edy1 je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:edy1 je napisal/-a:tole mu prvošči...
NE! samo teh feln ne, meni so na sliki lepe ampak v živo niso cool (meni je bil audi od kuriđa lepši z s-line-kami, bolj pimp je bil).
raje poglej za katerimi drugimi felnami, ko se boš odločal.
sorry, ampak sedejo 100% kt da bi ble zanga narjene. Sam moje mnenje !
CockroaC je napisal/-a:Mu kr pašejo ja ... en ma take na audiju v mb.
Dariooo je napisal/-a:Thor je napisal/-a:poglejte tablico...
uhh...za tem iz kopra sem 1x vozu iz ankarana proti kopru ej...sm kr ostal....zvok hud ej...sm kr ostal brez besed.....ful hud...ma kaj to je ta ki ima nm tablice in je zdaj v kp al je to kiri drug??
LP pa ful lep avtek
T.I.M.M je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:Mu kr pašejo ja ... en ma take na audiju v mb.
1 post nad tabo je piso lastnik tistga audija iz MB![]()
Offtopic: Courage vido sm tvojga Audija u SG ...real pimp mobile
carski je
![]()
Ke pa si popoldan bil, ko avta ni blo več tam?
Sorry za offtopic!
Js bi dal na tega Z-ja ene 19-ke črne z krom robom... to bi dobro zgledlo.
Al pa če bi naredl te enake felne ko jih ma Courage takšne, da bi mele Chrom rob... bi ble pa to najjače felne
rok46 je napisal/-a:T.I.M.M je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:Mu kr pašejo ja ... en ma take na audiju v mb.
1 post nad tabo je piso lastnik tistga audija iz MB![]()
Offtopic: Courage vido sm tvojga Audija u SG ...real pimp mobile
carski je
![]()
Ke pa si popoldan bil, ko avta ni blo več tam?
Sorry za offtopic!
Js bi dal na tega Z-ja ene 19-ke črne z krom robom... to bi dobro zgledlo.
Al pa če bi naredl te enake felne ko jih ma Courage takšne, da bi mele Chrom rob... bi ble pa to najjače felne
dobr on ve kdo ma te feltne,oz audija,sam ti nisi razumu glih dobrdrgač pa,da je 350Z s temi feltnami clo naš,si pa nism mislu...tele res ubijajo
Courage™ je napisal/-a:j**e se naj on ko mi je zaradi tote teme dal karton.
Kot prvo, karton se brez opozorila naj ne bi dajal, kot drugo, ce ze das toti karton bi se naj uporabnika obvestilo o njem, ali pac ?
vidim da ste se odlocli po dolgem casu spet nekoga banat, izvolite, iz mene se ne rabite norca delat, vam dam dovoljenje za kr takojsnji ban![]()
picke ene
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov