima trenirko za 150 € kupljeno v Milanu :lol: :lol:
avto je že kul sam lastnik ni, ker misl da ga bomo mel za nevem kaj če nam bo pokazu ker auto misl kupt in nam povedu ob keri uri...
človk se sam hval, najprej BMW pol še trenirka... omejenost uma
drgač pa tud če daš 1500€ za trenirko, trenirka ne paše u BMW razn če si cigan, pol si dej pa še temne šajbe u nulo pa kej obes gor na špegu

(pa brez zamere glede ciganov)
podpis

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Sr sep 15, 2004 12:40 pm

Se eno uro in 20 min in BMW bo na cesti. Sam ne vem zakaj imam obcutek da iz tega BMW-ja ne bo nic? V primeru da sem se zmotil se lastniku ze v naprej iskreno opravicujem :!: :lol:
Sam b**** pa je vseeno. LP
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Re: Svasta

Napisal/-a lazo Sr sep 15, 2004 2:43 pm

chiara je napisal/-a:Ajoj...redno spremljam avtomobilizem in tole bo moja prva objava, ker enostavno morm reagirat. Torej spremljam se eno drugo stran, kjer se komentirajo slike uporabnikov (kakrsnekoli), in tam je tud en tip, ki se tok hvali (ze od zdavnaj), da bosta on in njegov brat dobila nove BMWe...Hm...Ko sem pogledala slike s tega foruma...pa to je avto tega ZOLE (tak nick ma na foto-areni), tle pa je LAZO. Res svasta...odprl si novo temo, s namenom, da bi se samo pohvalu kok si ti premozen, in mi ostali :?: :?: ... Na ta drugem forumu si celo popluvan, kaj je, zdaj si pa prsu sem... :twisted:
Hm, jst mislim, da to potrebo za potrjevanjem v druzbi, in to na taksen nacin, imajo samo tipi, ki imajo nc ali celo nekaj slabega v hlacah... :twisted:

SAJ KOMU NI VSEC PAC NAJ NE SPREMLJA TEME,DRUGAC PA AVTO ZE POCASI NAVAJAM NA SLOVENSKE CESTE,SLIKICE SLEDIJO ZVECER,PA FOTO ARENA MI JE OD KOLEGOTA STRAN TKO DA TE BOLI KAJ SE PISE GOR IN KAJ NE,PA LEP POZDRAV
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr sep 15, 2004 3:33 pm

Eh Lazo; sej vsi verjetno vemo kako exciting feeling je ko pričakuješ novi avto; jst sm odšteval minute preden sem dobil ključe v roke od prodajalca. So I understand. Ampak ne razumem (verjetno tudi večina drugih tukaj), zakaj si to tako obesil na veliki zvon, dal ultra-bombastičen naslov teme (sej ne kupuješ edini serije 5 v slo); napisal celo uro kdaj boš dobil avto in seveda 150 fotografij enega in istega prizora. -To je bedno stari moj in zato te vsi zdej prcajo. Dosti bolj cool bi bilo če bi enostavno dal normalen naslov, ene par hudih fotk in sporočil svojo novo pridobitev. -Let that be a lesson to your ego my friend! :wink:
Lepo se mej z novim avtomobilom in good luck!
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr sep 15, 2004 3:56 pm

pišuka vsak je srečen, ko čaka na svoj avto, še posebej če čakaš na sanjski avto. In potem se vedno najdejo eni ki tega ne razumejo.

Pa prosim če poves za ceno, kolk si dav k se mi res neda gledat v cenik!!

Bel-Tirid
Slika Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr sep 15, 2004 4:44 pm

INFINITI je napisal/-a:Eh Lazo; sej vsi verjetno vemo kako exciting feeling je ko pričakuješ novi avto; jst sm odšteval minute preden sem dobil ključe v roke od prodajalca. So I understand. Ampak ne razumem (verjetno tudi večina drugih tukaj), zakaj si to tako obesil na veliki zvon, dal ultra-bombastičen naslov teme (sej ne kupuješ edini serije 5 v slo); napisal celo uro kdaj boš dobil avto in seveda 150 fotografij enega in istega prizora. -To je bedno stari moj in zato te vsi zdej prcajo. Dosti bolj cool bi bilo če bi enostavno dal normalen naslov, ene par hudih fotk in sporočil svojo novo pridobitev. -Let that be a lesson to your ego my friend! :wink:
Lepo se mej z novim avtomobilom in good luck!

No koncno eden, ko je spet napisal lepo in konkretno.

Bravo :bow

Kolko KM ima tale zadeva in navora.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman Sr sep 15, 2004 7:21 pm

Skor nemorem vrjet kaka foušarija.......človek bi bruhal :huh:

Zakaj se pač ne izognete temi če se vam zdi prenapihnjena.....pa tisto o trenirki nebi prišlo na plan če nebi neki uporabnik tega izzval. :roll:

Drugač pa same pohvale za avto.....zgleda noro.
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Če sep 16, 2004 10:16 am

Jst pa samo ne verjamem...
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če sep 16, 2004 12:18 pm

lazo slikeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
deo
Novinec

Napisal/-a deo Če sep 16, 2004 1:55 pm

Samo tukaj mi nekaj ni jasno. To na sliki ni 530d ... amak je bencinar. Po rorih se vidi.
Slika Slika ... seems fetishe !?

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Če sep 16, 2004 2:08 pm

deo je napisal/-a:Samo tukaj mi nekaj ni jasno. To na sliki ni 530d ... amak je bencinar. Po rorih se vidi.

Tocno tak :!: Lazo slikeeeeeeeeeeeeeeeee!Pa upam da ste ze opazli da nas vlece za j***a.
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Če sep 16, 2004 2:13 pm

Mislim da je celo 520i ker ma malo premala kolesa... :?
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Če sep 16, 2004 2:23 pm

Templar je napisal/-a:Mislim da je celo 520i ker ma malo premala kolesa... :?

kolega je pofotku par slik notranjosti vceraj zvecer

http://www.imagestation.com/mypictures/ ... 4143874031

http://www.imagestation.com/mypictures/ ... 4143874036

http://www.imagestation.com/mypictures/ ... 4143874044

http://www.imagestation.com/mypictures/ ... 4143874033

http://www.imagestation.com/mypictures/ ... 4143874039

http://www.imagestation.com/mypictures/ ... 4143874048

http://www.imagestation.com/mypictures/ ... 4143874040

http://www.imagestation.com/mypictures/ ... 4143874054

dej folk kaj je z vami avto je 530d,drugac ma pa ravne rore,ker so neki vstimali ,pac se nespoznam na mehaniko prevec,prej je bila emisija za dizla eu3 pa je moru imet rore dol obrnjene zaradi saj,zdaj pa ima emisijo eu4,kot bencinci pa ima lahko ravne rore,a kolesa Templer so 18 coll,men se zdi da imas ti mal tezeve z vidom :lol:
lep pozdrav,lazo

buco
Nov uporabnik

Napisal/-a buco Če sep 16, 2004 2:50 pm

avto je res zlo lep ni kej.sam ze iz naslova pa usega besedila se mi je zdel da je to naduvan ljubljancan k mu ocka ustregu z vsemi zeljami k jih je meu zj je pa odravu in ma se vecje zelje.nc nimam pro temu da ti je fino pa to sam mau mn se kaz pa hval.te zna zajebat tole obnasanje.pa brez zamere.moj mnenje

lp buco

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če sep 16, 2004 5:33 pm

lazo četrtek je že jaz pa še kuj ne vidim TVOJIH slik od avta. Daj malo podnevi uslikaj to zadevo pa napopaj slike jebeS ti slike ko je slikan še brez tabl pa ko še vedno stoji nekje sploh ne vem kje!
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če sep 16, 2004 5:35 pm

aja pa btw foter ma na petki (530d) rore dol obrnjene, tak da ne vem po čem bi tvoj bil so special.
Slika

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Če sep 16, 2004 5:53 pm

Courage™ je napisal/-a:aja pa btw foter ma na petki (530d) rore dol obrnjene, tak da ne vem po čem bi tvoj bil so special.

Popravte me če se motim sam mislim da je BMW neki o filtrih saj oblublal... in da naj bi soupadalo to s lasniranjem touringa...MOžno je ampak še zmeri ravne rore matjo samo bencinci. Še p406 coupe dizel ma samo masko ko da je ror ravn v resnici pa ma dol obrnjene... :lol:
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Če sep 16, 2004 6:16 pm

Templar je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:aja pa btw foter ma na petki (530d) rore dol obrnjene, tak da ne vem po čem bi tvoj bil so special.

Popravte me če se motim sam mislim da je BMW neki o filtrih saj oblublal... in da naj bi soupadalo to s lasniranjem touringa...MOžno je ampak še zmeri ravne rore matjo samo bencinci. Še p406 coupe dizel ma samo masko ko da je ror ravn v resnici pa ma dol obrnjene... :lol:

Tanovi dizli majo rore naravnost :!:
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Če sep 16, 2004 6:21 pm

Srbin, a lazo?

Drgač pa je dizl (obratomer)!
TJUNING PA TO...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov