2Fast&2Furious je napisal/-a:Kok se vm da jebat s temFeltne ne wem kje vidte vi tok mejhne ??? 15ˇ? Fetlna deluje nič manj kot 17ˇ ...
Ne gledat samo kok je avto spuščen oz kok ej razmika med gumo in blatnikom .. glejte celotno luknjo , pač kak cm dva dol pa bo taprav.
Podatki pa kaj češ .. dokler newete pomoje škoda da kle diplomirate...mate preveč časa da se z vsemi malenkostmi ubadate..![]()
ajde
HORSE je napisal/-a:alesi je napisal/-a:Felge mi tud ne zgledajoda bi bile 17 sploh pa 225 siroke, makolegica cist iste felge samo da so 15col mal dol spuscenega pa vam povem da je veliko manj placa kukr tuki,tko da jaz dvomim v dimenzijo.
Slikaj celo felgo+gumo da se vid dimenzija
Ce mas ti 17 col pol more ta imet 19 do 20 col!
a se men samo zdi, al je tole modelčič?
Katrca je napisal/-a:HORSE je napisal/-a:alesi je napisal/-a:Felge mi tud ne zgledajoda bi bile 17 sploh pa 225 siroke, makolegica cist iste felge samo da so 15col mal dol spuscenega pa vam povem da je veliko manj placa kukr tuki,tko da jaz dvomim v dimenzijo.
Slikaj celo felgo+gumo da se vid dimenzija
Ce mas ti 17 col pol more ta imet 19 do 20 col!
a se men samo zdi, al je tole modelčič?
Ja tole je modelčeksamo poglej nosilce od sprednje haube, pa boste vidl da niso ravno običajno tako ojačani
Pugi je napisal/-a:RC ima serijsko 17
Vglavnem:
Ta avto JE lep
Ta avto IMA 17" feltne, spuscen je po moji oceni 3cm.
Edina stvar k mi ni jasna je, kako ti je rieger predelal motor, ce tega ne delajo, je res da ima njihov kit plastike..
Pa se to - kje hudica si dobu 3.0 masino v takem avtu in to se z 270 konji, ko ima se od alfe pa od TTja masina 3.2 litra in samo 250km...
To so moja vprasanja. Upam, da te ne spravljam v zadrego, ne zene me nobena fousija, sam zanima me, ce take stvari pri nas res obstajajo... Ce - potem bi rad cloveka osebno spoznal!
Pugi je napisal/-a:RC ima serijsko 17
Vglavnem:
Ta avto JE lep
Edina stvar k mi ni jasna je, kako ti je rieger predelal motor, ce tega ne delajo, je res da ima njihov kit plastike..
Pa se to - kje hudica si dobu 3.0 masino v takem avtu in to se z 270 konji, ko ima se od alfe pa od TTja masina 3.2 litra in samo 250km...
To so moja vprasanja. Upam, da te ne spravljam v zadrego, ne zene me nobena fousija, sam zanima me, ce take stvari pri nas res obstajajo... Ce - potem bi rad cloveka osebno spoznal!
menjekul je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:RC ima serijsko 17
Vglavnem:
Ta avto JE lep
tudi za tem postom sem napisal lep post. dva vprašanja je vseboval. skur*** sem ekipo ki pametuje kaj je in kaj ni možno. potem PA MOJ POST ZBRIŠETE![]()
![]()
če ma kdo kaj za povedat naj mi na pm. ne me tkole j*e* b*a* t
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov