Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

user562
Novinec

Kraj: jesenice

Napisal/-a user562 Sr maj 18, 2005 9:59 pm

:jao: groza a mas to za pluzt,a ni mal prevec naprej pomaknen

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr maj 18, 2005 10:36 pm

Sazo je napisal/-a:ja namenov mam velik....bi biu res lep če bi izpelju svoj načrt.....sam je pa tud drago....ko končam maturo bo lažje....grem delat....od faksu seveda.... :lol:
ja ja tud temnenje šip....sj to je eden izmed cenejših posegov....neki tko na hitr bom napisu, kaj bi rd....sj ene sto stvari bom puzabu ampak ok....
ZUNANJOST: temnenje šip, diske, ploščice, brezme, feltne in gume (205/35/17), eibach fedre in amortizerje, pragove, zadnji lonc z 4mi rori, zadnji podspojler, zadnje komplet luči (meglenka, 3zavorna, navadne dve), heckdifuzor dat stran, poravnat prtlažnjik in dt gor fuull hud spojler, havba, sprednje luči (nimam še točno določenih), antenca po površini šipe, neonke, reže v sp. odbijač...
NOTRANJOST: nova muzika u glavnm od dls-a, sprednji trosistemci, 3 ojačevalce A serije pa 2wooferja, lcd (posebaj ne z radiom), neonke...
MAŠINA: filter, odmične gredi, čipanje, domstelo, poslikave po motorju, turbina(zelo zaželjeno)...pucanje motorja :oops:

no neki tazga...sj vem da sm puzabu sam useen....tole bo pa trajal kr dovg cajta....ich brauche geld :oops: :roll:

which brings a grand total of :tipk tm ene 5 mio? :D

lp
Slika

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo So maj 21, 2005 9:33 pm

ja in ko tisto kupim...kaj bom pol???..spet bi ga hotu rihtat...spet takoj body kit, feltne, diske bremze, havba....spet isto...a ni res???....
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Cizi
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cizi So maj 21, 2005 9:37 pm

Sazo je napisal/-a:ja in ko tisto kupim...kaj bom pol???..spet bi ga hotu rihtat...spet takoj body kit, feltne, diske bremze, havba....spet isto...a ni res???....

Bmw je že v osnovi lep ga ni treba dodatno nakičati. Sej tvoj CC je bil včasih tudi lep. :D

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN So maj 21, 2005 9:40 pm

uuu tebe pa dostkrat vidm k se furaš mim viča hehe sm vidu že tole pošast a še to si dal spredi ne vem no tko mal preveč brutale zgleda drgač pa kr kul mogoče mičken preveč ampak kul kul podpiramo use k se ukvarjajo z pedenanjem avta 8) ok no kul avtočk :-P
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo So maj 21, 2005 9:42 pm

mah ni mi fora navadnga avta furat....sej je bmw pa use, bi ga kupu če bi meu več budgeta....že zdej dam 397.000sit na let za registracijo pa kasko, pa nism voznik začetnik, kar bi me še 35 jurijev koštal...za tistga bi pa dal 600.000 sit....ne vem, če bi meu več dnarja bi ga kupu oz. bi rajš kupu M3 SMG CSL....un iz grosuplja je res najboljši....tist so pa moje sanje, ki se bojo enkrat uresničle.....upam da kmal....no na mojo temo nazaj.... :)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So maj 21, 2005 11:19 pm

mmmmm.. moje tut :D sam ne bi pa meu csl (razn če bi meu dnarja da bi si lohk prvošču ene par tok dragih avtov). Tm morš prou podpisat da sam odgvovarjaš če boš v vozu če je vlažnost zraka povečana zarat gum.. Avto je že čist za na dirkalno stezo :D Sam če ti je pa tak kul pa go for it!!

Nazaj na topic: lepa je ta 206ka ja ;) (razn sprednga podalška)

lp
Slika

Uporabniški avatar
P206S16
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a P206S16 Ne maj 22, 2005 1:06 pm

j*** te.... lahko je enim k k so "sinovi po poklicu". Stara odvetnika dinar delata sine pa troši :)

Hehe Kdaj greva roooor narest?
leti...leti.... S16

206RC
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a 206RC Po maj 23, 2005 6:17 pm

Mislim, kake to tle prbijate :)

M3 CSL?Ga ni ;) tist je sam nalepka gor, dodatne Vogtland fedre ma not to je pa tut use...Fura fejk spyder jakno, superge za 3 jurje, dela tam kjer si lahko zrihtaš ugoden kredit in to je to ;) Tipična slo fora...

Sazo! Bravo! Le tako naprej :) Komi čakam, da dobiš M3 CSL-a! Upam, da mu boš dau neonke po avtu pa alu tepihe!

Če pravuš da je temnenje mejhn strošek zakaj ni avto že zatemnjen?Aja boš verjetn use naenkrat dau gor ;)

Bmw-ja ni treba pedenat ;) M paket je čisto zadovoljiv..

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 Po maj 23, 2005 9:16 pm

Sazo je napisal/-a:ja in ko tisto kupim...kaj bom pol???..spet bi ga hotu rihtat...spet takoj body kit, feltne, diske bremze, havba....spet isto...a ni res???....

Ti si mi tud uporan dečko!
Okej vidm, da maš željo po tunanju avtomobila. Cool tisto je bil vidik mojega razmišljanja.
Drugač pa glede avta sem ti že napisu kaj je men cool kaj pa ne! Srečno vožnjo še naprej!
LP

Uporabniški avatar
Alfa-boxer
Novinec

Kraj: Ljubljana-Vič

Napisal/-a Alfa-boxer Po maj 23, 2005 9:26 pm

Men ni všeč, tist alu wing.........jao
Prej znan kot Alfa
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
Frankie86
Novinec

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a Frankie86 Po maj 23, 2005 9:55 pm

pa model a ti kej sploh vidš kej u ogledalo u notranjsoti, k maš tist alu wing, pomoje ti se skrije kar se dogaja za tabo

Uporabniški avatar
GOX
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a GOX Po maj 23, 2005 10:07 pm

men je alu wing še kr v redu sam odbijači so pa čist mim

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Po maj 23, 2005 11:41 pm

ja bl slabo vidm....sploh k sm na novo dobu od punce pliškota (slonkota) in ga mam na luč prlimanga direkt pred vzvratnim špeglom...tko da je vidljivost na nuli....... :?

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Po maj 23, 2005 11:59 pm

ej sazo btk kaj ti tuki govorijo ti dam veš kaj je najbol za tvoj car in kaj ti je hudo na druge se ne ozeri preveč. Tvoja 206 cc je čist huda kdaj gremo spet u BORA hehe :lol:
....

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist To maj 24, 2005 12:58 am

Sazo je napisal/-a:Drgač pa nism več voznik začetnik....

Sazo je napisal/-a:ja namenov mam velik....bi biu res lep če bi izpelju svoj načrt.....sam je pa tud drago....ko končam maturo bo lažje....grem delat....od faksu seveda.... :lol:

Hmmmm... a sam men neki v teh izjavah ne štima?
lp,
Gregor

Sometimes I'm good... But when I'm bad I'm even better!!!!!!!

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover To maj 24, 2005 6:34 am

ja mal cudno je napisan :lol: :lol:
nism voznik zacetik ---> matura :lol:

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL To maj 24, 2005 7:30 am

Kaj pa če padeš en let? =) Kaj pa če si šu 1 let pred ostalimi v šolo? :P je že prou tko kot je Sazo napisu.
Slika

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb To maj 24, 2005 7:57 am

Moja mnenja:

- sprednji odbijač je preveč nagnjen naprej
- prevelika mreža na prednjem odbijaču
- spodnji podaljšek na prednjem odbijaču je odveč
- zadnji alu wing je prevelik za tako majhen avto
- pa še na splošno: za toliko denarja, kolikor se ga porabi za tako ekstremen styling, bi si jaz raje kupil boljši avto

Je pa avto vpadljiv in pozornost zbujajoč. Kar je verjetno tudi namen stylinga, a ne? Glavno pa je, da si ti zadovoljen in da je tebi všeč.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov