Mad je napisal/-a:...kar pogumno pa ne hitet raje prej dobro preveri priporočal bi ti 1.2 od Punta 75 km in pripraviš ga na 90 km kar je za tvoj littlepocketrocket kar zadosti eden od dveh cinq. je imel to predelavo in Tuner mu je skrajšal peto prestavo da je imel boljši pospešek pa avto spravil iz 200 na normalnih 177 km/h v peti (ne po števcu)...če boš rabil kak kos vprašaj... sem kar precejkrat čez mejo... L.p. mad
lenivec je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:jaz mam sprednje čeljusti od bravota (not so praktično nove ploščice) viška če ti bo pasalo
a mogoce imas kaksno sliko od tega in koliko bi hotel za to?
in se ce bi pasalo na mojega,saj imam 13 col feltne?
podnujno rabm!!!
bom pol proti večru poslikal pa zmero razdaljo med šraufi pa to.
...vse kar je podpisano Fiat do 1400 ccm ima podobno narejeno - rabiš od Punta 75 ki so hlajeni diski gor motor tudi boš rabil njegov mogoče celo menjalnik kak del tako, da bi jaz poizkusil dobit kakega razbitega in pol vse prešravfal gor na Cinq. tako boš imel elektroniko pa vse in ne bo potrebno tople vode izmišljatAudiRSboy je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...kar pogumno pa ne hitet raje prej dobro preveri priporočal bi ti 1.2 od Punta 75 km in pripraviš ga na 90 km kar je za tvoj littlepocketrocket kar zadosti eden od dveh cinq. je imel to predelavo in Tuner mu je skrajšal peto prestavo da je imel boljši pospešek pa avto spravil iz 200 na normalnih 177 km/h v peti (ne po števcu)...če boš rabil kak kos vprašaj... sem kar precejkrat čez mejo... L.p. mad
no dej mi plis povej koliko bi ti hotel da bimi iz italije celusti najdu pa prpelu....ali pa celotne bremze od kaksnega mocnejsega modela?(najraje bi videl da dam od mocnej modela k tole kar je gor ni use skupi nc)
monster_d je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:jaz mam sprednje čeljusti od bravota (not so praktično nove ploščice) viška če ti bo pasalo
a mogoce imas kaksno sliko od tega in koliko bi hotel za to?
in se ce bi pasalo na mojega,saj imam 13 col feltne?
podnujno rabm!!!
bom pol proti večru poslikal pa zmero razdaljo med šraufi pa to.
ce ni kje celjust prevelika. sicr pa ce mislis dat 15col pol ni pene
Mad je napisal/-a:...vse kar je podpisano Fiat do 1400 ccm ima podobno narejeno - rabiš od Punta 75 ki so hlajeni diski gor motor tudi boš rabil njegov mogoče celo menjalnik kak del tako, da bi jaz poizkusil dobit kakega razbitega in pol vse prešravfal gor na Cinq. tako boš imel elektroniko pa vse in ne bo potrebno tople vode izmišljatAudiRSboy je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...kar pogumno pa ne hitet raje prej dobro preveri priporočal bi ti 1.2 od Punta 75 km in pripraviš ga na 90 km kar je za tvoj littlepocketrocket kar zadosti eden od dveh cinq. je imel to predelavo in Tuner mu je skrajšal peto prestavo da je imel boljši pospešek pa avto spravil iz 200 na normalnih 177 km/h v peti (ne po števcu)...če boš rabil kak kos vprašaj... sem kar precejkrat čez mejo... L.p. mad
no dej mi plis povej koliko bi ti hotel da bimi iz italije celusti najdu pa prpelu....ali pa celotne bremze od kaksnega mocnejsega modela?(najraje bi videl da dam od mocnej modela k tole kar je gor ni use skupi nc)zdaj pa ti dam domačo nalogo poišči enega ki ima Punto in premeri kolik je razmakmed vijaki pol daj še tvoje izmeri in povej ... mogoče boš samo prišravfal gor(po navadi proizvajalec daje na več vozil podobne zadeve zaradi cene) ... če ne boš moral naredit nosilec - distančnik za dobit gor na tvojo pesto ... večje diske tudi ne boš rabil ker če vzameš Tarox velikosti Punto ti bo bremzalo kot je treba pa še večje gor dat ne bo šlo ker boš dal gor 13 col
... L.p. Mad
seicento je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:seicento je napisal/-a:katero kapo imaš na filtru
ajd hvala
nevem kiro kapo mislis?
filter kapo na motorju
od katerega avta imaš to, kajti orginal ima veliko škatlo pol pa filter not
hvala
lenivec je napisal/-a:ej sory nisem uspel danes zmerit...
drugač pa glede bremz pa bolj ali majn vsega itak paše vse križemjaz sem menjal iz enojnih diskov od bravoza z hlajenimi dvojnimi od mareje komplet čeljusti in vse, brez vsake predelave.
drugač pa ja vsi fiati lancie in alfe (na 4 šraufe) majo 4x98 lancie in alfe na 5 šraufov majo pa 5x98
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost