Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Sr nov 03, 2004 8:29 pm

Spasky je napisal/-a:Ja nalepka je njihova sam nažalost klub ne obstaja več ampak to je druga in dolga zgodba,BTW nice car!

A tako, skoda za klub :( , se hudo slisi satans brothers :twisted: !
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr nov 03, 2004 10:04 pm

sporty je napisal/-a:S|icKeR, a ves pol, ja hudo :D ! Sam da ne bom 1x prsov, pa bodo vrata od toplerja sneta, pa avta ne bo notri :P ... Sm biv lih danes dol, sam se nism vozu k je vse blatno... Sm pa spucu ga mal pa posliku notranjost, fotke ju3, dans se mi ne da :P ...

LP

nč se ne boj. bom vrata nazaj dau :twisted:

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty To mar 29, 2005 7:23 pm

Zdravo!

Sm dolg casa razmislu ce cem novo temo odpret za te fotke, sm sm se pol odlocu da bom kr sm zraun dav, d bom meu sm eno temo ;) . In sicer limam gor neki slikc hisnih Renaultov 8) ... Fuega poznate, 25ko imam od valentinovega, petka je pa (zaenkrat :twisted: ) od mami. Drugac na Fuegu ni nobenega napredka, edino zadnji levi blatnik se je resil rje, samo se vizualno ga zrihtam.

No pa naj se avteki najprvo sami predstavijo, od malega k najvecjemu :D :
Slika
Slika
Slika

Pa pokazimo svoje najlepse nasmeske :D :
Slika
Slika
Slika

In rotiramo za 180° :D :
Slika
Slika
Slika

Igrajmo se se malo fotografe, postavite se v vrsto :D :
Slika
Slika
Slika

Ramena in prsi ven, trebuh noter... Gremo se malo od dalec :D :
Slika
Slika
Slika
Slika

Madam 25 posamezno :D :
Slika
Slika

Postavimo aparat na kamen, vklopimo timer in pade se ena skupinska :D :
Slika

Na mestu prosto, lahko se odpravite v garderobo ;) :
Slika
Slika
Slika

Upam da bo gdo uzival v slikah, vsaj micken tok k jest :twisted: ! Fajn se mejte, lepo furite... Ekipa pricakuje kak lep komentar, v toku leta ma da so vsi trije na litkah 8) ! Ce ne pa naslednjo pomlad :P ...

LP
Zadnjič spremenil sporty, dne To mar 29, 2005 7:27 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty To mar 29, 2005 7:25 pm

Pa se neki sm pozabu, ce koga slucajno zanimajo vecje fotke, najdete vse v moji galeriji na mobisuxu ;) ! Link: http://www.mobisux.com/album/showgaller ... 07&cat=500

LP

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 To mar 29, 2005 7:26 pm

A pr vas ste to sami neki reno freaki al kaj :roll:

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 To mar 29, 2005 7:33 pm

krt206 je napisal/-a:A pr vas ste to sami neki reno freaki al kaj :roll:

Končno eni k vejo kaj pomeni stroj! :twisted: :twisted:

Sam mal me skrbi dejstvo, da je glih najmanjši med njimi registriran, druga dva pa ne?

No Sporty.... kaj maš povedat za zagovor?
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty To mar 29, 2005 7:38 pm

Tomaz40 je napisal/-a:

Sam mal me skrbi dejstvo, da je glih najmanjši med njimi registriran, druga dva pa ne?

Hehe 8) ...

Ja lj tkole je, dejstvo je da lastnica najmanjse ima pac izpit in se ji celo splaca registrirat :P ... Js pa moja dva zaenkrat samo ven pa not iz garaze dajem, pucam, uzdrzujem in peljem na kak kratek sprehod po privat cesti ;) ! Se pa atek ogreva, da bi 25 registriru... Sm se ne vem ce bi mu jo zaupu, bi blo pa vsekakor fajn da tak avto mal bl konkretno laufa 8) ! Bosta pa prej ko slej oba registrirana, brez skrbi ;) ...

LP

žAgAr
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a žAgAr To mar 29, 2005 7:50 pm

lepi avti sploh 25 k je notr dost huda :shock:
nevem če je ideja da bi jo fotr furu dobra :o
za fuego-ta je škoda da je tok švoh mašina :roll: ( zakaj ni nobene slike levga boka :P )

jah petka pa dobr radio ma :D drugo pa :oops:

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 To mar 29, 2005 8:06 pm

sporty je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a:

Hehe 8) ...

Ja lj tkole je, dejstvo je da lastnica najmanjse ima pac izpit in se ji celo splaca registrirat :P ... Js pa moja dva zaenkrat samo ven pa not iz garaze dajem, pucam, uzdrzujem in peljem na kak kratek sprehod po privat cesti ;) ! Se pa atek ogreva, da bi 25 registriru... Sm se ne vem ce bi mu jo zaupu, bi blo pa vsekakor fajn da tak avto mal bl konkretno laufa 8) ! Bosta pa prej ko slej oba registrirana, brez skrbi ;) ...

LP

OPRAVIČENO!!!

PS: Stari CAR si. Če bi imel jest kej placa bi blo tut plehovje notri. Renault seveda! Sam jest bi imel al R25 al pa R21. Registracij pa pol...če bi kej žvenketal. Glavn da je avto.

Dej povej če ni skrivnost kolk si dal za R25 pa v kakšenm stanju je bla. :D

Uporabniški avatar
Neelix
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Neelix To mar 29, 2005 8:10 pm

Ko gledam tele fotke in te renojčke so se mi kar očke orosile za mojo 18ko. Ko sem jo dobil sem bil tudi tak revež kot ti :lol: (dober avto v garaži jaz pa brez izpita). No pol pa sem naredil izpit in sem se veselo vozil z 18ko. Jaz sem imel TLJ z okrog 60 konijički in ti moram pritrdit, da je za svoje število konjičev res lepo šla. Bila je res udobna, prostorna in prav po francosko mehka. Mislim, da so pri Renoju včasih znali delat res dobre limuzine.
car si :bow
Lepo skrbi zanje :hi
Slika

dyn
Nov uporabnik

Kraj: n/a

Napisal/-a dyn To mar 29, 2005 8:11 pm

mi smo meli tudi R25 v6. Ta avto je spica, pravi direktorski avto je bil in je se vedno !!!

Uporabniški avatar
VW-BUS
Novinec

Napisal/-a VW-BUS To mar 29, 2005 8:12 pm

Ej, kje pa je moja bivša yamaha ???

Drgač pa NICE!
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 To mar 29, 2005 8:13 pm

Neelix je napisal/-a:Ko gledam tele fotke in te renojčke so se mi kar očke orosile za mojo 18ko. Ko sem jo dobil sem bil tudi tak revež kot ti :lol: (dober avto v garaži jaz pa brez izpita). No pol pa sem naredil izpit in sem se veselo vozil z 18ko. Jaz sem imel TLJ z okrog 60 konijički in ti moram pritrdit, da je za svoje število konjičev res lepo šla. Bila je res udobna, prostorna in prav po francosko mehka. Mislim, da so pri Renoju včasih znali delat res dobre limuzine.
car si :bow
Lepo skrbi zanje :hi

Mi smo mel TL letnik 80. Je imel še 3 šraufe na kolesih pa kromane odijače. Ene najboljših luči, kar sem jih kdajkoli videl sam podvozje pa kot od rolke. Če si ga kej dosti sral si bil kr hitro na dveh kolesih. Smo probal. :lol:

Aja: Ko ga je foter prodal sem bil tolk jezen nanj da ga nisem šmerglal 14 dni! Kaj sem bil nor na tisti avto.

ZgAgEc
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a ZgAgEc To mar 29, 2005 8:13 pm

hehe pa prou na frisko oprani vsi...se voda tece z jih :lol:
Slika

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty To mar 29, 2005 8:25 pm

VW-BUS je napisal/-a:Ej, kje pa je moja bivša yamaha ???

Drgač pa NICE!

Hehe, tvoja bivsja yamaha ma pa trenutno generalko ;) ... Je mogla bit masinca ze prej kr zmatrana :P ! Pride nov bat, obrocki, cilinder na nadmero, nov frgazar ;) ... K bo pa to zalaufal, pa se obnova zunanjosti! Bo kr lepa, jo mogoce predstavm tuki cez kak mesec ;) ...

LP

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl To mar 29, 2005 9:44 pm

To mi deli sporty!!

Legenda, ni kej ;)
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Sr mar 30, 2005 2:45 pm

Tomaz40 je napisal/-a:Dej povej če ni skrivnost kolk si dal za R25 pa v kakšenm stanju je bla. :D

Ne vem ce si opazil, sem ti poslal PM v odgovori ;) !

Drugim pa zaenkrat hvala za komentarje, sm kr presenecen kak odziv, glede na to da so sami serijski avtomobili ;) ... Sej bo bolje, cim zacnem uresnicevat plane, bo tale tema velik bl zanimiva :twisted: . Pa da se ne bo gdo ustrasu, na teh avtih ne bo nobene odvecne plastike ;) ! Js sm za tak styling, zelo perfekten, da normalen clovek niti ne opazi da avto ni serijski 8) .

LP

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl Sr mar 30, 2005 2:48 pm

sporty je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a:Dej povej če ni skrivnost kolk si dal za R25 pa v kakšenm stanju je bla. :D

Ne vem ce si opazil, sem ti poslal PM v odgovori ;) !

Drugim pa zaenkrat hvala za komentarje, sm kr presenecen kak odziv, glede na to da so sami serijski avtomobili ;) ... Sej bo bolje, cim zacnem uresnicevat plane, bo tale tema velik bl zanimiva :twisted: . Pa da se ne bo gdo ustrasu, na teh avtih ne bo nobene odvecne plastike ;) ! Js sm za tak styling, zelo perfekten, da normalen clovek niti ne opazi da avto ni serijski 8) .

LP

Ma kak styling....hude litke, en kromiran nastavk zadi in to je to....pol pa gas pa uživanje do konca!! ;)

Fajn zrihti, pol bomo pa na kakem meeting kako rekl, mi tamlad :P
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Sr mar 30, 2005 10:30 pm

krofl je napisal/-a:Ma kak styling....hude litke, en kromiran nastavk zadi in to je to....pol pa gas pa uživanje do konca!! ;)

Fajn zrihti, pol bomo pa na kakem meeting kako rekl, mi tamlad :P

Hehe, se cist strinjam ;) ! Na fuega po planih ne pride nic, se feltne ne vem kuko bo, ce bo oldtimer :? . Na 25 zih pridejo ene lepe 16ke, pa mogoce distancniki zadej. Mislm da bi ji lepo pristala se dva izpuha zadaj, ampak ne taka ogromna, cist navadn zaklucek cevi, sm mogoce mal vecji premer, kroman sploh ne! Petka je pa druga pesem, na njej se pa mislim mal izzivet :twisted: ... Ampak cist prevec lepo, orig. odbijaca bom dol pobral in jih sam mal predelov ;) . Pol morm pa se dobit one obloge kol in kol avta, pa ene lepe cleen pragove... Pa mislm da bo z kakimi 15kami in temnimi sipami ze posteno lepa :D !

Ja na kak renault miting pa res pridem, pa mogoce v grosuplje kot po tradiciji ;) ! Bi res lh kako rekl :twisted: ...

LP

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Sr mar 30, 2005 10:47 pm

a je kaka slikca od 25-ke V6 od notri ?
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov