Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po jul 31, 2006 6:30 pm

Za rože gojit rabis dnevno 10min casa .. za spojlerijo delat pa rabis najprej denar za material, ki ga porabis kar dosti preden prides do sprejemljivega izdelka, ogromno časa in na koncu nikoli ne izgleda tako kot če bi to profi naredil ker to pač nisi. Če pa je tebi v interesu da porabiš ogromno časa in denarja da lahko daš na svoj avto podpovprečn izdelek pol pa kar ... samo če avto glih ni vredn samo 50 jurjev tega pač ne daš na avto.
Vem da boš zdaj napisal da se da naredit dobro tudi sam, ampak zato je pač potrebna volja in tudi spretnost z temi stvarmi.Bedarija pa je pisat da so vsi ki kupijo spojlerje bedni ... nima vsak doma prostora,orodja in v končni fazi tudi časa za take stvari.To pomeni da pač tisit naj nea rihtajo avtov?
Bi rad vido nekoga ki nima popolnoma nobenih izkušenj pri teh zadevah pa da je se malo nerodn ko bi si reko zdaj si bom pa jaz odbijač naredo ... ajde smesno bi blo, kaj več pa stega nebi ratalo.
Slika

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Po jul 31, 2006 6:43 pm

:pop:

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po jul 31, 2006 6:53 pm

povej ti moji mat, da gojit rože vzame 10 minut na dan ;)

sicer pa nobene stvari ne začneš delat z znanjem in izkušnjami profija.. nardiš prvi odbijač je neki mim use narjen, vidš kaj je blo narobe, nardiš druzga je že 70% izpopolnjen, nardiš še kolegu, maš že kr velik fint v rokavu, pol pa nardiš 4. je pa že skor popoln..

če bi šli po tvoji logiki lohk vsak neha vse delat, sej na začetku nimaš znanja za čist nobeno stvar na tem svetu.. za drkat mogoče.. za ostalo pa bol ne..

sicer pa je seveda bolj cenjen doma narjen izdelk, ko pa neki kuplenga ;) je vsaj 100% unikat.. pa če maš že neki prakse tut dost dobr izpade

lp
Slika

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Kraj: planina

Napisal/-a 5ka Po jul 31, 2006 9:59 pm

samekk je napisal/-a::pop:

se strinjam... pobje ne se kregat okol takih bedarij komur se da čara sam tist ki pa nima cajta in se mu ne da zajbavat pa stvari kup in jih da zmontirat.jast ne maram edin tega da bi na semaforju stav en ki ma na avtu iste stvari kot jaz in ugotavlja al na njegov avto to bol paše kot na mojga. rad mam mal drugačne avte kot drugi in zato so unikatni pa tud če ispadajo mal bolno.
ride to live live to ride

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Po jul 31, 2006 10:02 pm

Enega mimo, enega kolegu, potem pa vidiš, kaj pravi kolega.

Gremo raje dalje o gojenju ali gnojenju rož, saj več ne vem, pa saj je vseeno, je to eno in isto. Pa ne se kregat, če sem se zmoto.

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Po jul 31, 2006 10:48 pm

5ka je napisal/-a:
samekk je napisal/-a::pop:

se strinjam... pobje ne se kregat okol takih bedarij komur se da čara sam tist ki pa nima cajta in se mu ne da zajbavat pa stvari kup in jih da zmontirat.jast ne maram edin tega da bi na semaforju stav en ki ma na avtu iste stvari kot jaz in ugotavlja al na njegov avto to bol paše kot na mojga. rad mam mal drugačne avte kot drugi in zato so unikatni pa tud če ispadajo mal bolno.

Word
Sam se tudi vsake tolko peljem čez planino (pa vsak dan čez kalce) in sem videval tole
petko. Pa ticota pred žakljem :oops: Če tebi paše, kaj koga briga. Tudi sam sem 2x res za**bal pri panelih za zvočnike, zdaj vem, kako se stvari streže. Nisem expert, porabim več robe in občutno več časa kot nekdo, ki se dnevno s tem ukvarja, je pa fino pol gledat, kar si naredil. Če je pa za nekatere to izguba časa in denarja, komu mar? Le čevlje sodi naj kopitar. Jaz npr že nekaj let nisem niti tolarja pustil pri frizerju, pa po merilih sodobne družbe zagotovo nisem zanemarjen. Kaj je sedaj proč vržen denar? Da ne govorim o cunjah. Se oproščam, ker smetim temo, a če mi kdo reče, da nisem normalen, ker nimam belih hlač, črtaste srajce, puma šlapc in kile želeja na glavi... ga pošljem u rodila in hvala lepa za sodelovanje.
V glavnem, 5ka uživaj v svojem delu, uči se, en dan bojo ŠČURKI pri tebi plačevali
custom štrihanje.

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 To avg 01, 2006 3:41 pm

martk je napisal/-a:V glavnem, 5ka uživaj v svojem delu, uči se, en dan bojo ŠČURKI pri tebi plačevali custom štrihanje.

:lol:

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka To avg 01, 2006 8:15 pm

evo to je moj volvo 340¸kakšen custom paint job še ni v planu, muska se še dogaja osvetlitev tud bojo pa tud odbijači in ogledala v barvi karoserije. zaenkrat pa še čist stock razen alu platišč in sport pnevmatik.
Priponke
31072006(005).jpg
31072006(002).jpg
31072006(003).jpg

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 To avg 01, 2006 9:11 pm

lep je. naj ostane brez paint joba :idea:

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To avg 01, 2006 9:16 pm

robertos_664 je napisal/-a:
martk je napisal/-a:V glavnem, 5ka uživaj v svojem delu, uči se, en dan bojo ŠČURKI pri tebi plačevali custom štrihanje.

:lol:

Owned :lol:
Slika

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Sr avg 02, 2006 7:56 pm

pa kva ste vsi tolk zapel za to štriharijo? a kdo ve za kakega volva 340 ki bi mel predni spojler(originalen) in se prodaja po kosih ali pa da kje propada .zadeva zgleda takole nekako
Priponke
340metnieuwevelgen.JPG

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp Ne avg 06, 2006 3:51 pm

lep je tale volvo, lep :D

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Ne avg 06, 2006 5:26 pm

mal sm nafilov prtlažnik trba bo pa nabavt varovalke da bom lohk kable dav na svoj plc
drugač pa sta not dva vuferja en ma 500 vatov en 450 in dva ovalca 280 vatov vse skupi gonta zaenkrat dva ojačevalca en 500 vatov in en 250. za kaj več ni keša kabli pa so potegneni (zvočniki v vratih , visokotonci na armaturi in zadaj) treba je edin narest panele na prednih vratih kar bom počaku da vidm kakšne zvočnike bom dal not in pa masko v prtlažniku ki bo pokrila vso nujno potrebno napeljavo ki skrbi da vseskup funkcionera zadej sem tud zmontirov plavo neonko ki bo osvetlovala prtlažnik ko ga boš odpru
Priponke
06082006(005).jpg
treba bo kupt mal tapisona pa potapicerat
06082006(003).jpg
ker nimam original varovalk sem kable zaenkrat sam spojiv skupi
06082006(001).jpg
06082006.jpg

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne avg 06, 2006 6:16 pm

No lej predvčerajšnim grem jst lepo v Lj po fedre in za ritjo se mi ves čas vozi en Nissan Sunny ki je mel te plamene gor pa se vprašam je to tudi mogoč tvoj produkt ??????
Ker roko na srce stock Sunny pa teli plameni gor :lol:
Če nebi bil pripasan bi z sedeža vun padu.
Res sej narejeno je blo lepo sam kje vidite poanto na stock avtih te plamene gor kracat.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Ne avg 06, 2006 7:06 pm

ni moj produkt so pa moji zgleda obrodil sadove. al daš gor ogn al pa 16 col 205 gume pr kermu mislš da si bl zajebu vozne lastnosti???

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne avg 06, 2006 7:21 pm

No ja pr širini gume in voznih lastnostih se bi dalo velik razpravljat,če je izbrana pravilna dimenzija ti lahk širše pneumatike kr precej izboljšajo vozne lastnosti.
Če pa ti da tak vojgn kaj pripomore k voznim lastnostim pa jst nebi vedu.
sej veš kako je vse je v glavi :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Ne avg 06, 2006 8:17 pm

nisi dojev bistva z tatujem avtu pač nič ne škodiš ko pa na cestah pogledaš čist seriske 1.1 pa ke do 1.4 avtke ki majo kolesa kot valjer tko da vse pvsot drajsa halo to naj bi zbolšal vozne lastnosti???? na mojmu avtu so gume dimenzij ki jih kot največje za ta model priporoča proizvajalec in verjamem da je to zihr najbolj optimalna velikost. večino tuning avtov je v resnici stock sam en kup plastike je gor da zgledajo bol brutalno kaj na tak avto pa pol paše tatu pa naj si bo to ogn al pa en tribal
drugo kar pa je jaz ne ocenjujem ljudi po tem kakšen avto vozjo tko da o tem kaj je v moji glavi nebomo razpravljal
da zaključim naj bo avto na katerem so narisane rožce tribali šahovnce ogni ali karkoli druzga so pač avti ki so ravnotko kot avti oblečeni plastiko narejeni po okusu voznika
in ljudje smo pač različni in tako tud naši okusi in zato je svet bolj barvit

L.P. 5KA

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Ne avg 06, 2006 8:44 pm

Mislim res ne dojamem zakaj mate tolk proti človeku ki rad dela to in ki so mu te stvari všeč :?: :!:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po avg 07, 2006 3:17 pm

Lej eni ne dojamete bistva napisanega.
Jst nobenga nisem obsojal kaj ima v glavi in kaj ne.(eni majo več ali manj)
Lej vrjetno se strinjamo vsi,da širše pneumatike pripomorejo k voznim lastnostim,ker drugače bi meli dirkalniki gor picikle od samokolnice.
Tut nikjer nisem obsojal,da noben ne sme z svojim avtom delat kar mu paše,ampak sem samo opisal prigodo izpred par dni ko se je za mano peljal stock avto z tem vojgnom in morm rečt,da mi je deloval zelo smešno,da ne omenjam,da je dotični voznik vozu na robu svojih mentalnih zmogljivosti (beri:se mi je nalimal na rit in hotel na vsak način z svojim prdalom vozit kot v formuli).Torej marsikdo misli,če ma tak vojgn gor,da ma pa zj pod pokrovom stroj od stroja.
Torej,če je komu to všeč naj ma gor sam jst se bom takim avtom zgolj smejal.
Pa sem tut pred kratkim imel sam tako obdobje ko sem mislu,da mi bo tattoo pomagal k performansam avta.
O raznilokosti avtomobilov bi se pa tudi dalo precej razpravljat,sam to je že druga tema.Vrjamem,da je z takim vojgnom velik dela in,da je to pač unikat sam še zmer ne najdem povezave med stylingom in temi vojgni.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Po avg 07, 2006 3:25 pm

5ka je napisal/-a:nisi dojev bistva z tatujem avtu pač nič ne škodiš

Ne ti ga nisi dojel ... se enemu lahko tud razbijes obraz pa ga polijes s kropom, se vedno bo lahko gledal, dihal, slisal in jedel normalno s tem mu tud torej nic ne skodis :?:
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov