_PaPy_ je napisal/-a:Lepo te prosim to ni podono extremu ampak nekemu avto ki sploh več ne zgleda avto ampak neka necelota. Niti ena stvar se ne sklada z obliko avta. Če pogledamo originalno obliko avta.
Avto ima škatlasto obliko in nima nobenih izrazitih oblin. Zato je logično da na tak avto ne pašejo neki odbijači z okroglimi linijami itd. Poleg tega se morajo odbijači in pragovi zlivat skupaj v celoto. Vsaka linija ki se konča na odbijaču se mora nadaljevati na pragu itd. Naprimer v premislek prilimam isti avto z dokaj normalnim staylingom.
in pa nek extrem:
ice je napisal/-a:Courage: saj se ti ni treba it neke "križarske vojne", sej vsi vemo kako je. Morš razumet da je velik tut takih, ki se jim kakršnokoli pedenanje avta zgolj stran metanje denarja pa jih ne boš prepričal drugač... velik je pa tut takih, k se jim oči zarosijo ko zagledajo en kos plastike ali nastavk za izpuh in so potem tok manj kritični do predelav.
Če se že kritizira naj se osebi pomaga z idejam kako kaj izboljšat. Ker ni bl trapaste zadeve na netu kot prebrat 5 strani nepotrebnih komentarjev, da bi našel kaj zase...
Courage™ je napisal/-a:Ce das se meni za pir se bomo vsedli pa se odkrito pomenli glede styling scene v SLO.
In ja, razumem kaj enim pomeni styling kaj pa drugim. Ti je lepo povedal Croma. Iz stalisca nekoga i se resno ukvarja s stylingom in ga motijo ze najmanjse napakice (tak ko mene) je avto potrebn preobrazbe.
Ce pa se ti gre da se folk obraca za tabo pa ti povem da ti je uspelo
_PaPy_ je napisal/-a:Zajebani oz. raje kaj drucga, nwem kaj ti ni jasno??? Je pa že res da sta tiste 2 fotke z originalnih avtov, samo a se ti ne zdi da pri tistih dbeh fotkah vse paše kot celota???
Pa lepo se vidi pri zadni fotki da se linija havbe lepo zliva naprej v isti liniji z odbijačem, tako tudi s pragom???
Lepo te prosim da ne govoriš neumnosti, sploh pa da več ne omeniš da je tvoj styling celota kar očitno ni.
_PaPy_ je napisal/-a:ZaJeBaNi je napisal/-a:_PaPy_ je napisal/-a:Zajebani oz. raje kaj drucga, nwem kaj ti ni jasno??? Je pa že res da sta tiste 2 fotke z originalnih avtov, samo a se ti ne zdi da pri tistih dbeh fotkah vse paše kot celota???
Pa lepo se vidi pri zadni fotki da se linija havbe lepo zliva naprej v isti liniji z odbijačem, tako tudi s pragom???
Lepo te prosim da ne govoriš neumnosti, sploh pa da več ne omeniš da je tvoj styling celota kar očitno ni.
da je celota ni tega nisem omenil, konec konecev me pa bk pac ce ti ni vsec ti ni in konc lahko reces jaz bi na tvojem mestu naredil tko in tko je pa res da se imel take odbijace in da sem imel to tko nato sem pa sel v to kar sem zdaj naredil iz avta in meni je kul in bo kul dokler se par stvari ustimam
No ql torej se nisva razumela: Avto mi ni všeč. Naredil bi tako kot sem zgoraj opisal. Pa lep rižev dan.
PS: Poprav tiskarske napake
rokkk je napisal/-a:res vam je lajf da se drkate med sabo... to pomoje cist prevec odbija use tiste k majo se kej za pokazat pa se pol iz razloga da bi bli kle prevec popluvani sploh ne uclanjo sm na avtomobilizem. toj pomoje tud en izmed razlogov zakaj je kvaliteta na temu forumu padla.
po pamet!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov