Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr feb 22, 2006 2:36 pm

Courage: saj se ti ni treba it neke "križarske vojne", sej vsi vemo kako je. Morš razumet da je velik tut takih, ki se jim kakršnokoli pedenanje avta zgolj stran metanje denarja pa jih ne boš prepričal drugač... velik je pa tut takih, k se jim oči zarosijo ko zagledajo en kos plastike ali nastavk za izpuh in so potem tok manj kritični do predelav.

Če se že kritizira naj se osebi pomaga z idejam kako kaj izboljšat. Ker ni bl trapaste zadeve na netu kot prebrat 5 strani nepotrebnih komentarjev, da bi našel kaj zase...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr feb 22, 2006 2:38 pm

Mislem kaj je pa to ze en space shuttle. Ja pa fantje no. Ne me smejat, ce je pa to lepo pol pa res ne vem. :cry Mislem pa ne mors no :bonk
SlikaSlika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Sr feb 22, 2006 2:38 pm

Ok jaz mam en nasvet ki mu bo sigurno pomagal k lepšemu videzu, daj stare odbijače gor jih pobarvaj in prage dol vrži.
Slika

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a RedWind Sr feb 22, 2006 2:40 pm

fantje ne se kregat :roll:

men tud avto ni prevec vsec, je pa res, da tkole po slikah sodt je tud tko tko...
upam, da das se postrihanga gor, pa bomo pol se ksno rekl.. 8)

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Sr feb 22, 2006 2:43 pm

lepo da si se kej tazga spravo delat.obvezn jo poct dol ap mal vecje felgice.bi blo pa lahk mal bl steroglato vse skp
8vsak ma svoj okus in svoje nacrte)tako da brez kreganja

ZaJeBaNi
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr feb 22, 2006 2:44 pm

_PaPy_ je napisal/-a:Lepo te prosim to ni podono extremu ampak nekemu avto ki sploh več ne zgleda avto ampak neka necelota. Niti ena stvar se ne sklada z obliko avta. Če pogledamo originalno obliko avta.
Slika
Avto ima škatlasto obliko in nima nobenih izrazitih oblin. Zato je logično da na tak avto ne pašejo neki odbijači z okroglimi linijami itd. Poleg tega se morajo odbijači in pragovi zlivat skupaj v celoto. Vsaka linija ki se konča na odbijaču se mora nadaljevati na pragu itd. Naprimer v premislek prilimam isti avto z dokaj normalnim staylingom.

Slika
Slika

in pa nek extrem:
Slika

1.slika navadn renault 19 chamade
2.slika nic stlyelinga obicn zadnji odbijac renualta chamade 1.8 16v sem ga imel
3.to je renault 19 krajsa izvedba ni chamade am pa ful je lep lej poglej k ma tut zaoblen predni odbijac itd...
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr feb 22, 2006 2:45 pm

RedWind je napisal/-a:fantje ne se kregat :roll:

men tud avto ni prevec vsec, je pa res, da tkole po slikah sodt je tud tko tko...
upam, da das se postrihanga gor, pa bomo pol se ksno rekl.. 8)

bom v kratkem :)
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr feb 22, 2006 2:47 pm

ice je napisal/-a:Courage: saj se ti ni treba it neke "križarske vojne", sej vsi vemo kako je. Morš razumet da je velik tut takih, ki se jim kakršnokoli pedenanje avta zgolj stran metanje denarja pa jih ne boš prepričal drugač... velik je pa tut takih, k se jim oči zarosijo ko zagledajo en kos plastike ali nastavk za izpuh in so potem tok manj kritični do predelav.

Če se že kritizira naj se osebi pomaga z idejam kako kaj izboljšat. Ker ni bl trapaste zadeve na netu kot prebrat 5 strani nepotrebnih komentarjev, da bi našel kaj zase...

mas pir odmene 8) mas kaksne ideje glede na to das ti vidu ze avto v zivo ne po slikah
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr feb 22, 2006 2:50 pm

Ce das se meni za pir se bomo vsedli pa se odkrito pomenli glede styling scene v SLO.

In ja, razumem kaj enim pomeni styling kaj pa drugim. Ti je lepo povedal Croma. Iz stalisca nekoga i se resno ukvarja s stylingom in ga motijo ze najmanjse napakice (tak ko mene) je avto potrebn preobrazbe.

Ce pa se ti gre da se folk obraca za tabo pa ti povem da ti je uspelo ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr feb 22, 2006 2:56 pm

Courage™ je napisal/-a:Ce das se meni za pir se bomo vsedli pa se odkrito pomenli glede styling scene v SLO.

In ja, razumem kaj enim pomeni styling kaj pa drugim. Ti je lepo povedal Croma. Iz stalisca nekoga i se resno ukvarja s stylingom in ga motijo ze najmanjse napakice (tak ko mene) je avto potrebn preobrazbe.

Ce pa se ti gre da se folk obraca za tabo pa ti povem da ti je uspelo ;)

1.Pir ni problem.
2.Nisem eden izmed tistih ki pedenajo avto zarad drugih zato da bodo rekl u lej tega lej unga to sem naredil zgolj zaradi svoje zelje in svojega zadovoljstva ker sm hotu probat in razpolagov sem z tistim kar se imel
/// Wv \\\

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Sr feb 22, 2006 2:59 pm

_____
Zadnjič spremenil _PaPy_, dne Pe feb 24, 2006 7:51 am, skupaj popravljeno 3 krat.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr feb 22, 2006 3:00 pm

Kul.

Vazno da je tebi vsec ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr feb 22, 2006 3:02 pm

_PaPy_ je napisal/-a:Zajebani oz. raje kaj drucga, nwem kaj ti ni jasno??? Je pa že res da sta tiste 2 fotke z originalnih avtov, samo a se ti ne zdi da pri tistih dbeh fotkah vse paše kot celota???

Pa lepo se vidi pri zadni fotki da se linija havbe lepo zliva naprej v isti liniji z odbijačem, tako tudi s pragom???

Lepo te prosim da ne govoriš neumnosti, sploh pa da več ne omeniš da je tvoj styling celota kar očitno ni.

da je celota ni tega nisem omenil, konec konec me pa bk pc ce ti ni vsec ti ni i konc lčahko reces jas bi na tvojem mestu naredil tkoin tko je pa res da se imel take odbijace in da sem imel to tko nato sem pa sel v to kar sem zdaj nareidl iz avta in meni je kul in bo kul dokler se par stvari ustimam
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
immortal
Novinec

Kraj: cerknica

Napisal/-a immortal Sr feb 22, 2006 3:05 pm

Svaka ti čast da si se lotil takega projekta. Priznam da je za moje pojme preekstremno ampak daleč najbolj pomembno je da je tebi všeč. Keep on going :)
Hellig Usvart

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Sr feb 22, 2006 3:07 pm

_____
Zadnjič spremenil _PaPy_, dne Pe feb 24, 2006 7:52 am, skupaj popravljeno 1 krat.

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr feb 22, 2006 3:12 pm

_PaPy_ je napisal/-a:
ZaJeBaNi je napisal/-a:
_PaPy_ je napisal/-a:Zajebani oz. raje kaj drucga, nwem kaj ti ni jasno??? Je pa že res da sta tiste 2 fotke z originalnih avtov, samo a se ti ne zdi da pri tistih dbeh fotkah vse paše kot celota???

Pa lepo se vidi pri zadni fotki da se linija havbe lepo zliva naprej v isti liniji z odbijačem, tako tudi s pragom???

Lepo te prosim da ne govoriš neumnosti, sploh pa da več ne omeniš da je tvoj styling celota kar očitno ni.

da je celota ni tega nisem omenil, konec konecev me pa bk pac ce ti ni vsec ti ni in konc lahko reces jaz bi na tvojem mestu naredil tko in tko je pa res da se imel take odbijace in da sem imel to tko nato sem pa sel v to kar sem zdaj naredil iz avta in meni je kul in bo kul dokler se par stvari ustimam

No ql torej se nisva razumela: Avto mi ni všeč. Naredil bi tako kot sem zgoraj opisal. Pa lep rižev dan.

PS: Poprav tiskarske napake :lol:

Hvala za tvojo idejo in mnenje RESPECT
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
rokkk
Nov uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a rokkk Sr feb 22, 2006 3:13 pm

res vam je lajf da se drkate med sabo... to pomoje cist prevec odbija use tiste k majo se kej za pokazat pa se pol iz razloga da bi bli kle prevec popluvani sploh ne uclanjo sm na avtomobilizem. toj pomoje tud en izmed razlogov zakaj je kvaliteta na temu forumu padla.

po pamet!
BLAUPUNKT - The advantage in your car!

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr feb 22, 2006 3:16 pm

rokkk je napisal/-a:res vam je lajf da se drkate med sabo... to pomoje cist prevec odbija use tiste k majo se kej za pokazat pa se pol iz razloga da bi bli kle prevec popluvani sploh ne uclanjo sm na avtomobilizem. toj pomoje tud en izmed razlogov zakaj je kvaliteta na temu forumu padla.

po pamet!

no sej po en stran mi tega neb blo treba in to je to sem pa se obotavlov dam slike gor ker sem zelel slisat mnenja ideje itd... zaljivk pa smejanja pa ne an tko da .....
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Sr feb 22, 2006 3:18 pm

Se na kriz ga prbite zrd tega...podn od podna ste nekateri.

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr feb 22, 2006 3:20 pm

X-Hair je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Kul.

Vazno da je tebi vsec ;)

:mrgreen:

no komment bom raj tih neda se mi vec
/// Wv \\\
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten