Courage™ je napisal/-a:se strinjam.
malo bol po pameti ded. Smo bli na B takrat ko je bil oni kurcevi naliv deza, pa si ga po dezu spanal okoli.
Sicer pa, avtek je tvoj, z njim lahko delas kar ces, opazen pa je tudi brez tega brezglavega divjanja
Doc206 je napisal/-a:Dat mulotu tak avto u roke
PLAYA406 je napisal/-a:hja parkrat ga navijem do konca pa gre ze vsem u nos... nism si to kupu zato da unicujem... sam eni komi cakate da se kej zgodi da lahk pol kej napisete...
Courage™ je napisal/-a:malo off topic: robertos, kdaj gremo na kaki kafe da vidimo toto tvojo lepotico v živo ?
robertos_664 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:malo off topic: robertos, kdaj gremo na kaki kafe da vidimo toto tvojo lepotico v živo ?
avto nerad razkazujem ker je daleč od tega, da bi bil gotov. bolj zanimivo bi bilo tvojega malo prešnofat pa en krog pelat![]()
Playa: nihče ti ne želi nič slabega, samo dobro bi ti radi. pa ni res, da če je njegov avto da lahko divja. kaj pa če v prometni nastrada še kdo drug?
splash je napisal/-a:PLAYA406 je napisal/-a:hja parkrat ga navijem do konca pa gre ze vsem u nos... nism si to kupu zato da unicujem... sam eni komi cakate da se kej zgodi da lahk pol kej napisete...
točn tko.
avto je njegov. kaj vas briga, kaj z njim počne. če hoče ga lahko po dolini spusti v zid.
važno da ne bo poškodoval kakšnega naključnega.
za take kretene, na semaforjih pa tud jst vem. sem imel že podobno izkušnjo, ampak z motorjem, kjer si še bolj na udaru. take, ki bremzajo na polno pri utipajoči zeleni, bi blo treba mal u roke vzet, al pa vsaj izpit jim vzet.
... sicer pa sm mirn voznik...
_VeNoM_ je napisal/-a:splash je napisal/-a:PLAYA406 je napisal/-a:hja parkrat ga navijem do konca pa gre ze vsem u nos... nism si to kupu zato da unicujem... sam eni komi cakate da se kej zgodi da lahk pol kej napisete...
točn tko.
avto je njegov. kaj vas briga, kaj z njim počne. če hoče ga lahko po dolini spusti v zid.
važno da ne bo poškodoval kakšnega naključnega.
za take kretene, na semaforjih pa tud jst vem. sem imel že podobno izkušnjo, ampak z motorjem, kjer si še bolj na udaru. take, ki bremzajo na polno pri utipajoči zeleni, bi blo treba mal u roke vzet, al pa vsaj izpit jim vzet.
![]()
Ok vidva! Koliko časa imata izpit za avto? Splash malo mi vlečeš na začetnika, pa Playa tud, ker očitno niti eden od vaju ne ve kako se vozi avto! Avto voziš z GLAVO in ne z nogami(GAS DO DASKE). Če ne znaš po pameti voziti, ti predlagam, da se odstraniš s ceste. Sedaj če bi se jaz pizdil za vsakega, ki ustavi na utripajoči luči bi bila polovica prebivalcev manj v sloveniji, ker bi vsakega takega ubil!![]()
![]()
No playa da te pokritiziram:
Namreč ti praviš naslednje:... sicer pa sm mirn voznik...
Dej prosim vzemi besede nazaj, ker si dokazal na B..... kakšen miren voznik si! Očitno nisi slišal kaj so govorile osebe, ko si mimo pridivjal z avtom. Če je to za tebe mirna vožnja, da pohodiš gas do konca, pa goniš gor dol in med tem ogrožaš druge, potem sem res brez komentarja, glede tega......
Res dajte se malo v roke vzet in pomislit na tiste ki so ob cesti, ker kontrolo nad avtom zgubiš lahko 1,2,3! Potem bo prepozno ko nekoga ubiješ ali pa povoziš in iz njega narediš invalida.....
Nikogar ne pljuvam tukaj!! Ampak dan danes nekatere osebe niso pozorne in se ne zavedajo svojih dejanj, ki jih delajo na cesti. To sevede privede na koncu do tragedije...
lp venom
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov