Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
mgas XLR
Novinec

Napisal/-a mgas XLR So sep 03, 2005 5:19 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
mgas XLR je napisal/-a:
darkdog24 je napisal/-a:Česwtitam za avto.Kot prvi avto dvomim, da bi se ga kdo branu.
v kakem smislu :?:

kaj pa teb ni jasno?
kdo se ga nebi branu
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So sep 03, 2005 8:13 pm

febo je napisal/-a:eko

o, supercaaaa, šele zdajle sem videl, kaj ti lahko še eno drugo sliko dam, ko na tisti boš bolj fajn lahko, pa še potem se bo bolje videlo. lahko?potem ti pa nebom več težil.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne sep 04, 2005 7:55 am

lahko kdo prosim na tej sliki zatemni stekla, spusti avto in prebarva čeljusti in bobne na rdečo, modro ali kako drugače ali pa če ga samo spusti in pobarva, da nebom preveč kompliciral. spustil ga bom pa za ene 3-4cm.

http://www.moj-album.com/slike/6346/c7e ... ObaI3I.jpg

ali

http://www.moj-album.com/slike/6346/Nep ... h9XSzD.jpg

Uporabniški avatar
Williams
Novinec

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a Williams Ne sep 04, 2005 9:48 am

Lep avtek, pa barva taprava ;)
A ni ta avto včeri zvečer stal pri Bokiju v Bočni?

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne sep 04, 2005 9:55 am

Williams je napisal/-a:Lep avtek, pa barva taprava ;)
A ni ta avto včeri zvečer stal pri Bokiju v Bočni?

Nene, je bil cel dan v GG

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne sep 04, 2005 11:04 am

mene pa zanima koliko bi kaj dobil končne po števcu in pa realnih s tem avtu?a pospeške imajo pa ti 1.6 10s?

Uporabniški avatar
mgas XLR
Novinec

Napisal/-a mgas XLR Ne sep 04, 2005 12:04 pm

realnih mu boš naredil tolk kokr se boš vozu unin 10s pa tolk kokr se pelješ men najboljši clio je pa modelno leto 2000 cliov6 24v iz grandturismo3
Slika

Uporabniški avatar
febo
Novinec

Kraj: bled

Napisal/-a febo Ne sep 04, 2005 12:06 pm

če hočš da se ti pobarva čeljusti pa bobn morš dat bolš sliko ker je ta pretemna ....
drgač lep avtočk, mal si oglej valetovga(bivšga) http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... light=vale
cuore sportivo
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne sep 04, 2005 12:09 pm

febo je napisal/-a:če hočš da se ti pobarva čeljusti pa bobn morš dat bolš sliko ker je ta pretemna ....
drgač lep avtočk, mal si oglej valetovga(bivšga) http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... light=vale

no saj potem pa ni treba bobne pa čeljusti barvat, ker bolj svetle nimam, skoz slabo vreme, bi te pa prosil če bi naredil tako kot si na oni še na eni od teh dveh, sam je pa sranje, ko so zadaj zavesce gor.

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Ne sep 04, 2005 12:23 pm

Za 195/50-15 ne vem, če ti bojo homologiral, oziroma TUV-a ne boš dobil, ker jaz sem lahko homologiral 195/45-15, skozi 50 višine nisem mogel, je pa dobro, da si to zrihtaš, ker te poleg policajev lahko zelo j**e zavarovalnica, ker v današnjih časih iščejo vsako tvojo napako, da se izognejo plačilu, zato si čimprej zrihtaj tole, ali pa daj 185/55-15 gor :!:

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne sep 04, 2005 1:43 pm

Cash je napisal/-a:Za 195/50-15 ne vem, če ti bojo homologiral, oziroma TUV-a ne boš dobil, ker jaz sem lahko homologiral 195/45-15, skozi 50 višine nisem mogel, je pa dobro, da si to zrihtaš, ker te poleg policajev lahko zelo j**e zavarovalnica, ker v današnjih časih iščejo vsako tvojo napako, da se izognejo plačilu, zato si čimprej zrihtaj tole, ali pa daj 185/55-15 gor :!:

res nebom mogel?zakaj pa ne?saj jih ima velik te dimenzije gume gor

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne sep 04, 2005 1:48 pm

Sin od mojga sodelavca je homolomo... lahk naredil Savinjčan dej če poznaš Jerinca iz Kraš ga kontaktiraj on ma isto črnega Cliota pa 195/50/15 gor pa ma vpisane not zapel se k njemu pa ti naj pove pa tut tuv-e ma za Cliota
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne sep 04, 2005 1:57 pm

seat je napisal/-a:Sin od mojga sodelavca je homolomo... lahk naredil Savinjčan dej če poznaš Jerinca iz Kraš ga kontaktiraj on ma isto črnega Cliota pa 195/50/15 gor pa ma vpisane not zapel se k njemu pa ti naj pove pa tut tuv-e ma za Cliota

kateri model cliota pa ima pa kateri motor?a ni on toliko star kot tvoj brat?saj a men pride kaj prov TUV od njega, če pa nimama iste felge?

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne sep 04, 2005 2:03 pm

Lej ja on je tolk str kot moj brat sej se pač z njim zmeniš če ga poznaš pa ti posodi feltne za homolomo k jo itak delaš pri miklavcu v nizki ;) on ma 1,5Dci 80Hp feltne pač za en dan zamenjata takrat k maš ti naročen pregled in toj to
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne sep 04, 2005 2:13 pm

seat je napisal/-a:Lej ja on je tolk str kot moj brat sej se pač z njim zmeniš če ga poznaš pa ti posodi feltne za homolomo k jo itak delaš pri miklavcu v nizki ;) on ma 1,5Dci 80Hp feltne pač za en dan zamenjata takrat k maš ti naročen pregled in toj to

kaj pa potem policaji in pa zavarovalnica, ker jaz nebom imel svojega TUVa? kje bi pa lahko jaz svoj TUV dobil?kakšnem vulkanizerju?

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Ne sep 04, 2005 2:43 pm

Jst sm meu istega Cliota kot ti, pa feltne TSW, pa žal nisem mogel skoz 50 homologirat, zdej, ti maš OZ, pa dej probi poklicat Špana in ga vprašaj (men se zdi, da se model tvojih felten kliče "MIZAR", ker sem se tud jaz zanimal za te feltne), kakšne gume pridejo gor, sej lahko, da boš dobil tud za 195/50-15. Probi poklicat, vendar čimprej, da si urediš to stvar, sej veš, bolj ko odlašaš, slabš je, no pa lep pozdrav :D

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne sep 04, 2005 3:15 pm

Cash je napisal/-a:Jst sm meu istega Cliota kot ti, pa feltne TSW, pa žal nisem mogel skoz 50 homologirat, zdej, ti maš OZ, pa dej probi poklicat Špana in ga vprašaj (men se zdi, da se model tvojih felten kliče "MIZAR", ker sem se tud jaz zanimal za te feltne), kakšne gume pridejo gor, sej lahko, da boš dobil tud za 195/50-15. Probi poklicat, vendar čimprej, da si urediš to stvar, sej veš, bolj ko odlašaš, slabš je, no pa lep pozdrav :D

MIZAR, heheeeeeee

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne sep 04, 2005 4:00 pm

Sej ko maš enkrat vpisano v homolomo kartončku TUV-a ne rabiš več policaj ti itaq reče sam za kartonček tak da ni pene

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne sep 04, 2005 6:23 pm

seat je napisal/-a:Sej ko maš enkrat vpisano v homolomo kartončku TUV-a ne rabiš več policaj ti itaq reče sam za kartonček tak da ni pene

a potem v kartončku piše samo dimenzija gum?

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne sep 04, 2005 6:36 pm

Ja sej ti sedaj tut piše samo dimenzija gum torej men zj piše na leonu največ 205/50/17" če bi hotu dat širše gume pač greš samo pol novo dimenzijo vpisat:D
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], Tome in 1 gost