Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a pinjas Sr feb 16, 2005 9:28 pm

dekelta ne se kragt:9

zadeva je taka, spustit ga bolj je =samomor. seveda če bi bile ceste kot na dirkalni stezi brez luknen oziroma še tam so ni problema. sam pri nas je polno luknej, ležečih policajev,,itdm zato ne gre nižje. važno je kolk drži ne pa kako zgleda, vsaj po mojem je tako

jaris ima pa eno in edino napako, da z gumami 195 prijama ob večjih kuknjah zadaj pa je treba blatnike pobrusit malo. seveda če bi se dal v to bi razširil za kaka 2 cm vse 4 blatnike, sam je fulll dela če hočeš uredu met to narejeno, pol pa spodnji blatnik iz karbona nrdit kar jenajmanši problem.

glede pospeškov ne vem kolk ma, in me nit ne zanima, ker končna hitrost me ne zanima in pospeški tud ne preveč, kajti pilota se vidi pred in v ovinku ne pa na ravnini. kaj ti pomaga met puntota 95hp ko pa pri prvem ovinku zaviraš na mrtvo preden greš iz ceste, yaris pa mimo:) joke ( ne vzet resno)

LP

Uporabniški avatar
mrt
Novinec

Kraj: Primorska

Napisal/-a mrt Sr feb 16, 2005 9:38 pm

Malo offtopic;kaj une slike so slikane v Meblu,ker je videt zadaj gume?A tam kaj treniraš? :D

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Napisal/-a pinjas Sr feb 16, 2005 10:24 pm

tako = MEBLO RACE TRACK, ki bo kmalu odprt, vendar samo za moto ljubitelje
!!!NO CARS admited!!! v torek smo se menili z županom, in nam bo on pomagal malo priti do nekega soglasja z lastnikom placa.

tam smo poleti ful trenirali s skuterji. pol pa so pršle sv...e z avti in vse uničile, in to ponoči, potem pa so prišli problemi, ako da smo mi tisti ki razgrajamo ponoči. :evil:

ma podnevi se noben ni upu prist pogledat in delat kažine ne , k bi jih........ :evil: :evil:

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR Sr feb 16, 2005 10:30 pm

Letos je polurane minimoto. Zaenkrat se vozimo se na parkirnem od merkurja. :twisted:

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Napisal/-a pinjas Sr feb 16, 2005 10:43 pm

tam je v pizdi. pridite na pisto h iverki. bom javu ko bo treba pomagat progo uredit. več kot nas je prej in bolš naredimo.

ja sej tud za to bomo progo naredili, sej do poletj abo baje okol 50-60 teh motorčkov po gorici.
če česte boste vidli tud minimoto polini 6,2hp, ki gre malo drugače kot tisti za 70k :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
Eddy-k2
Nov uporabnik

Napisal/-a Eddy-k2 Če feb 17, 2005 3:04 am

TurboCrime je napisal/-a:
Andy je napisal/-a:dej no....yaris poje 1.3 puntiča

Kako pa ti to veš, si provu oba?, dvomim....

No pa en bulši primer že k smo pri puntotih

Punto emotion:
Prostornina 1368 cm3
Moč (kW/KM) 70/95 pri 5800 vrt/min
Masa 960 kg
Pospešek 9,9 s do 100 km/h

Mislim da tukaj ni debate...

Jap je debata--stari z yarisi se vozim vsak dan skoraj z vsakim modelom ki je na trgu,odvisno od dneva,....puntota sem tudi vozil-vse generacije in ti lahko povem da same številke ne povejo nič---pojdi malo po ovinkih pa se bo pokazala razlika,sploh če je yaris spuščen nimaš z puntom kaj iskati..

Pa še ta razlika je: (se opravičujem lasnikom dotičnega vozila) yaris ne crkne kar tako :P ampak zdrži ves tepež kar mu ga lahko namečeš...

No tole je moj zadnji post na tole repliko tega uporabnika....bodi v cvetju... 8)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
mrt
Novinec

Napisal/-a mrt Če feb 17, 2005 8:39 am

pinjas je napisal/-a:tako = MEBLO RACE TRACK, ki bo kmalu odprt, vendar samo za moto ljubitelje
!!!NO CARS admited!!! v torek smo se menili z županom, in nam bo on pomagal malo priti do nekega soglasja z lastnikom placa.

tam smo poleti ful trenirali s skuterji. pol pa so pršle sv...e z avti in vse uničile, in to ponoči, potem pa so prišli problemi, ako da smo mi tisti ki razgrajamo ponoči. :evil:

ma podnevi se noben ni upu prist pogledat in delat kažine ne , k bi jih........ :evil: :evil:

A z gokartom bi se dalo tam vozit? Nas je kar nekaj z goriškega konca tko da bi se lahko kaj zmenli,bi pomagali progo postavit.... :D Tisto z avti se pa strinjam :twisted:
lp

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Napisal/-a pinjas Če feb 17, 2005 10:05 am

seveda z gokardom se bo dalo. sej 2 tedna nazaj so furali eni dirklanega 125ccm 2t 6speed, zadeva strelja. sam proga bo narejena za skuter in minimoto, potem pač če se pride z gokardom nič narobe.računam na drig teden da se bo začelo kajdelat. če bomo dobiliodgovor in pozitivno potrjeno prošnjo. je pa tko vsak ki bo vozil bo na lastno odgovornost fural , noben ne bo odgovarjal za njeg av primeru padca lai drugih reči.

to je pa res, yaris drži kar pošteno, sam nisem upal verjet ko sem ga predelu. seveda samo uzmeti ne pomagajo, no poznalo se je vendar je še vedno malo plavalo, pa preveč počez je šlo, z amortizerji in stabilizatorji pa je druga zgodba, manj oziroma, skor ne gre počez, če pa gre se ga da zelo lepo kontrolirat, na avtocesti se pa pozna v odzivnosti, kontra je pa to da se po cesti čuti vsak filter od čika zarad takih amortizerjev :twisted:

puntota nisem še vozil znižanega, sam original plava kot vsi avti.je pa to res glede motorja, toyota je bomba kar se tiče mehanike.Imamo še toyoto pic nic ( enoprostorec) ki v 6 letih je imel en sam problem (sprednja leva žarnica je šla) 8)
ostalo pa samo redni servisi.Z yarison je pa isto oziroma še bolš, samo redni servisi vsakih 15k km ostalo pa nič. (tok tok )da ne kej rata lih zdej :D

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Če feb 17, 2005 10:13 am

Eddy-k2 je napisal/-a:
Jap je debata--stari z yarisi se vozim vsak dan skoraj z vsakim modelom ki je na trgu,odvisno od dneva,....puntota sem tudi vozil-vse generacije in ti lahko povem da same številke ne povejo nič---pojdi malo po ovinkih pa se bo pokazala razlika,sploh če je yaris spuščen nimaš z puntom kaj iskati..

Pa še ta razlika je: (se opravičujem lasnikom dotičnega vozila) yaris ne crkne kar tako :P ampak zdrži ves tepež kar mu ga lahko namečeš...

No tole je moj zadnji post na tole repliko tega uporabnika....bodi v cvetju... 8)

edo evo ti se moj AVTOGRAM ,glede primerjave vozil!!!!

lp venom

Uporabniški avatar
mrt
Novinec

Napisal/-a mrt Če feb 17, 2005 10:25 am

[quote="pinjas"]seveda z gokardom se bo dalo. sej 2 tedna nazaj so furali eni dirklanega 125ccm 2t 6speed, zadeva strelja. sam proga bo narejena za skuter in minimoto, potem pač če se pride z gokardom nič narobe.računam na drig teden da se bo začelo kajdelat. če bomo dobiliodgovor in pozitivno potrjeno prošnjo. je pa tko vsak ki bo vozil bo na lastno odgovornost fural , noben ne bo odgovarjal za njeg av primeru padca lai drugih reči.

Ko bo kej za pomagat sporoči,pa pridem.. :D

iKst
Uporabnik

Re: toyota yaris TEAM CAMUFLAGE RACING

Napisal/-a iKst Če feb 17, 2005 10:29 am

pinjas je napisal/-a:pozdravljeni

to je pa moj YARIS 1.3

seveda spojlerji pridejo za ene pol leta

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
[/img]

no kaj mi poveste

Kje pa je tole slikano ? Zgleda dost velik prostor za kak drift session.

Uporabniški avatar
mrt
Novinec

Re: toyota yaris TEAM CAMUFLAGE RACING

Napisal/-a mrt Če feb 17, 2005 10:34 am

iKst je napisal/-a:
pinjas je napisal/-a:pozdravljeni

to je pa moj YARIS 1.3

seveda spojlerji pridejo za ene pol leta

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
[/img]

no kaj mi poveste

Kje pa je tole slikano ? Zgleda dost velik prostor za kak drift session.

Gor je tekla debata o tem....!!!NO CARS admited!!!

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Če feb 17, 2005 10:37 am

Ja, sori za post. Sem ga napisal še preden sem prebral zadnjih nekaj odgovorov. Škoda da ni za avtomobile. Mogoče bi se vseeno dalo zmenit za kakšno prireditev.

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Napisal/-a pinjas Če feb 17, 2005 10:53 am

!!!!NO Cars ADMITED!!!!!

KER ŽE TAKO BOMO MORALI PROSITI NA KOLENIH :cry:

in z avti rata hitro kažin, predvsem mularija in ostali ki s epridejo izživljat ponoči. Zato vsaka reč z avti odpade. sploh p ase bo lahko furalo smao med vikendi. ,ed tednom je prepovedano

in bodo tud lekcije ,pravne in fizične č ebo kdo prekršil to

BaTeMaN
Novinec

Napisal/-a BaTeMaN Če feb 17, 2005 11:30 am

Prosim daj zatemnit zadnje šipe. :D
The best way to get over someone is to get under someone else.

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Kraj: Breg pri Žirovnici (okolica Bleda)

Napisal/-a bOnZy Če feb 17, 2005 4:22 pm

pinjas da ne bos dobu zivcnga zloma :P sam ti bi lahko s temu placm velik dnarja zaslužu ;)

1k kot vstopnino za ceu dan magari, ves kok folka bi se nabral, drgac pa vse na lastno odgovornost ;)

pa ne se mi zej s5 dret no car admited ... ;)

lp
pUt tHe pEdAl oN tHe mEtAl iN sEkAj oViNkE!! :>

Slika

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Napisal/-a pinjas Če feb 17, 2005 5:11 pm

NIČ SE NE BO SLUŽILO, KER JE PROTIZAKONITO,. PISTA NI DOVOL VELIKA ZA AVTE IN TRETJE !!!!!!!!!!!NO CARS ADMITED!!!!!!!!!!!! nisi iz gorice zato ne poznaš kake barabe so tu in kaj vse so zmožne narediti, samo zarad foušije in se požvižgajo na pravila in red.

VSE SE BO PA ŠE VIDLO KER JE VSE V ZRAKU ŠE. SE BO TREBA POGOVORT Z LASTNIKOM najprej. ker če se pusti samo enega z avtom gor potem jih po drug dan 10 komadov in tako naprej.

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Kraj: Breg pri Žirovnici (okolica Bleda)

Napisal/-a bOnZy Če feb 17, 2005 6:20 pm

pinjas je napisal/-a:NIČ SE NE BO SLUŽILO, KER JE PROTIZAKONITO,. PISTA NI DOVOL VELIKA ZA AVTE IN TRETJE !!!!!!!!!!!NO CARS ADMITED!!!!!!!!!!!! nisi iz gorice zato ne poznaš kake barabe so tu in kaj vse so zmožne narediti, samo zarad foušije in se požvižgajo na pravila in red.

VSE SE BO PA ŠE VIDLO KER JE VSE V ZRAKU ŠE. SE BO TREBA POGOVORT Z LASTNIKOM najprej. ker če se pusti samo enega z avtom gor potem jih po drug dan 10 komadov in tako naprej.

ahaaaa...no eko, zej si pa lepo use razložu in zej vsi vemo zakaj se gre ;)

anyway ;) lp ;)
pUt tHe pEdAl oN tHe mEtAl iN sEkAj oViNkE!! :>

Slika

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Po feb 21, 2005 12:44 pm

TurboCrime je napisal/-a:
Andy je napisal/-a:dej no....yaris poje 1.3 puntiča

Kako pa ti to veš, si provu oba?, dvomim....

No pa en bulši primer že k smo pri puntotih

Punto emotion:
Prostornina 1368 cm3
Moč (kW/KM) 70/95 pri 5800 vrt/min
Masa 960 kg
Pospešek 9,9 s do 100 km/h

Mislim da tukaj ni debate...

Teorija. Si vozil Yarisa? Jest ga vozim že več kot pol leta (1.3), na dragu sem pojedel Focusa 1.6, golfa 1.8 syncro, swifta 1.3, izgubil za 1/2 metra proti neonu 2.0 136 KM. Na roko merjen pospešek z dvema v avtu in napol praznim tankom je bil od 10.3 - 10.8, nikoli nad 11s. Če si tok pameten, pa samo povej kraj in čas pa pripelji tistega puntota, pa da vidimo kaj bo :twisted:
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Napisal/-a pinjas To feb 22, 2005 11:58 am

zanimivo :-P sam mam 1.3 in nisem vedel da zmore kaj takega seveda z 13 ali 14 col feltnami, ker z 15 izgubi nekaj odzivnosti , pridobi pa na bolši legi na cesti.

z 14 col se spomnim da je zadeva res šla (po ravnini v ovinku pa bol tako ;) )
1-58kmh
2-105kmh
3-132kmh
pol pa ne vem

z 15 pa

1-55
2-95
3-127
................

pri obeh verzijah pa je do 100 okol 10sekund. :twisted: seveda če s ešteje ali štopa na telefončku. seveda filterček pa izpuh malenkost pripomoreta k temu, ne da dodasta moč, vendar je motor bol odziven in se lepše zavrti na obrate.
ajde
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov