jorgeus je napisal/-a:@Eclipse: saj ni pomembno ali je brisalec uporaben al ne, važno da lepo zgleda če ga ni
Estetika pred funkcionalnostjo? In to pri tako delikatnih zadevah kot je ena izmed tehnoloskih resitev za vecjo preglednost iz vozila in s tem vecjo varnost v cestnem prometu? Se vam ne zdi, da mora avto it cez cel kup enih testov, preden gre lohk v proizvodnjo...in da mogoce bi dizajnarji tud raj videl avto brez brisalcev, ker je res lepsi...pa ne smejo tazga avto spustit na cesto..? Ne vem, no, men se zdi to mal nezrelo vse skup... Pa brez zamere.
hja potem ne bi smeli na avtu predelovat nič ker npr.
1. lambo doors nihče ne stestira preden jih da gor
2.clean look brez kljuk - nihče nestestira preden to dol pobere čeprav je nevarno če imaš crash
3.alu pedalke-nevarne ker drsijo
4.drugačni volani itd.. itd...
skratka marsikaj je nevarno in se ne sme pa se vseeno dela.Meni osebno so vozila brez zadnjih brisalcev lepša,lahko pa je tudi brisalec samo vgraviran v steklo in ne v pleh.Mislim da če odstraniš zadnji brisalec je manj nevarno kokr recimo alu pedalke ali nevem pobiranje ključavnic dol z vrat itd...
#Tomo# js sm mel zadno tablico privijačeno z 2 vijakoma.Ker lepilu nisem zaupal sem prevrtal tablico v eni črki in eni številki.Dal sem noter vijake z utorom,tako da se je vijak lepo poravnal s tablico.Potem pa sem uzel črno barvo(avtolak) in glave vijakov prebarval v črno.ko si stal ene 1,5 metra ali 2 od avta in če nisi vedel kje so vijaki jih nisi videl.Na zadni strani odbijača pa sem dal matice s podložkami.Tako da če sem hotel tablico dol obiti bi moral avto dvigniti.
Težav s policijo nisem imel nikoli zaradi tega je pa to prepovedano in se kaznuje po zakonu ker uničiš tablico s tem ki pa ni tvoja.
Potem pa se jaz vprašam recimo zakaj pa ne kaznujejo nekaterih tovornih vozil ki imajo prinetane tablice ali pa celo nekatera lastna policijska vozila in motorje ki imajo prinetane tablice?