kdo se ga nebi branuSAVINJCAN je napisal/-a:mgas XLR je napisal/-a:v kakem smisludarkdog24 je napisal/-a:Česwtitam za avto.Kot prvi avto dvomim, da bi se ga kdo branu.
kaj pa teb ni jasno?
febo je napisal/-a:če hočš da se ti pobarva čeljusti pa bobn morš dat bolš sliko ker je ta pretemna ....
drgač lep avtočk, mal si oglej valetovga(bivšga) http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... light=vale
Cash je napisal/-a:Za 195/50-15 ne vem, če ti bojo homologiral, oziroma TUV-a ne boš dobil, ker jaz sem lahko homologiral 195/45-15, skozi 50 višine nisem mogel, je pa dobro, da si to zrihtaš, ker te poleg policajev lahko zelo j**e zavarovalnica, ker v današnjih časih iščejo vsako tvojo napako, da se izognejo plačilu, zato si čimprej zrihtaj tole, ali pa daj 185/55-15 gor
seat je napisal/-a:Sin od mojga sodelavca je homolomo... lahk naredil Savinjčan dej če poznaš Jerinca iz Kraš ga kontaktiraj on ma isto črnega Cliota pa 195/50/15 gor pa ma vpisane not zapel se k njemu pa ti naj pove pa tut tuv-e ma za Cliota
seat je napisal/-a:Lej ja on je tolk str kot moj brat sej se pač z njim zmeniš če ga poznaš pa ti posodi feltne za homolomo k jo itak delaš pri miklavcu v nizkion ma 1,5Dci 80Hp feltne pač za en dan zamenjata takrat k maš ti naročen pregled in toj to
Cash je napisal/-a:Jst sm meu istega Cliota kot ti, pa feltne TSW, pa žal nisem mogel skoz 50 homologirat, zdej, ti maš OZ, pa dej probi poklicat Špana in ga vprašaj (men se zdi, da se model tvojih felten kliče "MIZAR", ker sem se tud jaz zanimal za te feltne), kakšne gume pridejo gor, sej lahko, da boš dobil tud za 195/50-15. Probi poklicat, vendar čimprej, da si urediš to stvar, sej veš, bolj ko odlašaš, slabš je, no pa lep pozdrav
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], Tome in 1 gost