Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC To mar 14, 2006 9:08 pm

monster_d je napisal/-a:
black je napisal/-a:Pri yugotu je priporočljivo da imaš starnske žmigovce.Če zaradi sebe,zaradi drugih.Pri yugotu se s strani ne vidi prednjih ali zadnjih žmigovcev tko kot pri drugih avtih.

Tocno to.
KAj keri z nasiga kluba nima ni moja stvar :lol:

Ja saj to maš res ja da ni tvoja stvar ampak to sploh ni bila poanta mojega pisanja ... poanta je bila da ocitno to le ni tako zapisano v zakonu glede na to da se nekateri avtomobili ze serijsko vozijo brez, in so homologirani in zaradi tega nimajo težav niti na tehničnem niti s policijo.
Slika

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ To mar 14, 2006 9:26 pm

monster_d je napisal/-a:zal po zakonu rabis zmigavce :D
Jebiga

naš jugo jih ni mel, bil ameriški model :lol: mel je spredaj in zadaj ploščico, spredaj je stalno svetila oranžno zadaj pa rdeče.

tako da, če bi dal tisto ploščico za žmigavc bi dosti lepše izpadlo kot pa ta ko štrli ven, tist je bil lepo poravnan z blatnikom. lahko ti pozneje poiščem kako sliko...evo, sliko sem našel:

Slika
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Kraj: Gornji Grad

Napisal/-a yugo tuner Sr mar 15, 2006 11:52 am

Danes sem šel iskat barvo,imel sem na izbiro akrilno barvo(2-komponentno) in pa industrijsko barvo (2-komponentno). Vzel sem industrijsko,saj je bila cenejša. Vaše izkušnje?? Ali je industrijska prav tako dobra-glede na to da bom barval sam doma??,Je že kdo barval sam doma s kompresorjem? Prosil bi za nekaj nasvetov. :oops:

Hvala in LP,Žan :roll:

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Napisal/-a yugo tuner So maj 06, 2006 8:55 am

Zdaj pa že res dolgo ni bilo updata, vmes sem avto že pobarval, sestavil, star ata mi je naredil eno prasko v novo barvo (z traktorjem v garaži ) :evil: :P ,tisto sem že pokital. Med barvanjem se mi je 2 krat pokvaril kompresor, pa pištola ni bla lih vredu, sem barval kar z ono pišolo iz seta :lol: Drgač pa tu pa tam mal teklo,samo se ne vidi skoro nič, edino havba prednja je zanič-pomaranča look :? ker sem jo jaz i**** barval kar zunaj na soncu,pa se ni prav čas posušila, sem jo čez noč pustu zunaj (rosapress.) :roll: Tak da pridejo popravki,na novo bom havbo špricnil. Pride še spuščen za 35 mm, mogoče več, pa original litke za yugo z gumami 165 / 60 /13 :D

Še slikce med delom:

Slika

Slika

Takle sem prvič pobaval havbo,pa ni bila čist ravna,pa še znakec sem pokital poznej pa še enkrat pobarval,pa sem jo zajebal :evil: škoda da nism ke takele pustu :?

Slika
yugets na lesenih coglih---- takle bi mogu bit spuščen pa bi zgledal,a? 8)

Slika

Slika

Slika
Moralna podpora :lol:

Slika
New Color

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
BIG FOOT - wanabe -joke :lol:

Slika

Slika
wanabe punto ja -- sej vem kaj boste rekli -kič- riž- al pa -sramota puntu :oops: :lol: sam je pa fora ko me neka ženska vpraša, če so leta 89 tudi delali puntote :lol: :P

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Napisal/-a yugo tuner So maj 06, 2006 9:08 am

Še mal slikc:

Slika

Slika

Potem sem ga še zaščitil po podvozju, malo mi je žal da sem prage pobarval z črno -zaščito. Beli so mi lepše izpadli :roll:

Slika

Slika

Od traktorja podpis

Slika

Slika
Zadaj moram zvezati da bodo vse 4 luči svetle hkrati, mam že žarnice takšne ,samo 2 takšna grla še rabim, če ma kdo, se priporočam :)

To je to zaenkrat, avtoakustika-če lahko temu tako rečemo :lol: je že za silo porihtana. Radio panasonic 4* 40w, spredaj 16ke, pa zadaj nizkotonc,kr na polici, pa še en ojačevalc bi rabu :?

V naslednjem mescu, ko dobim izpit-če dobim izpit :P pridejo pa felge pa ene hude gume gor, ne take kot so te 145 radirke :lol: , pa znižan bo z apexi -35 (če ve kdo kje bi jih lahko dobil, se priporočam :P ) To pa bo vse verjetno zaenkrat. Itak bo treba avto menjat :P

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 So maj 06, 2006 9:18 am

lep lep.jst mam namen yugota kupt tk da se priporocam ce bos prodal apexe mas pa v a3m

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Napisal/-a yugo tuner So maj 06, 2006 9:50 am

Še eno za hec :

Slika

:lol:

Uporabniški avatar
pery
Stalni uporabnik

Kraj: cerknica

Napisal/-a pery So maj 06, 2006 10:45 am

rover416 je napisal/-a:lep lep.jst mam namen yugota kupt tk da se priporocam ce bos prodal apexe mas pa v a3m

yugo tuner dvomim da ga bo prodau ;) evo kle maš en link do lepo ohranjenga jugca
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=734153
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek So maj 06, 2006 12:10 pm

samo da je zlatorog :P drugač pa lep avto

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So maj 06, 2006 2:38 pm

Res lep, samo 3X predrag. :roll:

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Napisal/-a yugo tuner So maj 06, 2006 3:13 pm

Kaj mislite na tele felge in gume : http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?id=76552

Bi ble za mojga yugetsa? :P 8) Verjetno jih bom vzeu, kakšne se vam zdijo gume na teh felnah? GOODYEAR EAGLE F1 ( 6mm profila) gume so 4 leta stare, se mi splača kupovat 4 leta stare gume? ;) Hvala za odgovore!

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a vuko87 So maj 06, 2006 5:03 pm

Ker si se ze tok potrudu okol avta,bos mogu odstet se ene par jurckov za popravilo navedenih felten ,gume zgledajo v redu in mlism da bo kot celota lepo sedel gor :D

lp

Uporabniški avatar
pery
Stalni uporabnik

Kraj: cerknica

Napisal/-a pery So maj 06, 2006 5:14 pm

uuu s temi feltnami pa res zadeu u polno! :D sam je pa res kar je vuko reku ene par jurju boš še odštel za ličarska popravila feltn!drugač pa go for it! 8)
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC So maj 06, 2006 7:15 pm

jaz bi pobarval odbijace,kjuke ogledala in to kramo v barvo karoserije ..
Slika

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Napisal/-a yugo tuner So maj 06, 2006 7:50 pm

CockroaC je napisal/-a:jaz bi pobarval odbijace,kjuke ogledala in to kramo v barvo karoserije ..

newem če bi to lih najbolje izpadlo na teh obijačih; na GVX odbijačih že, na original se mi pa bolj dopade črna z rdečo črto čez ( uno turbo style wanabe ) Pa še prednje žmigovce sm pihnil (zatemnil) na črno, tak da soupadajo z obijačem. (od daleč se jih skor ne vid- če niso prižgani) :D (ko j**e modre :P )

Uporabniški avatar
Gagi84
Stalni uporabnik

Kraj: Podpec

Napisal/-a Gagi84 So maj 06, 2006 8:01 pm

S temi feltnami bo zgledu za mpje pojme prevec originalen :twisted: Ne vem no ce gledas po cest yugote k so "kao" zrihtani majo vsi neke fiat origina litke gor :? Dej ce si dec pa rihtas yugota kup ene feltne k so bl kako bi ti reku :?: Racing stil, Kake 5 krake pa da so bl ostri kraki 14" pa 185/55 al pa 185/50 gume gor pol bo pa bombnik 8) 15" grejo gor pa sam ce ga nizas sam kake 2 centina ostalo pa drgne k ps ;)
Tako je moje mnenje.

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Napisal/-a yugo tuner So maj 06, 2006 8:06 pm

Gagi84 je napisal/-a:S temi feltnami bo zgledu za mpje pojme prevec originalen :twisted: Ne vem no ce gledas po cest yugote k so "kao" zrihtani majo vsi neke fiat origina litke gor :? Dej ce si dec pa rihtas yugota kup ene feltne k so bl kako bi ti reku :?: Racing stil, Kake 5 krake pa da so bl ostri kraki 14" pa 185/55 al pa 185/50 gume gor pol bo pa bombnik 8) 15" grejo gor pa sam ce ga nizas sam kake 2 centina ostalo pa drgne k ps ;)
Tako je moje mnenje.

Mah sej bi jaz isto naredil, samo kaj ko ni denarja, pa še motor v temle yugotu že bolj slabo diha,pa se mi ne da več vlagat preveč vanj, mislim drugo leto Bravota nabavit. :? newem no gre se mi bolj zarad gum, da se ceste držijo, drgač je pa teh 5- krakih bolj malo z 4*98 vijaki :? če pa so že so pa drage ko ps :P

Newem no--- bomo vidli :)

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Napisal/-a yugo tuner So maj 06, 2006 8:10 pm

Ti si meu 15-ke gor? al 14-ke? kolk si meu nižanga? maš kakšno sliko? :D se priporočam :P

LP, Žan

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx So maj 06, 2006 8:12 pm

Men na Yugeca niso šle 185/60/14 gor-je vse drgnil (mogoče je bil preveč na tleh :twisted: )Glede fedrov se ti bolj splača 1.5 navoja odrezat pa vzadi ena 3 cm podlozit fedr pa bo coll.Nikar ne reži za 2 ovoje je preveč :ne

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Napisal/-a yugo tuner So maj 06, 2006 8:14 pm

Maxx je napisal/-a:Men na Yugeca niso šle 185/60/14 gor-je vse drgnil (mogoče je bil preveč na tleh :twisted: )Glede fedrov se ti bolj splača 1.5 navoja odrezat pa vzadi ena 3 cm podlozit fedr pa bo coll.Nikar ne reži za 2 ovoje je preveč :ne

Uff zdej me pa že nmal skrbi :oops: :? kolk si pa meu spuščenga? Se ni dal zavijat, al je zarad nižine drgnalo? :cry:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov