simply je napisal/-a:Torej 110KM.
Čudi me le to, da ko je poslikal motor je napis gor 1.9 TDI in ne
1.9 TDI, kot je bilo pri 110KM motorju.
seat je napisal/-a:
Andy je napisal/-a:prodajaš že tud?
Oznake je dol potrgu...napis na motorju je pa pri tem modelu očitno kr simboličen..nekatere VAG TDI mašine so mele kr navaden TDI napis nekatere so pa so mele obarvane oznake primerne pač moči motorja..kot si sam napisal 110KM mašine so mele oznako TDI
Ali mi lahko zaupaš kako so ti služile pnevmatike? Si zadovoljen z njimi?
Pa še nekaj, koliko KM ima tvoj motor?
Čudi me le to, da ko je poslikal motor je napis gor 1.9 TDI in ne
1.9 TDI, kot je bilo pri 110KM motorju
prodajaš že tud?
Oznake je dol potrgu
Baje je oglas biu dan kr s heca.....včeri mi je tako razlagu da ga je dau da pač vidi kak bi biu odziv...tko če ga kdo kupi za pametno ceno potem ga proda, ker baje po tihem sanja o novem leonu 2.0 TDI....sam kolkor ga js poznam, ga ne bo prodau
90KM mašine so imele TDI, 110KM mašina pa je imela TDI in nič drugače.
Po tem sem sklepal da ima 90KM.
Glede na oznako zadaj pa je 110KM.
Nekaj je očitno zamenjal.
Courage™ je napisal/-a:@seat:
Škoda da nas nisi poslušal pa dal kake veče valare gor.
Glede temnenja pa je na tistem audiju navadno 55% temnenje. 10% na sprednji sipi, na ostalih pa 55.
Courage™ je napisal/-a:@seat:
Glede temnenja pa je na tistem audiju navadno 55% temnenje. 10% na sprednji sipi, na ostalih pa 55.
Black Jack je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:@seat:
Pa niti men ni važno kak je temnjen, važn da so šipe čimbolj črne...da se nič notr ne vidi...tega audija vidim skor vsak dan...in sm že tud meu možnost si ogledat šipe in so fuul črne....j*b* se men za tiste procente....v glavnem ko jih bom js temniu bodo tako črne al pa še bolj...
Sicer pa kako si pa lahko tako trdno prepričan da so 10-55
CupraR je napisal/-a:Ni švoh,zelo lepo pridejo odbijači na črnem, sam je še vedno previsok (je sploh zdej nižan-men ne deluje)..
Je pa zadaj katastroha ker so samo lukne za izpuh...
CupraR je napisal/-a:Ni švoh,zelo lepo pridejo odbijači na črnem, sam je še vedno previsok (je sploh zdej nižan-men ne deluje)..
Je pa zadaj katastroha ker so samo lukne za izpuh...
none je napisal/-a:Mož, kaj jaz to berem tu?!
1) zakaj si šou kupovat take male felne? Če niaš dnara rajši ne kupiš nič, pa našparaš in kupiš konkretno, pod 19 col se ti tu nimaš kaj menit.
2) prodaj tote fedre, ker boš avto znižal za 0 koma jozef! Kupi gewinde in zadeva rešena
3) vse šipe daj temnit enako razen zadnjo daj max. Da ne boš izpado kot mrliški avto - DOBRO veš, da smo ga na Ibizi konkreno mimo pihnili!
4) oglasi se kaj v mb, da gremo na kaki napitek
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov