Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss Sr maj 03, 2006 6:31 am

CockroaC je napisal/-a:
lexuss je napisal/-a:kva pa ti kažeš tega, nč posebnga če mene uprašaš

eh zmoto sem se ... oprosti, sem prilepo napačno fotografijo .. tega sem ti mislo pokazat

Slika

haha za tazgale bi pa js tut reku da ga ma kšn bosanc, usaj kokr vem majo take fore dol u kopru
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
DDDD
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DDDD Sr maj 03, 2006 6:35 am

škoda avta. :roll:
Šljivovica ljutaaa
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Sr maj 03, 2006 8:40 am

lexuss je napisal/-a:
CockroaC je napisal/-a:
lexuss je napisal/-a:kva pa ti kažeš tega, nč posebnga če mene uprašaš

eh zmoto sem se ... oprosti, sem prilepo napačno fotografijo .. tega sem ti mislo pokazat

Slika

haha za tazgale bi pa js tut reku da ga ma kšn bosanc, usaj kokr vem majo take fore dol u kopru

Ista misel je mene presinla ko sem tvojega vido.
Slika

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Sr maj 03, 2006 12:58 pm

Moram priznat, da je tale meni veliko bolj všeč kot tvoj ;)

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Sr maj 03, 2006 1:43 pm

zgleduj se po tem http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... ar_id=6576

pa po tismu k je biv prvo naliman....tismu se rece golf ne pa to k mas ti....sorry pa brez zamere sam avto mas porazn kar se tice stajlinga....

Uporabniški avatar
plasi
Novinec

Kraj: Suhor

Napisal/-a plasi Sr maj 03, 2006 2:33 pm

Katastrofa :shock: Še moj golf je lepši pa ma samo lite feltne gor pa še to niso nekaj posebnega :?
Pijem Laško pivo in j... se mi za vse živo!

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Sr maj 03, 2006 10:34 pm

bom pa upoštevu nasvet kje nej ga slikam, nekje u naravi lepo bo bol zažgal

narava nebo nič pomagala. neokusen styling je v naravi ravno tako neokusen.

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Sr maj 03, 2006 11:20 pm

pa kaj vam je?! zakaj to delate? mu ne morte rečt človek dej to pa to pa to stran pa bo lepši ne pa ga zmerjat z bosanci (ker baj d mim nas je tle dost in mam tega sranja dost) in če čte mu ne zbijajte morale in volje do avtomobilizma in rihtanja avta..kaj ste eni ne vem vse bi vam naštela sm se ne spuščam tak nizko k vi!!! pa če vam je kaj do tega foruma pomagajte ljudem najdt okus...pa če je njemu všeč avto in če je grd se bo on v nem vozu in ne vi!!! pa mal premislte o vaših trapastih fuknenih odgovorih...ker zaradi takih gredo vsi forumi k vragu...

brez zamere, marijana

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli Sr maj 03, 2006 11:26 pm

rumena ibiza je napisal/-a:pa kaj vam je?! zakaj to delate? mu ne morte rečt človek dej to pa to pa to stran pa bo lepši ne pa ga zmerjat z bosanci (ker baj d mim nas je tle dost in mam tega sranja dost) in če čte mu ne zbijajte morale in volje do avtomobilizma in rihtanja avta..kaj ste eni ne vem vse bi vam naštela sm se ne spuščam tak nizko k vi!!! pa če vam je kaj do tega foruma pomagajte ljudem najdt okus...pa če je njemu všeč avto in če je grd se bo on v nem vozu in ne vi!!! pa mal premislte o vaših trapastih fuknenih odgovorih...ker zaradi takih gredo vsi forumi k vragu...

podpis!!!

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Sr maj 03, 2006 11:32 pm

PRODRIVE je napisal/-a:Poznam to VR6 ko,bivši lastnik je Grega :?: ,avto je kar cufal,sploh pa štima,kilometrov je pa kar a ne.

... škoda je edino da je 5 vrat... drugače pa se ga da s komresorjem dobro našponat :P :P :P Pol krav ni več...
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss Če maj 04, 2006 6:09 am

rumena ibiza je napisal/-a:pa kaj vam je?! zakaj to delate? mu ne morte rečt človek dej to pa to pa to stran pa bo lepši ne pa ga zmerjat z bosanci (ker baj d mim nas je tle dost in mam tega sranja dost) in če čte mu ne zbijajte morale in volje do avtomobilizma in rihtanja avta..kaj ste eni ne vem vse bi vam naštela sm se ne spuščam tak nizko k vi!!! pa če vam je kaj do tega foruma pomagajte ljudem najdt okus...pa če je njemu všeč avto in če je grd se bo on v nem vozu in ne vi!!! pa mal premislte o vaših trapastih fuknenih odgovorih...ker zaradi takih gredo vsi forumi k vragu...

brez zamere, marijana

hvala
res ne vem kva mi je blo da sm tko odreagiru ampak je res, folk auto bo tak ustou ene par nasvetou bom upoštevu, neumesne pripombe pa ignoriru, povem pa vm da vi kle nimate nobenga pojma na internetu in ste ne vem kašne bog in batine, moj auto je biu pohvaljen od velike večine ljudi in v resničnem svetu se pogovorjamo o tem stylingu in tuningu, akustiki in o stvareh k jih še vi niste slišal, al pa sam da bi se še bol zmrdval kokr se pa že
haha noben še ni uganu kašne barve feltne mam, nesposobneži
k boste sami neki dal oz. nrdil na autu boste vedl kje je ta cena po kateri zdej pluvate, dokl vm bojo pa drugi delal in jih vi plačval se boste folku rugal u glavo
sram nej vs bo
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če maj 04, 2006 7:48 am

meni se ne dopade.

Sem pa umiral v tej temi od smeha tak ko ze dolgo ne.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Če maj 04, 2006 2:56 pm

Doben ga ni zmerjal z bosancem, čeprav se nebi čudo če bi bil, in ti rumena ibiza prosim da se ne budališ po forumu ker še nisem vido da bi napisala kaki konstruktiven post, potkreplejn z argumenti.In prav ti si taka ki jih lexuss omenja, da mislijo da so bog i batina ker pač maš par kosov neokusne plastike na avtu ... ne ločiš pa kolektorja od filtra za zrak.
Človeka bi ti učila okusa?Če prebereš celo temo tud to smo poskušali, pa se je le nesramno obregal ob naše nasvete.

@lexuss
Nihče ne zanika da je styling drag, mislim da se tukaj vsi zavedamo tega.Brez skrbi si lahko da se ljudje ki so pisali v tvoji temi tega zavedajo, in so tudi sami naredili nekaj na slo sceni, in spremljajo zadeve že vrsto let ... ti pa prideš tu gor na forum z takim odnosom ko da si boga za j***a prijel ker si na 15let starega golfa obeso krom špegle pa lexuske pol pa še nam pridigaš o cenah, na tem forumu so uporabniki ki dajo za komplet gum več ko pa si ti porabo za komplet styling.
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Če maj 04, 2006 2:59 pm

Aja pa še to .. res smo bedni noben ni ugano kake felne maš ... kaj smo tu slučajno na forumu jasnovidcev ... zgledam slučajno kot čarovnik dani?
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če maj 04, 2006 3:03 pm

:lol: Ta tema je res en velik smeh! :lol:
Zdaj vas imam pa tut jaz dost!
Ej oprosti ampak tvoj odnos je res takšen. Nekateri mislite, da ste Boga za j***a prijeli, če kupite 15 let star avto za 200 jurjev za katerega boste plačali 300 jurjev registracije! Da servisov ne omenjam, ker tile avti znajo biti zelo problematični (pa ni nujno, da so nekvalitetni ampak naterani in pri skoraj vsakemu lastniku zbiti :lol: )
Saj nas je polno takih, ki smo ali pa rihtamo starejše avte ampak vsaj sprejmemo kritike. Čeprav so morda neutemeljene, medtem, ko pri tebi so utemeljene in odkrite.
Star avto je pa res problem kupit pa vanj vržt 100 jurjev kiča... :roll:
RICER! :evil:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če maj 04, 2006 3:16 pm

CockroaC je napisal/-a:Doben ga ni zmerjal z bosancem, čeprav se nebi čudo če bi bil, in ti rumena ibiza prosim da se ne budališ po forumu ker še nisem vido da bi napisala kaki konstruktiven post, potkreplejn z argumenti.In prav ti si taka ki jih lexuss omenja, da mislijo da so bog i batina ker pač maš par kosov neokusne plastike na avtu ... ne ločiš pa kolektorja od filtra za zrak.
Človeka bi ti učila okusa?Če prebereš celo temo tud to smo poskušali, pa se je le nesramno obregal ob naše nasvete.

@lexuss
Nihče ne zanika da je styling drag, mislim da se tukaj vsi zavedamo tega.Brez skrbi si lahko da se ljudje ki so pisali v tvoji temi tega zavedajo, in so tudi sami naredili nekaj na slo sceni, in spremljajo zadeve že vrsto let ... ti pa prideš tu gor na forum z takim odnosom ko da si boga za j***a prijel ker si na 15let starega golfa obeso krom špegle pa lexuske pol pa še nam pridigaš o cenah, na tem forumu so uporabniki ki dajo za komplet gum več ko pa si ti porabo za komplet styling.

ti si tipičen primer faušije na tem forumu. Ne bi se čudil če bi ti vozil kako 8 let staro rjo, pa nimaš ne dnarja ne osnove za styling.

:roll:

PS : najdi mi enega ki da za pnevmatike vec kot za styling na tem golfu!!!!
Slika

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Če maj 04, 2006 3:28 pm

Eni in isti bi se sam kregal pa provociral na tem forumu :roll:
A se ne bi rajš zbral enkrat vsi na kupu, se zbasal v en ring pa pošteno zmlatil med sabo za vselej,jst bom pa karte pobiral, pa bomo vsaj kej mel od tega ;)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Če maj 04, 2006 3:29 pm

ti in rumena ibiza si lahko roke data, samo ona ma vsaj spojlere na avtu vse kaj pa mas ti pa je fotošopan audi .. vidim tudi da imaš že opozorilo, poznam jas take uporabnike, samo smetite po forumu in zmerjate ljudi ... upam da bo kmalu kaka taka funkcija da boš lahko izklopil prikazovanje prispevkov od uporabnikov z opozorili.
Slika

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Napisal/-a BaSe Če maj 04, 2006 3:32 pm

Courage™ je napisal/-a:
PS : najdi mi enega ki da za pnevmatike vec kot za styling na tem golfu!!!!

CockroaC: je baje dal za komplet 120k, tu je že en :?: :!:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če maj 04, 2006 3:38 pm

CockroaC je napisal/-a:ti in rumena ibiza si lahko roke data, samo ona ma vsaj spojlere na avtu vse kaj pa mas ti pa je fotošopan audi .. vidim tudi da imaš že opozorilo, poznam jas take uporabnike, samo smetite po forumu in zmerjate ljudi ... upam da bo kmalu kaka taka funkcija da boš lahko izklopil prikazovanje prispevkov od uporabnikov z opozorili.

predvidevam da je to tvoj avto v podpisu, povej kolko dnarja pa si ti zmetal na toto rjo ? Al mas prevlke stroske z popravljanjen karoserije na tvojem ?

Samo zmerjas ljudi in jih kritiziras, jaz bi te banal iz foruma, hudica garjavega!
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov