Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj So jan 06, 2007 2:02 pm

lep Sax... samo še 1.6 mašino notr pa bo ;) ...zunanjost je pa lepa.... 8)
Slika
Slika
Slika
Slika

bobi004
Nov uporabnik

Re: Saxo 1.4 VTS

Napisal/-a bobi004 Sr jan 19, 2011 12:03 pm

Sam sem tudi lastnik VTS-a 1.4 L.2000 pa imam eno težavo in sicer, ko se peljem po slabši cesti mi spredaj začne nekaj pokati (niso končniki, amortizerji, pol osovine...) Sumim da je nekaj narobe z volanskim sistemom (volanska letev ima malo lufta, če dam avto na dvigalko in rukam prednje kolo se sliši podoben ropot v blažji obliki). Zanima me ali je potrebna menjava volanske letve ali obstajajo kje kakšne puše, ki imajo lahko luft v volanskem sistemu ali kaj podobnega?). Mi pa je 1x crknil servo za nekaj časa in nato začel ponovno delati, če ima to kakšne veze z vsem skupaj?

hvala,
LP

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Sr jan 19, 2011 12:20 pm

bobi004 je napisal/-a:Sam sem tudi lastnik VTS-a 1.4 L.2000 pa imam eno težavo in sicer, ko se peljem po slabši cesti mi spredaj začne nekaj pokati (niso končniki, amortizerji, pol osovine...) Sumim da je nekaj narobe z volanskim sistemom (volanska letev ima malo lufta, če dam avto na dvigalko in rukam prednje kolo se sliši podoben ropot v blažji obliki). Zanima me ali je potrebna menjava volanske letve ali obstajajo kje kakšne puše, ki imajo lahko luft v volanskem sistemu ali kaj podobnega?). Mi pa je 1x crknil servo za nekaj časa in nato začel ponovno delati, če ima to kakšne veze z vsem skupaj?

hvala,
LP

roke, notranji končniki oziroma zglobi na volanski letvi, lahko tudi ležaji na vrhu amortizerja.........
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Sr jan 19, 2011 2:27 pm

xsara je napisal/-a:
bobi004 je napisal/-a:Sam sem tudi lastnik VTS-a 1.4 L.2000 pa imam eno težavo in sicer, ko se peljem po slabši cesti mi spredaj začne nekaj pokati (niso končniki, amortizerji, pol osovine...) Sumim da je nekaj narobe z volanskim sistemom (volanska letev ima malo lufta, če dam avto na dvigalko in rukam prednje kolo se sliši podoben ropot v blažji obliki). Zanima me ali je potrebna menjava volanske letve ali obstajajo kje kakšne puše, ki imajo lahko luft v volanskem sistemu ali kaj podobnega?). Mi pa je 1x crknil servo za nekaj časa in nato začel ponovno delati, če ima to kakšne veze z vsem skupaj?

hvala,
LP

roke, notranji končniki oziroma zglobi na volanski letvi, lahko tudi ležaji na vrhu amortizerja.........

js tud mislm da bi kle loh ble roke...pa servopupmo preglej,če ti je enkrat ze odpovedal,olja mas dost?

bobi004
Nov uporabnik

Napisal/-a bobi004 Sr jan 26, 2011 7:37 pm

Ugotovil smo, da gre za volanski sistem, volansko letev...Ali mogoče kdo ve če paše to iz kakega drugega avtomobila ali mora biti Saxo VTS 1.4? kje bi to izvedel?
hvala
LP

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Sr jan 26, 2011 7:49 pm

bobi004 je napisal/-a:Ugotovil smo, da gre za volanski sistem, volansko letev...Ali mogoče kdo ve če paše to iz kakega drugega avtomobila ali mora biti Saxo VTS 1.4? kje bi to izvedel?
hvala
LP

mislm da paše samo od VTS-a,zdj za keri tip tocno nevem,vem pa da ko sem js nabavlu dele za svojega (1.6 8v),so pasali samo od 1.6 kar se seveda mehanskih delov tiče ;) ...za kj vec ti bojo znali povedat na pooblascencu,tko kr poklič in upras ;) zgubit nimas kj :D

ON: drgač me pa zanima a je tale sax,ki je predstavljen v tej temi,se zmeraj med zivimi oz. ga ima se zmeraj isti lastnik oz. avtor te teme??
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 56 gostov