Avtor teme je spet prišel na en obisk v MB in imel sem se "menda eden izmed prvih" čast peljat v tej sedaj pa že res pošasti!

Ne samo da sem imel čast biti zapeljan, tudi sam sem peljal to alfo, še 1x iskrena hvala Jani!

Mi nebo jutri na 10h poti v DE nič kaj dolgčas, že zdaj cel čas razmišljam, da mi sploh za pakirat ni.

Odkrito lahko povem da je to sedaj prvi avto kjer sem čutil "nekaj več" odkar sem bil zapeljan z RS2.
Janijevi alfici sma na G-techu preračunano namerila kar ene dobrih 400KM in avto tak gre nad 5000rpm, da nefolgaš šaltavat

Ko sem bil na sovozniški strani in užival ob "hrbtni masaži"

Napaka je edino v prenosu "sklopka", ker ne prenese tega navora in tako ko sem hotel čez 5000rpm z mesta štartat ko bi se mogo izstrelit pri tej moči "še boljše z večjimi obrati", pa je sklopka samo v prazno zavrtela.

Vglavnem, to porihtat "sklopko", pa dvignit tlak preko 1.5bara pa bo že spet še za eno stopnjo bolj trgalo!

Ker sva med drugim tudi probala prvo na 1.0bar in potem na ca. 1.3bar in je razlika kar očitna!

Če pa se bo kdaj v tem motorju znašla kakšna nova dual ball bearing turbina pa bo tak nenormalno.

Lp in še 1x hvala za vožnjo!

btw. sem nardil tudi 2 filmčka ki nista sicer najbolj uspela, ampak vseeno data malo občutek... bom naložil malo kasneje če bom uspel... ker še morem vse spakirat.