RKay je napisal/-a:K sm med počitncami delu pr zormanu u šmarci majo letni 76 se mi zdi pa isti 200d, majka avto čist znucan pa zgonen pa še noče crknt. škoda da so ga delavci čist zjeba.
subi92 je napisal/-a:RKay je napisal/-a:K sm med počitncami delu pr zormanu u šmarci majo letni 76 se mi zdi pa isti 200d, majka avto čist znucan pa zgonen pa še noče crknt. škoda da so ga delavci čist zjeba.
Tega sm pa tud jest žgal do onemoglosti, mašina pr unmo pa je 240D letnik 78, modre barve z nalepkami Izolacija Zorman, km pa mislim da prek 400.000
En3r6Y je napisal/-a:subi92 je napisal/-a:RKay je napisal/-a:K sm med počitncami delu pr zormanu u šmarci majo letni 76 se mi zdi pa isti 200d, majka avto čist znucan pa zgonen pa še noče crknt. škoda da so ga delavci čist zjeba.
Tega sm pa tud jest žgal do onemoglosti, mašina pr unmo pa je 240D letnik 78, modre barve z nalepkami Izolacija Zorman, km pa mislim da prek 400.000
A ta je biv avtomatik? Zato ker pr Zormanu je mel tut en deluc enga 240D avtomatik, moder, not moder, ga je pred dvema mescema prodajal... Al je to isti?
LP
mihajlo je napisal/-a:Zelo dobro tole vse skupi zgleda - razen rje seveda. Čestitam za voljo in zagnanost. Slikice pa le dodajaj. Prov lepo jih je gledat kako zadeva napreduje.
Kakšno akustiko pa planiraš vgradit?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov