Uporabil sem HDR tehniko in slikal 8 različno osvetljenih sliki, nato pa malo blur-al in rezal v PhotoShopu, kjer sem še čisto svež.

Prav toturial za vrtenje koles, pa je bil izbrisan, tako da če ima kdo link ??? Hvala
speedfight je napisal/-a:Dobr mali športnik ni kej, pa še barva je povrh tega lepaKolk pa kej pije, 9l ?
Glede na to da usi govorite kako supr je tale ST, sej res ni slaba
Sm mau pa u razmislek, kok mora pol šele it clio RS, ki ma z isto prostornino motorja še 50KM več
lp
MacAudio je napisal/-a:speedfight je napisal/-a:Dobr mali športnik ni kej, pa še barva je povrh tega lepaKolk pa kej pije, 9l ?
Glede na to da usi govorite kako supr je tale ST, sej res ni slaba
Sm mau pa u razmislek, kok mora pol šele it clio RS, ki ma z isto prostornino motorja še 50KM več
lp
Kulk more it???Hm... Udari te fejst po denarnici(osnovna cena+registracija)... Pomoje je vožnja s fiesto zanimivejša, plus to da je turbo, clio pa ni. Cenovno je ogromna razlika!
milankregar je napisal/-a:Če bi bila turbo, bi imela najmanj 200HP, kolikor tudi imajo nekatere tunane - videne na internetu.
simply je napisal/-a:Zdi se mi da si dobil na avtu Pirrelijeve gume ( zero serija ). Ali lahko poveš kako se obnašajo oz. kakšne se ti zdijo proti tvojim na GTIju?
simply je napisal/-a:Kateri model si imel pa ti v mislih?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov