m power je napisal/-a:Zanimiv avto... ceprav se se nikakor nisem navadil na tole obliko zadka, je avto nedvomno spodoben naslednik williamsov
BTW, se mi samo zdi, ali ima tale megan sindrom bmwjeve trojke na zadnjih sedezih? (zelo malo prostora za noge)
m power je napisal/-a:Zanimiv avto... ceprav se se nikakor nisem navadil na tole obliko zadka, je avto nedvomno spodoben naslednik williamsov
BTW, se mi samo zdi, ali ima tale megan sindrom bmwjeve trojke na zadnjih sedezih? (zelo malo prostora za noge)
dare01 je napisal/-a:prosko002 je napisal/-a:prejle sva se pred kz srečala... na cesti mislim... pa ti moram povedat, de kr hudu zgleda tole...
čestitke k nakupu... in obilo športnih in varnih km...
še nekej... kaj si pa s cliom naredu?
lp
Prosko
prodal v lj. sem bil dane pri novi lastnici in bomo enkrat avte skupaj poslikal. ti maš zdaj črnega smarta roadsterja ne? lep avto.
pugi405 je napisal/-a:splash je napisal/-a:nene. dva sta. oranžen je nasledil modrega. ker je modri imel bližnje strčanje z escordom in živo mejo.
No shit....sploh nisem vedu da ga je sesul tip... je to tisti Megane k j e mel "luksuzke" :P montirane?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost