sam mi greju taki na živce k sploh še u živo niso vidl tazag avta pol pa neki govorijo da je plastčen pa iz skaja

pozer je napisal/-a:sej nism tebe mislu
sam mi greju taki na živce k sploh še u živo niso vidl tazag avta pol pa neki govorijo da je plastčen pa iz skajalol
INFINITI je napisal/-a:pozer je napisal/-a:sej nism tebe mislu
sam mi greju taki na živce k sploh še u živo niso vidl tazag avta pol pa neki govorijo da je plastčen pa iz skajalol
Ja pozer iz borovnice, da ne boš tople vode odkril in naučil koga kakšen avto je to - ker bicikl že voziš?
S8 je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:pozer je napisal/-a:sej nism tebe mislu
Ja pozer iz borovnice, da ne boš tople vode odkril in naučil koga kakšen avto je to - ker bicikl že voziš?
dj ne se spet začet krega noooooooooo!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ni ta tema za to mišljena
![]()
![]()
![]()
aja infiniti se je pozer pelu že z mano(pumen da je že vidu avto)
![]()
pa res prosm ne se kregat no![]()
![]()
![]()
INFINITI je napisal/-a:S8 je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:pozer je napisal/-a:sej nism tebe mislu
dj ne se spet začet krega noooooooooo!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ni ta tema za to mišljena
![]()
![]()
![]()
aja infiniti se je pozer pelu že z mano(pumen da je že vidu avto)
![]()
pa res prosm ne se kregat no![]()
![]()
![]()
Lahko se je pelljal kolikor hoče, samo nekateri smo ga že peljali - sami. Če mu je auto všeč prav, samo ni zato zdej boga za j***a prijel da bo pametoval tukaj na forumu, pa tudi mislim da imam krepko več kilometrov in različnih avtomobilov za sabo od dečkota.
pozer je napisal/-a:sej nism tebe mislu
Demo je napisal/-a:Opa tele litke pa res dobr sedejo, sam še slikce celga avta da vidmo kako zgleda od malo bolj daleč, drgač pa tud jest mislm da kakšnih drugih predelav ne potrebuješ ker je že avto bolj ali manj popoln (mogoče res le še kakšen izpuh pa še to ne kakšen kič).
Pohvalno
S8 je napisal/-a:Demo je napisal/-a:Opa tele litke pa res dobr sedejo, sam še slikce celga avta da vidmo kako zgleda od malo bolj daleč, drgač pa tud jest mislm da kakšnih drugih predelav ne potrebuješ ker je že avto bolj ali manj popoln (mogoče res le še kakšen izpuh pa še to ne kakšen kič).
Pohvalno
najbrš pridejo še temne šipe
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov