preveč kroma drgač tud ni nevem kk lepo, tist v maski je čist dovolj...no stvar okusa pač...maccek_21 je napisal/-a:Andy je napisal/-a:Kok se js spoznam na Megane ma avto 17 col, podvozje(vzmeti) pa serijsko.SAVINJCAN je napisal/-a:g. podganjsek je napisal/-a:Lep je, samo znižat obvezno.
saj je znižan s fedrami, če imam jaz kaj občutka za višino. če je to res pa naj pove lastnik
Drgač pa pobarvi zadi bobne v barvo avtomobila, pa stranske bele smerokaze in okvirčke od tablic dol....moj nasvet
Lp
ja bobni so v planu, samo nekaj volje pa časa še rabim, beli smerokazi mi niso všeč, za tablice pa še ne vem....mogoče dol okvirje ali pa crom varianto......vsaj spredaj....kaj pa vemo
maccek_21 je napisal/-a:u planu so šp. diski EBC, temnjenje 10%, eibach progresivne vzmeti, pa še mal ličarskih del me čaka.......tko da če mi to rata v roku enga leta vse porihtat bo super:D
čakam tudi na kake lepe lučke za zadej, ampak do sedaj ni še nič po mojem okusu.
slike komand šibedaha pridejo pa jutri![]()
LP
SAVINJCAN je napisal/-a:maccek_21 je napisal/-a:u planu so šp. diski EBC, temnjenje 10%, eibach progresivne vzmeti, pa še mal ličarskih del me čaka.......tko da če mi to rata v roku enga leta vse porihtat bo super:D
čakam tudi na kake lepe lučke za zadej, ampak do sedaj ni še nič po mojem okusu.
LP
eibach daj gor ja, jaz sem ful zadovoljen z njimi, a maš zadaj torzijo?
maccek_21 je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:maccek_21 je napisal/-a:u planu so šp. diski EBC, temnjenje 10%, eibach progresivne vzmeti, pa še mal ličarskih del me čaka.......tko da če mi to rata v roku enga leta vse porihtat bo super:D
LP
eibach daj gor ja, jaz sem ful zadovoljen z njimi, a maš zadaj torzijo?
torzija je zadaj ja...na žalost
Speedfighter je napisal/-a:Kr kul...mogoče še kake temne šajbe, pa čist nič drugega![]()
Sam končna hitrost 215km/h?Po kermu klancu navzdol ti je to kazal? :P
[Weed]MAR je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:Kr kul...mogoče še kake temne šajbe, pa čist nič drugega![]()
amm... jst mam tud coupejčka.. 1.6 e ...90 hp ... pa sm se pelau 205 pa je biu obratomer nekje na 5500 obratov..malo čez ... tk da.. po moje kr gre 215.. pa še malo čez če je kje kak klančk...
SAVINJCAN je napisal/-a:[Weed]MAR je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:Kr kul...mogoče še kake temne šajbe, pa čist nič drugega![]()
amm... jst mam tud coupejčka.. 1.6 e ...90 hp ... pa sm se pelau 205 pa je biu obratomer nekje na 5500 obratov..malo čez ... tk da.. po moje kr gre 215.. pa še malo čez če je kje kak klančk...
no moj kolega ima tudi pa mu ne gre 200, jaz imam pa cliota 110 konjev pa mi gre 210 glih za glih.
[Weed]MAR je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:Kr kul...mogoče še kake temne šajbe, pa čist nič drugega![]()
maccek_21 je napisal/-a:avto klime nima zato sem tudi dal vgraditi šibdah :P
kar se tiče šibadaha najbolš da se obrnete na webasto, ki so ga meni kvalitetno vgradili.
kar se tiče hitrosti
z original felnami je šlo okol 220 km/h po števcu
z 17-kam je cca 190 max kr sem iztisnu iz njega
pa nočem se kregat koliko kater avto lahko gre, ampak lastniki teh coupejev z 1.6 16v mašino že vejo :P
pa hvala za pohvale![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov