Glede avta pa poskusi spravit v linijo sprednji odbijač in zadnji odbijač ker mam občutek da je zadnji višji kot pragovi in sprednji odbijač ista linija je zlo lepa če jo lahko dosežeš temnenje sip skor obvezno

seat je napisal/-a:Naj ti povem ne avta kvarit z tattoojem verjem mi tut sam sem ga imel pa sem se premislil pa imam sedaj raje clean verzijo no ja sicer pa avto pedenaš za sebe in naredi kaj je teb bolj všeč in praw saj se boš ti vozil z njim ne Mi;)
Glede avta pa poskusi spravit v linijo sprednji odbijač in zadnji odbijač ker mam občutek da je zadnji višji kot pragovi in sprednji odbijač ista linija je zlo lepa če jo lahko dosežeš temnenje sip skor obveznoSam za moj okus je zadnji spojler malenkost preagresiven glede na odbijače drugače pa zgleda lepo.
W|zz je napisal/-a:Ow,
a se zdej odlocas samo med tema dvema tatujema, al mas se ksno varijanto?
Če že, pol bi jst na tvojem mestu dau 2. Pa probi kuko bi zgledala ce bi se pri pragovih začel...
Če pa nisi še čist odločen, pa probi se kšnga druzga.. Usaj jst bi...
Drgač pa najs polo![]()
lp
Mergy je napisal/-a:Ne tatooja gor dajt ker je zej brez čist uredu.
LP Mergy
Mergy je napisal/-a:pejt k fazerju ti nardi kukr hoč al pa u thomas costum u mavčiče tip dela čudeže men vrjem.
LP Mergy
HORSE je napisal/-a:Men je pa to en izmed lepših polotov na naši sceni... O.K., sej je še kar nekaj lepotcev (Toni-X & ostali), samo mi je všeč, ker ni pre-extremen. Men tudi zelene zadnje luči niso všeč (same po sebi), samo se mi zdi, kot da temu res pašejo, ker nakako zaklučijo celoto... Tudi šarki+spojlr, ki drugače naj ne bi šla skupaj, me tukaj sploh ne motita... Reža na havbi - ja, so jih že lepše naredili, samo dokler se vozimo okrog s stock havbami, pomojem ne bi smel preveč kritizirat izdelave.
Osebno bi drugače naredil le dve stvari: Sprednje žmigavce bo dal bele in B-stebriček bi odel v črnino ob temnenju šip...
Drugače pa BOW DOWN!
Fullback je napisal/-a:Evo ti par idej...od mojga kolega car...
LP
Fullback je napisal/-a:neki od a3m-a neki fazerja, kljuke ma štihane...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost