djstane je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:djstane je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:OFFTOPIC...
Sem pogledal na tvojo stran... pa je na eni sliki dj kabina, pa ti odzadaj... na sredini DJ STANE... ob straneh pa DJV nalepke. Zakaj pa to? Resnično me zanima
Glede DJV to je skupina znanih dj-ev ki se imenije deeyajvoice ini ima svoje cd-je ter animatorje!!! Tistale stran je pa se stara nove je izdelavi jo bos lahko videl cez kaksen mesec!
To sem zato vprašal ker... jaz sem v DJV
Zato sprašujem kaj delajo te nalepke tam
Tele nalepke so oni nalimali ko smo imeli turnejo tako da ne vem a se jih se da dobit? Se bom pozanimal pa ti povem!!
djstane je napisal/-a:no ce si vec let v DJV potem si hodil tudi na goriski konec IN TO V NOVO GORICO v Joy pab in v Joy club potem bi te mogel videti tam! Tam smo delali skupaj in sem postal clan DJV!!! Tako sicer pa to sploh ni vazno in ne spada v tole temo! :P Si bove ze povedala ob kaksni pivici ni panike :P
VaLe je napisal/-a:djstane je napisal/-a:no ce si vec let v DJV potem si hodil tudi na goriski konec IN TO V NOVO GORICO v Joy pab in v Joy club potem bi te mogel videti tam! Tam smo delali skupaj in sem postal clan DJV!!! Tako sicer pa to sploh ni vazno in ne spada v tole temo! :P Si bove ze povedala ob kaksni pivici ni panike :P
Hahaha... kere buče![]()
Mogoče si kdaj delal z Cveretom... to pa je tudi vse. On je pri DJV, ti pa definitivno ne. Torej nevem od kot si to pobralV bistvu pa te niti na naši strani nikoli ni blo... http://www.raplus.com/djv/index.php3?me ... vitev.php3
to pomeni, definitivno NE ČLAN![]()
To vse pa lahko seveda potrdi the BIG BOSS... Ice Simony...
Neboma več tukaj pisala o tem ne... ampak tako se to ne dela in zavaja ljudi![]()
Lp
[SlasH] je napisal/-a:Jst bi dal nalepke pa un zadnji spojler dol..
pol bi pa kr solidno izgledal...
a maš to 2.0 16V?
mišel je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a:ciganska posla. ni mi všeč. mjhno.
raje se zadrži takih komentarjev
BlackWind je napisal/-a:djstane je napisal/-a:ne bom govoril zakaj pac nisem ker ni bilo vredu narejeno vec pa ne bom govoril! Da ne bom delal slabe reklame!
hja ce ze delamo vsi podzavestno reklamo, lohka kdaj tut kaksno kritiko napisemohehe
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov