Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš Pe jun 03, 2005 6:16 pm

Zakaj se men zdi da fantek malo previsok leta.
Če hočš skoz gledat na tele tvoje pervormanse si kup močnejši avto, zdaj maš pa glih tok konjičkov da se spodobno pelš, mogoče kašnga prehtiš.
Pa na realna tla se spudt, pa ne pametuj usakmu!! :P

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 Pe jun 03, 2005 6:17 pm

:bow :bow :bow
Nič mu ne manjka, res u piko, vsega je glih prav in po okusu najbolj zahtevnih 8)
Prodaš? :twisted: :P

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska

Zivjo

Napisal/-a BigBoSS So jun 04, 2005 12:25 pm

Zivjo

Hehe prodal ga bom cez kaksno leto ali 2, ko se malo prihranim za S-a.

@Ales
Mislim, da ne pametujem, samo realno razlagam. Mal me pa zjeza, ce mi nekdo neki pametuje, za kar sploh ni bilo res in se potem še nekdo zraun oglaša, ki sploh ni bil zraven (na straneh 2-3).

Glede teh 140 konjicev: fora je v tem, da je razlika med One in Cooper-om kar se tice motorja samo v softweru. Tako da sem ga najprej navil na 115 konjev Coopeja, nato je pa slo iz teh 115 na 140. Tako da je prirastek v bistvu 25 konjev. Kar je še razlika med One in Cooper je, da ima One daljsi prenos- podobno kot S, tako da se bolj priporoča za tuning, kot Cooper. Pa 140 konjicev je samo z 98 oktanskim bencinom.

Ja res je da letam visoko kar se tiče konjicev, kdo pa ne? :twisted: Dobis dodatnih 5, si ves srecen za kaksen teden, potem je pa zopet premalo. Drugac pa po drugi strani, 140 konjicev ni malo za tako majhen avto.Da se kar hitro pelat. Razlike od 0-200 proti serijskemu S ni bilo, res pa je da sta bila v S-u 2 in imel sem 100 oktanski bencin, kar da se nekaj konjicev. Tako da tok slabo ni, sam vseeno. Prevec se vozim z V8 avteki in taksna primerjava ni ravno primerna :?

Veseli me, da vam je avtek vsec in hvala za pohvale.

LP BigBoSS
MINI Cooper S R53TM powered by AK New MINI Drivers

http://www.mini-klub.com

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Zivjo

Napisal/-a BigBoSS Po avg 15, 2005 10:52 pm

Živjo

Spet sem mal dodelal avtoček. V notranjosti sem vgradil rumeni neonki, nekaj ledic in rumenih žarnic in rezultat je rumeno razsvetljena notranjost (slike zadnjih ledic še sledijo). Odstranil sem tudi plastični okvir sprednje reg. tablice in tablico dvignil za nekaj cm, da mi ne štrli pred hladilnik.

Kako se vam zdi izgled sedaj ko je tablica više? Nekateri so mnenja da kvari izgled avta, sem ravno obratnega mnenja. Hvala za vaše komentarje,

LP BigBoSS
Priponke
prestavljenatablica.jpg
notranjost (1).JPG

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Kraj: Še sam ne vem dobr

Napisal/-a HyundaiGTI To avg 16, 2005 6:32 am

zanimiva osvetljava, prov paše mu :D
Ej štef pazi s kom dirkaš !!!

puntoDriver
Novinec

Napisal/-a puntoDriver To avg 16, 2005 8:19 am

ful leppppppppp bi ga tud jst meu.Upam da ga bom kdaj vidu v lj.Drgač pa 140 koničkov za tako malo žverco je pošteno dost,jst jih se pol tok nimam :cry:

no ti ga sam pazi pa lepo se vozi k v lj so nevarni vozniki,sploh uni iz KR :-P

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 To avg 16, 2005 8:28 am

Lep MIni ni kej. Samo včerajšni drag po Celovški proti Hondi ti pa ni uspel. Vsaj tisto kar sem jest videl. Bo treba ga dati na tehtnico in ga oskubiti! Drugače imaš pa lep zvokec iz rora. Ravno prov da se ne dere.

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 To avg 16, 2005 8:33 am

Lep, prov zadovoljno se smeje na predzadnji slikci, notranjost je pa tut zanimiva

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

zivjo

Napisal/-a BigBoSS To avg 16, 2005 8:37 am

Živjo

@mito155

Tista Honda je mela NOS. Najprej sem ga prehitel, se je vidl kako ga je tiščal pa sem bil hitrejši in to z vklopljeno klimo. No uglavnem sem ga s tem zjezal in je nato na naslednjem semaforju padel tako mimo mene da je mogel imeti nos (kolk se je pol grdo mu na naslednjem semaforju kadilo iz izpuha :D ). Imel je tudi veliko nalepko NOS na avtu in zadaj mu je pisalo: predelava bencinskih motorjev in njegova cifra, tako da je zelo verjetno, da se ta gospod ne heca. Zihr ima tistga Civica navitega z NOS-om na precej več kot 140 konjev ;)

LP BigBoSS

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Napisal/-a mito155 To avg 16, 2005 8:41 am

Ne vem če ima kakšen NOS, ker je model stanuje par 10m od mene. Lahko se pa motim. Je pa res da mu je smrdelo iz izpuha k .... sva z drago še 5min vohala smrad po celovški. Še vedno pa čakam kdaj bova šla probat midva...Klik na avto pa boš takoj vedu zakaj....

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Napisal/-a alesi To avg 16, 2005 8:53 am

Sej je dost samo ce je Vti,pomede s tabo kot s kaksnim mrcesom,sploh ni treba da ma nos.

Aja Bigboss malo bolj pametno vozi po Gorenjskih cestah (Bled) ker pol ga mi najebemo.
Slika
Toj pač vse kar sem imel za danes!

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Zivjo

Napisal/-a BigBoSS To avg 16, 2005 8:55 am

Živjo

Lahk se zmenva ta tedn za en drag, čeprav mislim, da boš imel boljši štart zaradi lažjega avta. Čak a se midva slučajno poznava, se striževa pri istem frizerju? :D

LP BigBoSS

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen To avg 16, 2005 8:59 am

Všečno, meni se dopade! ;)
Slika

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Živjo

Napisal/-a BigBoSS To avg 16, 2005 8:59 am

Živjo

@alesi

Vem kako pomede VTi z mano, ta je pomedu pa tko grdo da je mogu met vsaj 100 konjev več. Bil je pa še tastar Civic, tist k je še čisto oglat. Saj vozim pametno bo gorenjskih cestah, zakaj bi ga ti naj****? :roll:

LP BigBoSS

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Re: Zivjo

Napisal/-a mito155 To avg 16, 2005 8:59 am

BigBoSS je napisal/-a:Živjo

Lahk se zmenva ta tedn za en drag, čeprav mislim, da boš imel boljši štart zaradi lažjega avta. Čak a se midva slučajno poznava, se striževa pri istem frizerju? :D

LP BigBoSS

Lahko, lahko. Frizer je pa kar isti.

alesi je napisal/-a:Sej je dost samo ce je Vti,pomede s tabo kot s kaksnim mrcesom,sploh ni treba da ma nos.

Ni VTI je ta stara 130konjska, tiste prasice pa letijo ko nore. Sem vidu eno črno enkrat na Celovški kako je RS2000 naprala. Bemti te dolge prestave od honde. Jo vleče v PM nekam.. :shock:

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Zivjo

Napisal/-a BigBoSS To avg 16, 2005 9:05 am

Ok ql se mi je kar zdelo, da se poznava. Te bom poklical ju3 alpa v četrtek pa bomo šli na drink pa en drag odpelat.

Sam fora je v tem, da nisva štartala od 0 km/h ampak je bil leteči štart, tako da Hondina prednost ker je lažja ni prišla tok do izraza, je pa padu model mimo mene tko grdo da mi še dons ni jasn, mel sem klimo užgano samo vseen, grdo. Premoč je bila vsaj 100 konjev, tako da kapo dol temu gospodu, avto mu gre res noro.

LP BigBoSS

Uporabniški avatar
G.PLAY
Nov uporabnik

Napisal/-a G.PLAY To avg 16, 2005 9:43 am

BigBoSS AVTO JE DOJAJA, HUD JE :shock: :shock:

ko se ga anvadiš, ko bo drug avto pa itak da S kupit, maš poceni tuning potencial na 210hp... :twisted:

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Re: Živjo

Napisal/-a alesi To avg 16, 2005 9:48 am

BigBoSS je napisal/-a:Živjo

@alesi

Vem kako pomede VTi z mano, ta je pomedu pa tko grdo da je mogu met vsaj 100 konjev več. Bil je pa še tastar Civic, tist k je še čisto oglat. Saj vozim pametno bo gorenjskih cestah, zakaj bi ga ti naj****? :roll:

LP BigBoSS

Zadnjic si ga prov zgal gor proti gradu pa pol tm okrog jezera mislim da si sel ene 3-5x,da smo se na koncu ze smejal da se ti da tolk okrog furat.
Aja pa pol k ti gres se razve da se pac hitro vozi okrog pol pa k grem jaz mogoc 1x mene glih takrat ustavi :P
Slika
Toj pač vse kar sem imel za danes!

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Zivjo

Napisal/-a BigBoSS To avg 16, 2005 9:59 am

@ G.PLAY

Na 210 je že mal staro, sedaj ga spravim na 230 za male pare. Btw. 2 taki raketi sem že usposobil v SLO. :D

@alesi

Ah kje peljal sem enga frenda 1 krog okoli jezera, 1 sem šel pa do radovljice ker je bla na Bledu beda. Jah to je pa smola če te ustavi, ne smeš ustavit :P .

LP BigBoSS

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo To avg 16, 2005 10:33 am

Lep Mini! Pa lepa notranjost!
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov