z1g3c je napisal/-a:ma kdo kei predelanih alf 156?
men ena izmed najlepših

MacTron je napisal/-a:--rx8ovec-- je napisal/-a:EJ DEJ KKO LEPO PREDELANO MAZDO RX8 NAJD![]()
lp,
...sicer ze enkrat najdena ampak vseeno
uglavnem TUNING_BOY mal bolj okusne predelave isci! ne pa...
ArminLegenda je napisal/-a:Sorry za mojo netočnost ampak imeu sm u mislih kšn avto s tistim zrakom, se mi zdi da je co2, namreč ne najdem teh slik nikjer.
--rx8ovec-- je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:--rx8ovec-- je napisal/-a:EJ DEJ KKO LEPO PREDELANO MAZDO RX8 NAJD![]()
lp,
...sicer ze enkrat najdena ampak vseeno
uglavnem TUNING_BOY mal bolj okusne predelave isci! ne pa...
kaj je pa narobe z taprvo, men je full huda![]()
![]()
![]()
dobr druga pa ni nevem kaj :P![]()
lp,
ArminLegenda je napisal:
Sorry za mojo netočnost ampak imeu sm u mislih kšn avto s tistim zrakom, se mi zdi da je co2, namreč ne najdem teh slik nikjer.
Ni tisto CO2 NOS je...nitrous purge... Pa ni za smekirat ampak ma prakticni namen...da ocisti dovodne cevi... Zdej nevem sicer tocno cesa ampak zdi se mi da vode oz. vodne pare, pa me naj kdo popravi ce se motim!
LP
ArminLegenda je napisal/-a:ArminLegenda je napisal:
Sorry za mojo netočnost ampak imeu sm u mislih kšn avto s tistim zrakom, se mi zdi da je co2, namreč ne najdem teh slik nikjer.
Ni tisto CO2 NOS je...nitrous purge... Pa ni za smekirat ampak ma prakticni namen...da ocisti dovodne cevi... Zdej nevem sicer tocno cesa ampak zdi se mi da vode oz. vodne pare, pa me naj kdo popravi ce se motim!
LP
Nekje sem slišu da je tisto co2, pa je čis tko bl za šalo k za res. Mogoče sta pa loh obe variante.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov