Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne jan 16, 2005 1:26 pm

hlajen predal ma tud scenik tanou ;) to res ni kj tazga :)

LP
Slika

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Ne jan 16, 2005 1:34 pm

Vidim da sem kr nekaj zadev odpru s tem hlajenim predalom.
Nimajo ga:
Volvo
Audi
BMW
Mercedes-Benz
...
Edino kar me je pri Touaregu motil ampak mi je res živce požrl in vrjamem, da bi mi pri tem avtu isto je bil lesen volanski obroč. :evil: Jao kok sem ponoru. Mam po fotru, da se mi dlani potijo in potem je prišlo do zelo pogostih trenutkov ko nisem imel popolnega oprijema nad volanom! :evil: To je bil pa višek!!! Takoj bi imel V10TDI sam če volanski obroč zamenajo z usnjenim ali pa dajo pod dodatno opremo eno usnjeno oblogo ali kaj podobnega.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Ne jan 16, 2005 1:49 pm

sj lako maš tud navadn usnjen volan. leseni so samo pri taboljših modelih. drgač pa usnjene rokavice gor pa gas. :D . pa še to me zanima: ali ima kateri avto napravo za čiščenje ogledal?

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Ne jan 16, 2005 2:31 pm

Martin očitno nsis dojel namena mojga sporočila. Tist fajn jim je uspel sm napisal zato k je avto dobr in s tem nism mislu PRODAJE avta. Mal premal veš o VW da kr neki klobasaš o enih zogodovinskih znamkah.VW je bil zgrajen iz nule. Pa tut nisi dojel prmerjave z Toyoto in Lexusom.
Slika

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Ne jan 16, 2005 2:58 pm

no, sj je ok. ni setreba kregat zdj. vsak ma pač svoje mišljenje. :P

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne jan 16, 2005 3:41 pm

Avalon je napisal/-a:Vidim da sem kr nekaj zadev odpru s tem hlajenim predalom.
Nimajo ga:
Volvo
Audi
BMW
Mercedes-Benz
...
Edino kar me je pri Touaregu motil ampak mi je res živce požrl in vrjamem, da bi mi pri tem avtu isto je bil lesen volanski obroč. :evil: Jao kok sem ponoru. Mam po fotru, da se mi dlani potijo in potem je prišlo do zelo pogostih trenutkov ko nisem imel popolnega oprijema nad volanom! :evil: To je bil pa višek!!! Takoj bi imel V10TDI sam če volanski obroč zamenajo z usnjenim ali pa dajo pod dodatno opremo eno usnjeno oblogo ali kaj podobnega.

jst ne vem od kje ti to da merc nima hlajenga predala
ma ga ta nov A tko da večji tut sigurn
pa ma ga tastar espace to da to ni res čist nč posebnga - pač ena špranja v predalu
lp

wavemaker
Stalni uporabnik

Napisal/-a wavemaker Ne jan 16, 2005 3:47 pm

eh, za pivo hladit ma še moj puntič. Tam, kjer je za pločevinko odložit je svinjsko mrzlo, če imaš klimo vklopljeno :pivo

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Ne jan 16, 2005 5:17 pm

Hm se opravičujem za moje neznanje. Priznam da najnovejših izdelkov avtomobilizma še nisem pregledal in testiral, glede francozov in italijanov pa me žal ne zanimajo preveč in temu tudi primerno moje poznavanje teh vozil. Sorry.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi Po jan 17, 2005 3:06 pm

Avalon - brez veze, da se tle pričkamo zarad hlajenih predalov, ampak vendarle, da si boš razširil znanje - ja tudi Audi ga ima kot dodatno opremo.

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana

Napisal/-a jrk0 To jan 18, 2005 2:29 pm

Jaz bi rajsi od phateona mel Touarega z vso opremo.
Kaj pa vem, so mi bolj vsec suv-i :)

Ceprav, v phaetonu se nisem niti sedel, parkat sem ga v zivo videl, sam se mi zdi malo predrag glede na to kolko ugleda ti ponuja. kot vsi VW-ji...

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan To jan 18, 2005 2:55 pm

tud moja vectra ma predal hljen pa je letnik 1996.res pa je da ma vso opremo ki je bla možna leta 96 razen usnja.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker To jan 18, 2005 2:58 pm

@ jrk0: glede ugleda VW se morm več ali manj strinjat s tabo čeprav mislm da se folk zdej že zaveda kvalitete v VW znamki (govorim predvsem za zdajšnje ali bivše lastnike VW vozil), le da znamka sama po sebi nima ravno take zgodovine kot recimo Audi (auto-union.press) ampak zgodovina znake VW se že zdej dela :) Sam ker osebno ravno nimam pojma kako točno je bilo s temi ugledi v zgodovini, bom zdej rajš utihnu :D

O teh ugledih se bi dalo še pogovarjat in zgovarjat na veliko in široko kar pa dolgoročno ne prinese nič kaj dobrega, kvečjemu kakšen prepir več.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Pe jan 21, 2005 4:38 pm

še nekj novih slikc. pa tiste 4 spodej so od w12. 8)

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po jan 24, 2005 9:25 pm

nove slikce z večjo resolucijo. končno sm si kupu digitalca :P

Dego
Novinec

Napisal/-a Dego Po jan 24, 2005 9:58 pm

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Francozi delajo parfume, nemci pa avte!

Zlatan_
Novinec

Napisal/-a Zlatan_ Po jan 24, 2005 10:04 pm

Joj fantki.Oplov nov karavnc nevem zdj čist točn ker je ampak mislm da signum-nism zihr ma lepo hladilnik odzad,pa ta hladilnik pa še električne vtikače,daš vanga kar čš pa še prklučš nanga kar čš,k da je to kj tazga hlajen prostor.
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
G.T.
Novinec

Napisal/-a G.T. So feb 12, 2005 1:06 pm

Hud avto!!!

Sm sedu v njem na Bravičarjevi, Pa k sm se not usedu bi se hmal zgubu. Mater kok ma to placa sej ne morš verjet. Ej a ste vi tud šli v Nemčijo v tovarno izbrat svojga Phaetona.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po feb 21, 2005 6:35 pm

avto je pršu iz rednega servisa ki so ga sevda naredil v münchnu ker so pa pri nas preveč
sposobni take stvari rihtat pa to. :lol: mislm nemci so pa res carji. avto je šel na reden servis in menjavo olja pa to... ko pa sm pogledal list bi me skorej kap. če sešteješ stvari ki so jih popravl pod garancijo prideš na 10.500€, pol je blo pa še nekaj doplačat iz žepa za kakšne zlomljene ročke pa to še 1500 €. mislm, zdej se šele zavedam kaj pomeni res drag servis. tko da majo eni prav glede tega da so servisi resno hudo dragi.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po feb 21, 2005 8:19 pm

splash je napisal/-a: mislm nemci so pa res carji. avto je šel na reden servis in menjavo olja pa to... ko pa sm pogledal list bi me skorej kap. če sešteješ stvari ki so jih popravl pod garancijo prideš na 10.500€, pol je blo pa še nekaj doplačat iz žepa za kakšne zlomljene ročke pa to še 1500 €. mislm, zdej se šele zavedam kaj pomeni res drag servis. tko da majo eni prav glede tega da so servisi resno hudo dragi.

morajo bit pa res cari, da najdejo na novem avtu toliko pomanjkljivosti, da znese vsoto celih 10.500€ :roll:
zdaj se šele zavedam, da se ne splača med takega avta pa tud, če ti ga na servisu potem zastojn popravijo (v vrednosti 1/8 celega vozila). še nekajkrat ga peljete na servis pa je VW pušnil cel nov avto ...

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po feb 21, 2005 8:26 pm

sj to je njihov problem, noben ni zahteval recimo nov softwer v avto ki je stal 800€, pa take bedarije. jst sem s tem mislu povedat da so tam mehaniki res precizni in resno opravijo svoje delo, ne pa pri nas kjer ti včasih uradni servisi še dobre stvari ven poberejo pa stare komaj še delujoče dajo noter.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov