5ka je napisal/-a:samekk je napisal/-a::pop:
se strinjam... pobje ne se kregat okol takih bedarij komur se da čara sam tist ki pa nima cajta in se mu ne da zajbavat pa stvari kup in jih da zmontirat.jast ne maram edin tega da bi na semaforju stav en ki ma na avtu iste stvari kot jaz in ugotavlja al na njegov avto to bol paše kot na mojga. rad mam mal drugačne avte kot drugi in zato so unikatni pa tud če ispadajo mal bolno.
Word
Sam se tudi vsake tolko peljem čez planino (pa vsak dan čez kalce) in sem videval tole
petko. Pa ticota pred žakljem

ops: Če tebi paše, kaj koga briga. Tudi sam sem 2x res za**bal pri panelih za zvočnike, zdaj vem, kako se stvari streže. Nisem expert, porabim več robe in občutno več časa kot nekdo, ki se dnevno s tem ukvarja, je pa fino pol gledat, kar si naredil. Če je pa za nekatere to izguba časa in denarja, komu mar? Le čevlje sodi naj kopitar. Jaz npr že nekaj let nisem niti tolarja pustil pri frizerju, pa po merilih sodobne družbe zagotovo nisem zanemarjen. Kaj je sedaj proč vržen denar? Da ne govorim o cunjah. Se oproščam, ker smetim temo, a če mi kdo reče, da nisem normalen, ker nimam belih hlač, črtaste srajce, puma šlapc in kile želeja na glavi... ga pošljem u rodila in hvala lepa za sodelovanje.
V glavnem, 5ka uživaj v svojem delu, uči se, en dan bojo ŠČURKI pri tebi plačevali
custom štrihanje.