_PaPy_ je napisal/-a:Golf: "Daj me nižaj prosm"
Poglej si garažo naj ti courage pove kak je nizko :P
d3jAnTDI je napisal/-a:zj newem ce sm prau vidu..sam mislim da sm tvoj auto vidu dans okol 10:40 u otiskem vrhu al ka je tam..sm zlo na hitr vidu..k sm se mim pelu..se mi je mudil..tko da newem ce je biu tvoj..sm 99%..
no ce je biu..u zivo bols zgleda k tle na slikah..sam spustit bi ga pa res mogudrgac pa qlsko
![]()
LP...
acid je napisal/-a:d3jAnTDI je napisal/-a:zj newem ce sm prau vidu..sam mislim da sm tvoj auto vidu dans okol 10:40 u otiskem vrhu al ka je tam..sm zlo na hitr vidu..k sm se mim pelu..se mi je mudil..tko da newem ce je biu tvoj..sm 99%..
no ce je biu..u zivo bols zgleda k tle na slikah..sam spustit bi ga pa res mogudrgac pa qlsko
![]()
LP...
Kaj ti mene zasleduješ ? :P pa se prav si napisal ja je Otiški Vrh ja, ja valda da sem bil jaz, teto mam tam ko je gostilna na desni stranispuščanje je v planu
d3jAnTDI je napisal/-a:acid je napisal/-a:d3jAnTDI je napisal/-a:zj newem ce sm prau vidu..sam mislim da sm tvoj auto vidu dans okol 10:40 u otiskem vrhu al ka je tam..sm zlo na hitr vidu..k sm se mim pelu..se mi je mudil..tko da newem ce je biu tvoj..sm 99%..
![]()
LP...
Kaj ti mene zasleduješ ? :P pa se prav si napisal ja je Otiški Vrh ja, ja valda da sem bil jaz, teto mam tam ko je gostilna na desni stranispuščanje je v planu
heh niti te ne zasledujem..sam kr dost x se srecama na cesti..sam to je ful tko..1sec pa konc..drgac js sm 1x na tedn u vasih koncih(tak siht :P )
js sm svoj auto spusto..sam niam papirjev za homologacijo
rumena ibiza je napisal/-a:acid, če bom tk napisala kot ti men komentar v salonu naju bodo še banali zaradi neupoštevanja a.com pravil---no zmenkarij..haha...ne ne medva sma stara borca...hehe...uglavnem..slike so pa the best....avto pa itak lep sj se vidi čigavo je....kr tko naprej...pa glede feltn veš moje mnjenje ( nove feltne mislm )...njam
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost