Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 To dec 12, 2006 8:10 am

ta motor ma vec potenicla kot b16 za tunat.turbo mu ne gine :D

Uporabniški avatar
DDDD
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DDDD To dec 12, 2006 8:15 am

Aja. Aaa bravo.
Šljivovica ljutaaa
Slika

Uporabniški avatar
MSrougeZX
Novinec

Kraj: Lendava

Napisal/-a MSrougeZX To dec 12, 2006 6:23 pm

grozno kaj si naredil iz tega avta :roll:
Laguna coupe 2.0 dci 2013
C4 Cactus Shine 1.2T 110 2018

komen
Stalni uporabnik

Kraj: Ilirska bistrica

Napisal/-a komen Če jan 18, 2007 5:44 pm

sej ni tako obupno kot nekateri praviste....
če je to človeku všeč, pol ok. drgač, bi se pa lhko mal bolj potrudil... megan kot avtek je pa super... ;)

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Sr jan 24, 2007 10:23 pm

No ja malo ma hecno rit drgač je pa super. Se že navadiš. Pred dvemi leti sem jaz kupoval megana 2, sem bil že pripravljen kupit navadnega. Ampak potem je pa prišla ven cc verzija in kocka je padla. :D

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka To jan 30, 2007 9:24 pm

CockroaC je napisal/-a:Oni roza znak pomeni "gay" pa se barve je prave.

pa še homologacijo se težko dobi :EE :EE :EE

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN To jan 30, 2007 9:45 pm

saj zdaj so menda prišle nove sprednje in zadnje luče ter kromirana ogledala

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr jan 31, 2007 12:42 am

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1252612#

avto se očitno prodaja, cena zelo ugodno.

sam kaj si to z avta ven naredil? neke obrome spredaj pri lučeh?

sam opombe so pa zakon napisane.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr jan 31, 2007 2:23 pm

sam cena pa je nora. Za tak denar dobiš kj novejša z več opreme
Slika

komen
Stalni uporabnik

Kraj: Ilirska bistrica

Napisal/-a komen Sr jan 31, 2007 2:58 pm

kr dobr meganček

Uporabniški avatar
pernat_b
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a pernat_b Sr jan 31, 2007 3:11 pm

Mam istega... sm serijskega... sm felne so zaenkrat gor, vse kaj mi je lepo na njem so prve luči (pa še to bi ble lepše če bi ble črne not) vglavnem če slučajno prodaš prve luči sn za pametno ceno interesent...
Timmy drift: http://www.youtube.com/watch?v=NXzNhBMdP5U
STREET RACING OR DRIFT IS NOT A CRIME!!!
www.slo-drift.com

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a rhino Sr jan 31, 2007 3:23 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1252612#

avto se očitno prodaja, cena zelo ugodno.

sam kaj si to z avta ven naredil? neke obrome spredaj pri lučeh?

sam opombe so pa zakon napisane.

:shock: :shock: :shock: :shock:
Kaj je iz zlata???
Mislim 98' pa 6300 € aka. 1,5 mio sit....
Oprosti ampak tole si pa res mimo vdaro..No čim več sreče pri prodaji

Uporabniški avatar
Megane.Coupe
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Megane.Coupe So avg 18, 2007 3:15 pm

heh cena je bol simbolična.. gor sm ga dao na avto.net sam prodat ga ne mislim še kaj kmalu.. mogoč čez 3 4 lete

drgač pa... 100 ljudi 100 čudi men je moj avto itak full fancy pa všeč, če pa vam ni vam pa ne morm pomagat :>
zdej planiram še krom antenco pa feltne 16'' mal lepše ... za kaj druga pa že nisem študiro, sm out of ideas skorde.. no homologacijo še morm pol poštimat za luči pa feltne pa tisto mrežico naštimat spredi na masko

see you then :)
V siru, več kot je lukenj manj je sira in
več kot je sira več je lukenj, torej več kot je sira manj je sira.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So avg 18, 2007 5:55 pm

o moj bog :P
In pol naj še kdo na forumu prbije,da so/smo hondaši rižarji :P :P :P :P
Tega megana sem zadnič vidu peljati pred mano in bi se skoro zaletu tolk smeha je blo v avtu.
Drgač pa en prijateljski nasvet:
VSE nalepke tudi tisto roza :P pa četudi je to simbol pripadnosti nekemu klubu ali čemurkoli pober dol iz avta.Vse krom zadeve zmeč v najbližji kontejner ali prodaj na bolšjaku ampak dvomim,da bo to kdo kupu,kupi ene lepe feljuge in kupi avtu malo gravitacije :D
Z tem boš ziher pritegnu marsikateri pogled na cesti,no sej jih že zdaj ampak zj se ti nažalost vsi posmehujejo.
Vrjem nisem ti fouš megana ampak ti želim samo dobrom,ker sem tui sam bil pred parimi leti enakega mnenja kot si sedaj ti in še zaj mi je Ibiza pustila ožiljke in še zj se prepoten zbujam sredi noči,ker sem tui sam imel tak okus za styling kot ga maš ti zj.Ne naredi napake kot smo jo nekateri in poslušaj tudi naše predloge.
Zj upam,da sprejmeš tui kritikom,ker tole je zgolj moje osebno mnenje in ne odraža splošnega mnenja foruma in njegovih članov.
Pa lepo se mej
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 So avg 18, 2007 6:33 pm

Megane.Coupe je napisal/-a:heh cena je bol simbolična.. gor sm ga dao na avto.net sam prodat ga ne mislim še kaj kmalu.. mogoč čez 3 4 lete

drgač pa... 100 ljudi 100 čudi men je moj avto itak full fancy pa všeč, če pa vam ni vam pa ne morm pomagat :>
zdej planiram še krom antenco pa feltne 16'' mal lepše ... za kaj druga pa že nisem študiro, sm out of ideas skorde.. no homologacijo še morm pol poštimat za luči pa feltne pa tisto mrežico naštimat spredi na masko

see you then :)

full fancy je tale megane za tiste ki jim manjka kakšen styling kolešček v glavi. feltne edino 17-ke, pa 4cm v podn, nalepke zavoljo drugih udeležencev v prometu (kot je omenil že seat) dol potrgaj pa krom odmisli pa bo tale meganček zelo zelo lep. No potencial ima avto, za ideje se pa obrni na prave ljudi ;)
Fantje so avtomobili: če ne paziš si pod njimi!

Uporabniški avatar
Megane.Coupe
Nov uporabnik

Napisal/-a Megane.Coupe So avg 18, 2007 9:29 pm

sm že napiso da bom dao 16 colke gor.. al ste zihr da 17 tud grejo :>? no.. ''seat'' sam enkrat si mlad in sam enkrat ti je tak shit ušeč, pol ko si star 30 se ti valda več ne dopade tak ''childish styling''. crom pa more bit gor ker se fajn shina pa še itak vsepovsod k vsem barvam paše.
glede pozornosti.. vsak ma svoj način pridobivanja le te in men se z mojim nč ne zdi narobe.

glede obračanja na prave ljudi -
300 ljudi mi je že rekl naj spustim avto in 17'' dam gor in pol se teb to zdi IZVIRNO ? lol zelo smešn če mal poštudiraš s svojo glavo a ne..
povej mi rajš kolk ljudi si vido ki imajo kitajske črke na avtu na vratih in pomenijo Danger in Death : )

the one and only.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC So avg 18, 2007 10:04 pm

UUU daneger napisano z roza .. res izvirno, ko da bi dal na tablo "hud pes" civavo z roza pentljo.
Ce to kar ti delas pomeni izvirnost pol lahko prides pogledat enkrat nas keson za smeti, kak smo izvirni, polno robe nametane na kup brez smisla in reda, pa par nalepk pa tu pa tam se kaki srauf kromiran sveti.
To ni izvirno kaj ti pocnes, ce kupis kaj ti pac pride pod roke pa poknes na avto.In ce bi ti dejansko postudiral z svojo glavo kot si predlagal uporabniku seat bi morda spoznal da ce ti 300 ljudi rece nekaj ti pa mislis drugace mogoce pa le niso oni v zmoti ampak ti.
Slika

Uporabniški avatar
Megane.Coupe
Nov uporabnik

Napisal/-a Megane.Coupe So avg 18, 2007 11:14 pm

cockroac kot prvo nisem predlagal uporabniku seat naj misli s svojo glavo ampak uporabniku maccek_21.

če mi 300 ljudi to reče, potem res morda niso v zmoti AMPAK verjetno je to potem že standardno, rutinsko da pač daš 17'' pa fedre in to bi potem pomenilo, da se moj avto ne bi kaj preveč razlikoval od njihovih kar pa absolutno ni namen mojega stylinga.
NIsem kupil kar mi je prišlo pod roke, uporabnik cockroac, sem porabil mal več časa za nakup, obliko, pomen; ker je to le stvar ki bo na avtu kar nekaj časa - ne pa kot recimo odločitev al bi kupo jagodni al borovničev jogurt.
Glede vašega kesona.. predlagam reciklažo.

Tvoje posmehovanje se mi pa zdi pathetic drgač.

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 Ne avg 19, 2007 6:45 am

17-ke in nižanje na meganu je pa vse drugo kot vsakdanje bythemim.

vsakdanji megani se vozijo s 15-kam s porezanimi fedri itd. ;)

mar se tiče mišljenja, mislim da si dokazal da ne znaš kaj preveč misliti s svojo glavo. Če ti toliko in toliko ljudi reče da nekaj ni vredu s videzom tvojega avta, mislim da niso vsi neumni? ali pa pač so(smo) po tvojem mnenju?

Imaš tudi nekaj primerkov meganov v salonu, da si boš lahko predstavljal kaj 17-ke naredijo na vizulanem področju tvojega francoza ;)

Če pa ti vsak dan srečuješ megane z 17-kam in lepo znižane, potem pa kapo dol, ker si najverjetneje zrasel v kraju kjer ima kdo okus za avto.

LP
Fantje so avtomobili: če ne paziš si pod njimi!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne avg 19, 2007 9:37 am

Ok neumo se zaj tuki prepirali jst sem ti samo svetoval kako nardit bombastičen styling,ki bo pritegnil marsikateri pogled.Koi smo se z kolegi vozil za tabo oz. smo te vidli so bili komentarji takšni,da jih zarad pravil foruma tuki nesmem napisat.Zj če je tebi cool,da se drugi tebi posmehujejo in si na tak način hočeš pridobit simpatizerje pol vrei.Zj nalepke ok recmo,da so ti nazarensko fajn a z tisto roza nalepko si boš nakopal kvečjemu kakšen topel dih na vratu in kakšno bolečino v zadnjici :D
Mal premisli kaj ti tukaj pravimo in eno noč prespi samo z mislijo kako bi tvoj megan,ki je men osebno fuul lepe barve in ima velik potenciala za styling zgledal,če odmisliš krom,ki se btw k rumeni barvi sploh ne poda,in če odmisliš vse te nalepke.
Vrjem z 1.6 motorjem nisi ne hitr ne drzn kaj šele nevaren al kaj nej bi pomenita tista pismenka.
No lepo je pa,da sprejmeš tudi kritike in to pozdravljam tuki na forumu,ker prenekateri mulo objavi tuki gor svoj "prvi" avto z nekim spar tuningom pol pa ga mi tuki skritiziramo se pa mulo kr nemore sprijaznit in začne pizdit in podobno.
Lej kot si reku,da pač takega megana kot ga maš ti z temi nalepkami ni,mogoče drugi na styling gledajo tko,da avto z dodatki dodatno polepšajo ne pa ga uničijo,a to je že druga zgodba.
Lej styling kot styling je zlo delikatna zadeva in vsi mamo druge okuse in druge poglede in druge kriterija kaj je styling a vseeno kljub različnim okusom ne moreš dat na avto vse kar lahk kupiš pr lokalnemu mesarju in lokalni branjevki.
pa brez zamere
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov