BlažB je napisal/-a:A mas ti mogoce link do strani od takega protona RS(se mi zdi) verzija.Se 1x gledal zdej pa vec ne najdem.Podoben kot GTi vendar ima drugacno masko, recaro zice, momo volan, sportni izpuh.......Zadevo naj bi na novo naredili.
mat3j je napisal/-a:BlažB je napisal/-a:A mas ti mogoce link do strani od takega protona RS(se mi zdi) verzija.Se 1x gledal zdej pa vec ne najdem.Podoben kot GTi vendar ima drugacno masko, recaro zice, momo volan, sportni izpuh.......Zadevo naj bi na novo naredili.
fastfury je napisal/-a:Bom kr tuki vprašal že k teče debata o protonu 315. Namreč danes sem si šou ogledat takega Protona in avto je res lep, ful dobro ohranjen, skratka vse super. Pol si rečem bom vžgal motor da vidim kako dela, in od tuki naprej nisem bil več tko navdušen. Motor je zgledal ful nemiren, ful se je tresu, celo hladilnik se je tresu k sm vidu da en nosilc sicer ni nč poškodovan sam ima mal lufta - to bi sicer sam poštimal brez problema. Prodajalec (beri Avtosalon) je reku da se trese zato k jim stoji tm že neki cajta pa ni bil vžgan...dvomim, da je zaradi tega. No pol sm reku pustim, da se malo motor ogreje in se pol vsedem noter in ne morem verjet - volan se trese - mislim, da se volan tko trese v prostem teku, tega nisem vidu že odkar nimam več Yugota
Tko, da zdej mene zanima a se vam tud tko trese volan al je popolnoma pr miru
Drgač ima motor 60k km in nikjer nič ne pušča pa redno je servisiran.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost