Spasky je napisal/-a:Ja nalepka je njihova sam nažalost klub ne obstaja več ampak to je druga in dolga zgodba,BTW nice car!
A tako, skoda za klub

sporty je napisal/-a:S|icKeR, a ves pol, ja hudo! Sam da ne bom 1x prsov, pa bodo vrata od toplerja sneta, pa avta ne bo notri :P ... Sm biv lih danes dol, sam se nism vozu k je vse blatno... Sm pa spucu ga mal pa posliku notranjost, fotke ju3, dans se mi ne da :P ...
LP
Tomaz40 je napisal/-a:krt206 je napisal/-a:A pr vas ste to sami neki reno freaki al kaj
Končno eni k vejo kaj pomeni stroj!![]()
![]()
Sam mal me skrbi dejstvo, da je glih najmanjši med njimi registriran, druga dva pa ne?
No Sporty.... kaj maš povedat za zagovor?
sporty je napisal/-a:Tomaz40 je napisal/-a:krt206 je napisal/-a:A pr vas ste to sami neki reno freaki al kaj
Končno eni k vejo kaj pomeni stroj!![]()
![]()
Sam mal me skrbi dejstvo, da je glih najmanjši med njimi registriran, druga dva pa ne?
No Sporty.... kaj maš povedat za zagovor?
Hehe...
Ja lj tkole je, dejstvo je da lastnica najmanjse ima pac izpit in se ji celo splaca registrirat :P ... Js pa moja dva zaenkrat samo ven pa not iz garaze dajem, pucam, uzdrzujem in peljem na kak kratek sprehod po privat cesti! Se pa atek ogreva, da bi 25 registriru... Sm se ne vem ce bi mu jo zaupu, bi blo pa vsekakor fajn da tak avto mal bl konkretno laufa
! Bosta pa prej ko slej oba registrirana, brez skrbi
...
LP
Neelix je napisal/-a:Ko gledam tele fotke in te renojčke so se mi kar očke orosile za mojo 18ko. Ko sem jo dobil sem bil tudi tak revež kot ti(dober avto v garaži jaz pa brez izpita). No pol pa sem naredil izpit in sem se veselo vozil z 18ko. Jaz sem imel TLJ z okrog 60 konijički in ti moram pritrdit, da je za svoje število konjičev res lepo šla. Bila je res udobna, prostorna in prav po francosko mehka. Mislim, da so pri Renoju včasih znali delat res dobre limuzine.
car si![]()
Lepo skrbi zanje
VW-BUS je napisal/-a:Ej, kje pa je moja bivša yamaha ???
Drgač pa NICE!
Tomaz40 je napisal/-a:Dej povej če ni skrivnost kolk si dal za R25 pa v kakšenm stanju je bla.
sporty je napisal/-a:Tomaz40 je napisal/-a:Dej povej če ni skrivnost kolk si dal za R25 pa v kakšenm stanju je bla.
Ne vem ce si opazil, sem ti poslal PM v odgovori!
Drugim pa zaenkrat hvala za komentarje, sm kr presenecen kak odziv, glede na to da so sami serijski avtomobili... Sej bo bolje, cim zacnem uresnicevat plane, bo tale tema velik bl zanimiva
. Pa da se ne bo gdo ustrasu, na teh avtih ne bo nobene odvecne plastike
! Js sm za tak styling, zelo perfekten, da normalen clovek niti ne opazi da avto ni serijski
.
LP
krofl je napisal/-a:Ma kak styling....hude litke, en kromiran nastavk zadi in to je to....pol pa gas pa uživanje do konca!!
Fajn zrihti, pol bomo pa na kakem meeting kako rekl, mi tamlad :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov