Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne jun 11, 2006 8:11 pm

lenivec pa mad hvala vm!
to mi bo kr prv prsl....zdej usaj vem da grejo gor gume 195....k imam v nacrtu dati 15 col feltne gor....

pa se za druge predelave mi je kr neki povedal....

no zdej prva stvar bojo bremze za zamenat k tole ni glih za tko nabrusenga.....
bom probu dobit od uno turbo da bojo se zadi diski pa spredi veci!!!!
Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Po jun 12, 2006 1:07 am

...kar pogumno pa ne hitet raje prej dobro preveri priporočal bi ti 1.2 od Punta 75 km in pripraviš ga na 90 km kar je za tvoj littlepocketrocket kar zadosti eden od dveh cinq. je imel to predelavo in Tuner mu je skrajšal peto prestavo da je imel boljši pospešek pa avto spravil iz 200 na normalnih 177 km/h v peti (ne po števcu)... ;) če boš rabil kak kos vprašaj... sem kar precejkrat čez mejo... L.p. mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Po jun 12, 2006 1:18 pm

lenivec je napisal/-a:jaz mam sprednje čeljusti od bravota (not so praktično nove ploščice) viška če ti bo pasalo :)

a mogoce imas kaksno sliko od tega in koliko bi hotel za to?
in se ce bi pasalo na mojega,saj imam 13 col feltne?
podnujno rabm!!!
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Po jun 12, 2006 1:21 pm

Mad je napisal/-a:...kar pogumno pa ne hitet raje prej dobro preveri priporočal bi ti 1.2 od Punta 75 km in pripraviš ga na 90 km kar je za tvoj littlepocketrocket kar zadosti eden od dveh cinq. je imel to predelavo in Tuner mu je skrajšal peto prestavo da je imel boljši pospešek pa avto spravil iz 200 na normalnih 177 km/h v peti (ne po števcu)... ;) če boš rabil kak kos vprašaj... sem kar precejkrat čez mejo... L.p. mad

no dej mi plis povej koliko bi ti hotel da bimi iz italije celusti najdu pa prpelu....ali pa celotne bremze od kaksnega mocnejsega modela?(najraje bi videl da dam od mocnej modela k tole kar je gor ni use skupi nc)
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Po jun 12, 2006 1:22 pm

lenivec je napisal/-a:
haha sploh nerabiš turbo mašinke dat,pomoje če daj 60-ko iz puntota in malo stunaš je to raketa. ker od unoT bi blo pomoje nevozno. kok ma činkočento? 150-200 kil? :)

hja kil ma 710 z tistim motorjom recmo do 800 kil k bi blo se celotno ojacitev avta narest!!!
Slika

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Po jun 12, 2006 2:04 pm

tale avtočk je hud sm ga vidu že u živo ;)
lepo napreduje :)
....

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Po jun 12, 2006 3:55 pm

AudiRSboy je napisal/-a:
seicento je napisal/-a:katero kapo imaš na filtru

ajd hvala

nevem kiro kapo mislis?

filter kapo na motorju

od katerega avta imaš to, kajti orginal ima veliko škatlo pol pa filter not

hvala

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po jun 12, 2006 5:12 pm

lenivec je napisal/-a:
AudiRSboy je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:jaz mam sprednje čeljusti od bravota (not so praktično nove ploščice) viška če ti bo pasalo :)

podnujno rabm!!!

bom pol proti večru poslikal pa zmero razdaljo med šraufi pa to.

ce ni kje celjust prevelika. sicr pa ce mislis dat 15col pol ni pene

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Po jun 12, 2006 5:14 pm

AudiRSboy je napisal/-a:
Mad je napisal/-a:...kar pogumno pa ne hitet raje prej dobro preveri priporočal bi ti 1.2 od Punta 75 km in pripraviš ga na 90 km kar je za tvoj littlepocketrocket kar zadosti eden od dveh cinq. je imel to predelavo in Tuner mu je skrajšal peto prestavo da je imel boljši pospešek pa avto spravil iz 200 na normalnih 177 km/h v peti (ne po števcu)... ;) če boš rabil kak kos vprašaj... sem kar precejkrat čez mejo... L.p. mad

no dej mi plis povej koliko bi ti hotel da bimi iz italije celusti najdu pa prpelu....ali pa celotne bremze od kaksnega mocnejsega modela?(najraje bi videl da dam od mocnej modela k tole kar je gor ni use skupi nc)
...vse kar je podpisano Fiat do 1400 ccm ima podobno narejeno - rabiš od Punta 75 ki so hlajeni diski gor motor tudi boš rabil njegov mogoče celo menjalnik kak del tako, da bi jaz poizkusil dobit kakega razbitega in pol vse prešravfal gor na Cinq. tako boš imel elektroniko pa vse in ne bo potrebno tople vode izmišljat ;) zdaj pa ti dam domačo nalogo poišči enega ki ima Punto in premeri kolik je razmakmed vijaki pol daj še tvoje izmeri in povej ... mogoče boš samo prišravfal gor(po navadi proizvajalec daje na več vozil podobne zadeve zaradi cene) ... če ne boš moral naredit nosilec - distančnik za dobit gor na tvojo pesto ... večje diske tudi ne boš rabil ker če vzameš Tarox velikosti Punto ti bo bremzalo kot je treba pa še večje gor dat ne bo šlo ker boš dal gor 13 col ;) ... L.p. Mad

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Po jun 12, 2006 6:31 pm

monster_d je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:
AudiRSboy je napisal/-a:

podnujno rabm!!!

bom pol proti večru poslikal pa zmero razdaljo med šraufi pa to.

ce ni kje celjust prevelika. sicr pa ce mislis dat 15col pol ni pene

hja sam morm bremze hit zamenat k sm moje ze 2drugic zazgv......in mi ni ql to da se tko pregrejejo.....za 15col pa nimam se dnarja....ceprv se mi zdej obetajo 185/40/13 na rob feltne pa bo spica ce bojo (pol nepridejo 15)
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Po jun 12, 2006 6:33 pm

Mad je napisal/-a:
AudiRSboy je napisal/-a:

...vse kar je podpisano Fiat do 1400 ccm ima podobno narejeno - rabiš od Punta 75 ki so hlajeni diski gor motor tudi boš rabil njegov mogoče celo menjalnik kak del tako, da bi jaz poizkusil dobit kakega razbitega in pol vse prešravfal gor na Cinq. tako boš imel elektroniko pa vse in ne bo potrebno tople vode izmišljat ;) zdaj pa ti dam domačo nalogo poišči enega ki ima Punto in premeri kolik je razmakmed vijaki pol daj še tvoje izmeri in povej ... mogoče boš samo prišravfal gor(po navadi proizvajalec daje na več vozil podobne zadeve zaradi cene) ... če ne boš moral naredit nosilec - distančnik za dobit gor na tvojo pesto ... večje diske tudi ne boš rabil ker če vzameš Tarox velikosti Punto ti bo bremzalo kot je treba pa še večje gor dat ne bo šlo ker boš dal gor 13 col ;) ... L.p. Mad

no kokr jst vem majo usi fiati isti razmak 98....se bom pa se pozanimu tocno ce majo isto
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Po jun 12, 2006 6:52 pm

seicento je napisal/-a:
AudiRSboy je napisal/-a:
seicento je napisal/-a:katero kapo imaš na filtru

ajd hvala

nevem kiro kapo mislis?

filter kapo na motorju

od katerega avta imaš to, kajti orginal ima veliko škatlo pol pa filter not

hvala

ekola ce misls tole mam se eno doma k je bla narjena pr devitotu in ti jo prodam (sam nima teh fedrckov gor) lahk ti jo tud poslikam (no usaj kokr vidm mas skor isti avto k jst....to je dodatno narjen da je leps za vidt pa se zato da je bol uncinkovito......sam sprint filtr kups pa ga nataknes na to....men osebno avto dela leps...pa se mau se dere (sportn zvok)

Slika
Slika

Cinq
Nov uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a Cinq Po jun 12, 2006 7:53 pm

Oj..
berem to...Pa sem si rekel da se sam nekaj pripisem...na ta avto grejo vse bremze fiatovega koncerna...na 13" grejo zavore od UT...Ni panike..( za to trenutno jaz šparam:)) , v kolikor pa se namestijo vecja platisča, pa se da vgradit zavore od Punta Gt..Za tiste ki želijo še več, so tkaj še diski alfe 2.0..Katerekoli... S tem da je v vseh primerih priporočljivo menjati ojačevalec zavor...Predelava diskov zadaj je mozna, samno ni potrebna...Ker večina zaviranja se tako ali tako dogaja na sprednji osi...
Ajd, mejte se..
P.s. Tistsa kapa za zrak pa je kolikor jaz vem od 900 cm fiatovega motorja,..kolikor vem:)

LP
Marko

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Po jun 12, 2006 8:33 pm

sej tale fijatek je 900 kubov in ne 1,100 kokr je sporting....tko da je kapa od 900

no sej morm jst zdej pozanimat okol kej bom staknu bremze
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Po jun 12, 2006 8:37 pm

lenivec je napisal/-a:ej sory nisem uspel danes zmerit...

drugač pa glede bremz pa bolj ali majn vsega itak paše vse križem :) jaz sem menjal iz enojnih diskov od bravoza z hlajenimi dvojnimi od mareje komplet čeljusti in vse, brez vsake predelave.

drugač pa ja vsi fiati lancie in alfe (na 4 šraufe) majo 4x98 lancie in alfe na 5 šraufov majo pa 5x98

tole me je pa orng zdej zamikal da dam od mareje dvojene gor tko k ti....mislm da ima celo alfa 33 dvojne...jutr bom poklicu da vidm kok hocjo za marejine bremze celotne....
Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Po jun 12, 2006 8:46 pm

...mislil sem distanco med vijakoma na pesti in od sredine luknje v pesti do roba zavornega diska pa še to mi povej ali ima enojen - verjetno ali hlajen disk ... L.p. Mad
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost