lp
Courage™ je napisal/-a:_bordon_ je napisal/-a:_DARE_ je napisal/-a:dobr si fotra prepričua boš to homologeru
sej luči so že homologirane, imajo oznako
pa še kartonček imam
če majo oznako pa če maš ti kartonček še to ni homologirano če na kartončku nimaš vpisanih luči, ali pač ?
_bordon_ je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:_bordon_ je napisal/-a:_DARE_ je napisal/-a:dobr si fotra prepričua boš to homologeru
sej luči so že homologirane, imajo oznako
pa še kartonček imam
če majo oznako pa če maš ti kartonček še to ni homologirano če na kartončku nimaš vpisanih luči, ali pač ?
booo newem kako je pri vas
ma pri nas na tehničnem če je kej takega samo oznako pogledajo če je
in če je, nimaš nobenih problemou
Courage™ je napisal/-a:ja sej ni to tak da te bo TOČNO zaradi lamp ustavo. Ko te bo ustavo pa ko mu bo ti bo tablice pobral pa bo lusno. Jaz sem se dva tedna vozo brez tablic na avtu, pa me noben ni ustavo, pol pa sn enkrat naleto na enega cepca pa mi je hoto tablice pobrat ker je mislo da mam nastavke na auspuhu
robertos_664 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:ja sej ni to tak da te bo TOČNO zaradi lamp ustavo. Ko te bo ustavo pa ko mu bo ti bo tablice pobral pa bo lusno. Jaz sem se dva tedna vozo brez tablic na avtu, pa me noben ni ustavo, pol pa sn enkrat naleto na enega cepca pa mi je hoto tablice pobrat ker je mislo da mam nastavke na auspuhu
saj sem ti že enkrat reko da maš skoraj serijski avtopol pa druga ni našo ko nastavke na auspuhu
pa kak bi ti tablice vzel če pa jih nisi imel
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost