vepar je napisal/-a:jst bi pa prašu če poznaš mogoče koga ali pa če imaš ti kalupe, da bi mi naredil oba pragova original od clio rs 2.0 semizdi da so isti za oba modela.
RS wanna bee, hehe
Golob odletel in petka z njim :P
.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:Zivjo,
Mene zanima glede bad looka pa clean looka...A maš kak kontakt rečmo msn da bi se v miru pogovorila,ker rabim en strokoven nasvet (cena,delo,spojlerji tud mogoče)...![]()
Lahko mi pošlješ PM...
clio (proton_freak) je napisal/-a:.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:Zivjo,
Mene zanima glede bad looka pa clean looka...A maš kak kontakt rečmo msn da bi se v miru pogovorila,ker rabim en strokoven nasvet (cena,delo,spojlerji tud mogoče)...![]()
Lahko mi pošlješ PM...
Msn custom.garage@hotmail.com
Courage™ je napisal/-a:RKay je napisal/-a:Mene sam zanima če se te custom garage odbijale pa spojlerje da sploh homologirat?
Lahk mi odgovoriš tud na pm k sm ti ga že poslal.
če bi si temo malo bolj pozorno prebral bi že mel odgovor na to vprašanje.
BlackWind je napisal/-a:nice work man
vse je lepo samo onega Ford mondea sem pa imel v SG parkiranega 2m od svojega...![]()
pragi mi niso bli lih vsec (nekako se ne zlijejo z avtom) pa zadn odbijac...hm vse nekej na pol (sploh montaza :roll ) ...v zadnjem odbijacu je imel narejeno se za eno tablco...pol pa se ene zvoke skos spuscal...iz enga zvocnika pod haubo, zvezanga na mikrofon....![]()
....kar je na tem avtu lepo zgledal so ble mogoce feltne
![]()
pa brez zamer...pac moje mnenje...
ostalo razn tistih pragov si pa lepo naredu...okusno
lp
clio (proton_freak) je napisal/-a:Cicero je napisal/-a:Je to vse tvoje lastno delo? Si sam narisal in izdelal stvari, ali so le kopija drugih?
Večina je predelava iz drugih avtov pač na ta avto nekaj je delano tud iz čiste nule,nekaj pa je prišlo iz tujine!
Cicero je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Verjetno tak kot vsi ostali ki se s tem ukvarjajo.
Ja, samo ne moreš ti zahtevat potrdila o nečem, kar ni tvoje delo!
In še se s tem hvalit!
clio (proton_freak) je napisal/-a:Cicero je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Verjetno tak kot vsi ostali ki se s tem ukvarjajo.
Ja, samo ne moreš ti zahtevat potrdila o nečem, kar ni tvoje delo!
In še se s tem hvalit!
Glej če te kaj moti mi to sporoči na pm ali pa osebno!
Če pa si že tako pametn pa mi povej zakaj ima reiger tuning kopijo pragov od BMW M3?Pa še marsi kerega drugega?Koliko je firm ko majo iste izdelke!Zakaj pol delajo kopije orginal feln?Cicero raje drži kaj zase!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost