MacTron je napisal/-a:splash je napisal/-a:kaj sem naredu?
ma to misl ...kako si ga dvignu...
naj razlozim da je to nekaksn pnavmatsko-hidravlicen amortizer
ki ga imam tud jaz samo da ima ta tuareg se dodatno stikalo za nizanje in visanje
splash je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:splash je napisal/-a:kaj sem naredu?
ki ga imam tud jaz samo da ima ta tuareg se dodatno stikalo za nizanje in visanje
a, jap. tako je. maš 5 levlov višine in 3 levle trdote amorizerjev, tako da vozilo čimbolj prilagodiš trenutni rabi.
JST TUDpehtren je napisal/-a:splash je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:splash je napisal/-a:kaj sem naredu?
a, jap. tako je. maš 5 levlov višine in 3 levle trdote amorizerjev, tako da vozilo čimbolj prilagodiš trenutni rabi.
čisto navdušen :P :P :P :P :P :P
speedfight je napisal/-a:lepo lepo da te fotr prpele s tole makino u šolo sm samu gledou![]()
![]()
![]()
![]()
LP
splash je napisal/-a:speedfight je napisal/-a:lepo lepo da te fotr prpele s tole makino u šolo sm samu gledou![]()
![]()
![]()
![]()
LP
a danes?
no tle mam še en filmček do tam ene 130km/h, (sredi zagreba)ponoči.
neka fabia rs je hotla zravn dirkat.![]()
za đipa je kar ok. aja pa posneto je s phonom, tko da je bad slikca.
http://www.mobisux.com/album/showphoto. ... 500&page=1
sam me je pa fabia čist presenetl. avtek gre za svojih 130 km zelo dobro, če je bla ne navita mašina
swifthead je napisal/-a:tako je!! peljan sm biu v tem in morm rečt d k potegneš slišiš sam žvižganje turbin in malo kovinskega zvoka V10!!! čist hudo pa pr 160kph se še kr nos dviguje, tole pomojem je kr fajn posiljevanje karoserije, a užitek za norce kot je BMW Motorsport in navsezadnje mene![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
ops: