Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če sep 22, 2005 3:01 pm

govorice, resnica? kaj? si ti ceu?

lp
Slika

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Če sep 22, 2005 3:14 pm

Courage™ je napisal/-a:se strinjam.

malo bol po pameti ded. Smo bli na B takrat ko je bil oni kurcevi naliv deza, pa si ga po dezu spanal okoli.

Sicer pa, avtek je tvoj, z njim lahko delas kar ces, opazen pa je tudi brez tega brezglavega divjanja ;)

maš prov sm biu tud jaz tisti dan tm morm rečt tale tvoj audi ga pe seka pošteno hud je čist svaka čast 8) seveda teb ni treba divjat k že počas k se furaš te vsi opazjo s tistim 19 kam :-P :-P :-P
....

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Če sep 22, 2005 3:16 pm

drugač pa glede teme bed če si ga res razbov tega sicer nobenmu ne prvoščm sm če divjaš se pa več al manj hitr lah zgodi kej nepričakovanga :? :roll:
....

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če sep 22, 2005 3:49 pm

škoda škoda če si res sesekou :(

Lp
Slika

PEUGEOT_S16
Nov uporabnik

Kraj: KRANJ

Napisal/-a PEUGEOT_S16 Če sep 22, 2005 4:19 pm

Ej fantje, mene so kot bivšega lastnika klicali moji frendi če sem se slučajno jaz zaletel, ker še niso bili na tekočem, da sem ga prodal, če so pa videli pravega pa ne vem, a pomoje da ga je bilo težko zgrešiti, tako da vse skupaj zaenkrat še ni preverjeno, s Klemenom se tudi nisem še nič slišal, samo če je pa res ga je pa škoda, je pa zanimivo da ga zadnje dni ni nič na forumu.

lp

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Če sep 22, 2005 5:52 pm

Dat mulotu tak avto u roke :roll:

indijanc
Nov uporabnik

Napisal/-a indijanc Če sep 22, 2005 6:58 pm

Doc206 je napisal/-a:Dat mulotu tak avto u roke :roll:

ah ce mulo voz normalno nima kej zajebat...ce pa divja pa nima izkusnj-pol pa lohka totalko nardi :?

zdj ce je zjebu taksn avto kokr so zanesljive informacije res skoda...sam slej al prej bi se to zgodil-ob 3eh popoldne k je najevecja guzva pa res ne mors 200 pelat po obvoznci 8)
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!

206RC
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a 206RC Če sep 22, 2005 7:00 pm

Mah mal ga je prslonu spredi, nč hujšga...Sm zadnjič vidu na B...

Škoda avta, k je res lep, pol ga pa en tko uničuje kot ti...Nabijaš un gas, neki se tm silš po B...Ubistvu je pa tvoj pa delaj z njim kar hočeš... ;)

PLAYA406
Nov uporabnik

Napisal/-a PLAYA406 Če sep 22, 2005 8:10 pm

ne pretiravite... u centru sm se pelu in mi en i**** na lepm zabremza ker se je odlocu da ne bo su cez utripajoco zeleno in to je to... valda sm bremzu maximalno in ga zadel s kakimi 20kmh-ji v odbijac... skoda: pr njemu nc... pr men pa je mal pocu odbijac in pežojev znak se mi je pokrivu... skode za kakih 60-80k sit... sicer pa sm mirn voznik... to lahko potrijo mnogi... kdo in kaj sem pa ne rabjo govort tisti ki me ne poznajo...

skratka to je zarad takih ki nevejo kam bi sami s sabo kaj sele s svojim avtom...

lp

p.s.: cel sm... avto pa gre hmalu h kozmeticarju...

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če sep 22, 2005 8:20 pm

je z varnostno razdaljo vse štimalo?
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

PLAYA406
Nov uporabnik

Napisal/-a PLAYA406 Če sep 22, 2005 8:28 pm

seveda da je... sam kaj bos ko ti tip to na lepem izvede...ne bi reku da je brezmu u izi pa pol na ful... ampak iznenada... halo... sej pravm vsakmu se lahk zgodi... nimam kej... i to se desi...

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Če sep 22, 2005 8:34 pm

206RC je napisal/-a:Škoda avta, k je res lep, pol ga pa en tko uničuje kot ti...Nabijaš un gas, neki se tm silš po B...Ubistvu je pa tvoj pa delaj z njim kar hočeš... ;)

Se strinjam

Mislm da bo tale Plejči čist ubolu :rofl
Slika

PLAYA406
Nov uporabnik

Napisal/-a PLAYA406 Če sep 22, 2005 8:43 pm

hja parkrat ga navijem do konca pa gre ze vsem u nos... nism si to kupu zato da unicujem... sam eni komi cakate da se kej zgodi da lahk pol kej napisete...

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Če sep 22, 2005 8:51 pm

PLAYA406 je napisal/-a:hja parkrat ga navijem do konca pa gre ze vsem u nos... nism si to kupu zato da unicujem... sam eni komi cakate da se kej zgodi da lahk pol kej napisete...

točn tko.

avto je njegov. kaj vas briga, kaj z njim počne. če hoče ga lahko po dolini spusti v zid.
važno da ne bo poškodoval kakšnega naključnega.

za take kretene, na semaforjih pa tud jst vem. sem imel že podobno izkušnjo, ampak z motorjem, kjer si še bolj na udaru. take, ki bremzajo na polno pri utipajoči zeleni, bi blo treba mal u roke vzet, al pa vsaj izpit jim vzet.

Siss
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Siss Če sep 22, 2005 8:55 pm

Ah dejte no, brez vroče krvi, pleyah pust jih nej pišejo kar želijo, vendar ti ne želijo vsi samo slabo. Sej vsi pritisnejo na plin kdaj pa kdaj želijo te le opozorit, da pa morš včasih mal počasnej oziroma previdnejše.

Upam da se ne vtikam preveč :oops:

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Če sep 22, 2005 9:57 pm

Courage™ je napisal/-a:malo off topic: robertos, kdaj gremo na kaki kafe da vidimo toto tvojo lepotico v živo ?

avto nerad razkazujem ker je daleč od tega, da bi bil gotov. bolj zanimivo bi bilo tvojega malo prešnofat pa en krog pelat ;)

Playa: nihče ti ne želi nič slabega, samo dobro bi ti radi. pa ni res, da če je njegov avto da lahko divja. kaj pa če v prometni nastrada še kdo drug?

indijanc
Nov uporabnik

Napisal/-a indijanc Če sep 22, 2005 10:03 pm

robertos_664 je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:malo off topic: robertos, kdaj gremo na kaki kafe da vidimo toto tvojo lepotico v živo ?

avto nerad razkazujem ker je daleč od tega, da bi bil gotov. bolj zanimivo bi bilo tvojega malo prešnofat pa en krog pelat ;)

Playa: nihče ti ne želi nič slabega, samo dobro bi ti radi. pa ni res, da če je njegov avto da lahko divja. kaj pa če v prometni nastrada še kdo drug?

SE PODPISM!!!!
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!

fiat gt
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fiat gt Če sep 22, 2005 11:08 pm

[quote="PLAYA406"]ne pretiravite... u centru sm se pelu in mi en i**** na lepm zabremza ker se je odlocu da ne bo su cez utripajoco zeleno in to je to... valda sm bremzu maximalno in ga zadel s kakimi 20kmh-ji v odbijac... skoda: pr njemu nc... pr men pa je mal pocu odbijac in pežojev znak se mi je pokrivu... skode za kakih 60-80k sit... sicer pa sm mirn voznik... to lahko potrijo mnogi... kdo in kaj sem pa ne rabjo govort tisti ki me ne poznajo...

Mislim ej,i**** pravis ti!!zakaj je tista oseba idjot ce ni zelel tvegati cez utripajoco zeleno....ko zelena utripa moras ustavit ...in ne po gasu pa 100 cez krizisce...in ce si res imel varnostno razdaljo, in dobre gume-bremze ni varjante da se zaletis,sej vem da ucasih je k**** kadar ti voznik pred tabo od enkrat prtisne na bremzo..ampak j*****,tko je kadar zelena utripa pa zeli voznik "na brzino cez krizisce" pol to zeli tut uni za njim...,to se je meni zgodilo enkrat s tem da sem vozil cisto normalno in ko je utripala zelena sem se ustavil-pac na drugi strani so bli tudi kifeljci,ampak ni vazno ,pa je un za mano tko prtisnu na bremzo da sem se kr ustrasil,sej varnostno razdaljo je imel(ampak premajhno) no hvala bogu nesrece ni bilo je pa neki sikal..da se mu mudi(kaj mene to briga) p**** da mi je prisel tezit na okno bi mu zatolku eno bombo

:evil:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Pe sep 23, 2005 12:18 am

splash je napisal/-a:
PLAYA406 je napisal/-a:hja parkrat ga navijem do konca pa gre ze vsem u nos... nism si to kupu zato da unicujem... sam eni komi cakate da se kej zgodi da lahk pol kej napisete...

točn tko.

avto je njegov. kaj vas briga, kaj z njim počne. če hoče ga lahko po dolini spusti v zid.

za take kretene, na semaforjih pa tud jst vem. sem imel že podobno izkušnjo, ampak z motorjem, kjer si še bolj na udaru. take, ki bremzajo na polno pri utipajoči zeleni, bi blo treba mal u roke vzet, al pa vsaj izpit jim vzet.

Ok vidva! Koliko časa imata izpit za avto? Splash malo mi vlečeš na začetnika, pa Playa tud, ker očitno niti eden od vaju ne ve kako se vozi avto! Avto voziš z GLAVO in ne z nogami(GAS DO DASKE). Če ne znaš po pameti voziti, ti predlagam, da se odstraniš s ceste. Sedaj če bi se jaz pizdil za vsakega, ki ustavi na utripajoči luči bi bila polovica prebivalcev manj v sloveniji, ker bi vsakega takega ubil! :roll: :roll:

No playa da te pokritiziram:

Namreč ti praviš naslednje:
... sicer pa sm mirn voznik...

Dej prosim vzemi besede nazaj, ker si dokazal na B..... kakšen miren voznik si! Očitno nisi slišal kaj so govorile osebe, ko si mimo pridivjal z avtom. Če je to za tebe mirna vožnja, da pohodiš gas do konca, pa goniš gor dol in med tem ogrožaš druge, potem sem res brez komentarja, glede tega......

Res dajte se malo v roke vzet in pomislit na tiste ki so ob cesti, ker kontrolo nad avtom zgubiš lahko 1,2,3! Potem bo prepozno ko nekoga ubiješ ali pa povoziš in iz njega narediš invalida.....

Nikogar ne pljuvam tukaj!! Ampak dan danes nekatere osebe niso pozorne in se ne zavedajo svojih dejanj, ki jih delajo na cesti. To sevede privede na koncu do tragedije...

lp venom

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Pe sep 23, 2005 5:11 am

_VeNoM_ je napisal/-a:
splash je napisal/-a:

točn tko.

:clapclap

Ok vidva! Koliko časa imata izpit za avto? Splash malo mi vlečeš na začetnika, pa Playa tud, ker očitno niti eden od vaju ne ve kako se vozi avto! Avto voziš z GLAVO in ne z nogami(GAS DO DASKE). Če ne znaš po pameti voziti, ti predlagam, da se odstraniš s ceste. Sedaj če bi se jaz pizdil za vsakega, ki ustavi na utripajoči luči bi bila polovica prebivalcev manj v sloveniji, ker bi vsakega takega ubil! :roll: :roll:

No playa da te pokritiziram:

Namreč ti praviš naslednje:
... sicer pa sm mirn voznik...

Dej prosim vzemi besede nazaj, ker si dokazal na B..... kakšen miren voznik si! Očitno nisi slišal kaj so govorile osebe, ko si mimo pridivjal z avtom. Če je to za tebe mirna vožnja, da pohodiš gas do konca, pa goniš gor dol in med tem ogrožaš druge, potem sem res brez komentarja, glede tega......

Res dajte se malo v roke vzet in pomislit na tiste ki so ob cesti, ker kontrolo nad avtom zgubiš lahko 1,2,3! Potem bo prepozno ko nekoga ubiješ ali pa povoziš in iz njega narediš invalida.....

Nikogar ne pljuvam tukaj!! Ampak dan danes nekatere osebe niso pozorne in se ne zavedajo svojih dejanj, ki jih delajo na cesti. To sevede privede na koncu do tragedije...

lp venom
:clapclap
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov