Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris To mar 06, 2007 9:21 pm

yugo tuner je napisal/-a:A3M me je pozitivno presenetil, kajti dans sm filter + cev že monitral in sem zelo pozitivno presenečen, avto občutno bolje vleče, pa še dere se kot mustang wanabe :) Moooja muuuukiiicaaa, je mooooja ljuuubiica :woohoo :wiihuu

hehe še en k je dubu filtr! nice :vc
Jst sm svojga K&N dobil po 3h mescih si morš verjamt? A3M dela čudeže? Kako jim to uspe?
Slika

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 To mar 06, 2007 9:38 pm

jst cakam ze luci 3 mesce. :D sm jih ze prej dubu drgje k od njih ,rece po tel.:prakticno bo drug tedn.ma ka bi ga ........ :D

CST Blacky
Novinec

Kraj: Ljubno ob Savinji

Napisal/-a CST Blacky To mar 06, 2007 10:30 pm

dej kako slikco pa filmček da vidmo to pa seveda slišmo :D

komen
Stalni uporabnik

Kraj: Ilirska bistrica

Napisal/-a komen Sr mar 07, 2007 2:21 pm

super bravo....kaj boš tudi šipe kej temnil?....verjemi da mu to ful paše ..drgač si ga pa kr lepo uštimu...kr tako naprej... :lol: :D

Uporabniški avatar
sewer
Nov uporabnik

Napisal/-a sewer Sr mar 07, 2007 3:17 pm

yugo tuner je napisal/-a:
sewer je napisal/-a:lep bravo, še ene feltne, pol bo pa sploh. 8)

Ehm, kaj tisti srebrn bravo ki ga imaš v avantarju je tvoj? je to 17col? :)

ja, ta bravo je moj, feltne so 16 col... 8)

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Kraj: Gornji Grad

Napisal/-a yugo tuner Sr mar 07, 2007 8:51 pm

rover416 je napisal/-a:jst cakam ze luci 3 mesce. :D sm jih ze prej dubu drgje k od njih ,rece po tel.:prakticno bo drug tedn.ma ka bi ga ........ :D

Ja, sej lih ko sm pršu po filter sta se dva uslužbenca v A3M neki kregala, ker je pršlo do neke napake, kao , in je tip stranko obvestil da je dobavil vzmeti, v resnici jih pa ni. frka :lol:

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Sr mar 07, 2007 9:12 pm

Tko se dela biznis v SLO. Balkan powah!

Je pa lušten fiatek.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Festina Sr mar 07, 2007 9:40 pm

ni mi usec ze zato k je fiat :/ jebiga
...::: i am tha one you would like to have it baby :::...

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Sr mar 07, 2007 9:53 pm

Se strinjam, kie so veliko lepše ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
crazy_0
Novinec

Kraj: Dolenja vas

Napisal/-a crazy_0 Sr mar 07, 2007 9:59 pm

Ja festina tvoja kia s športnim filtrom ga rulaa :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Sr mar 07, 2007 10:02 pm

oprostite usem mogotcem ki ste tu glavni ker izrazam svoje mnenje.men moj avto cist ugaja pol naroda s tega foruma ste itak mladoletniki ki ste gledal hitri in drzi in ste pojedl uso vesolno pamet in niste nikol delal da bi si kupil svoj avto ;) res svaka vam cast.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr mar 07, 2007 10:06 pm

mislš da če si si ti sam avto kupu, da si ga drugi pa nismo zmožni? star sem 19.5 let pa mam zdj 3. avto pa vse sem si sam prslužu. za prvega sem dal 50k, za drugega 350, za 3. pa 400k če te že zanima. res da niso neke hude vsote, ampak eni delamo po cele dneve da lohk vzdržujemo avtomobile in sebe. za STFU!

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Sr mar 07, 2007 10:09 pm

S|icKeR je napisal/-a:mislš da če si si ti sam avto kupu, da si ga drugi pa nismo zmožni? star sem 19.5 let pa mam zdj 3. avto pa vse sem si sam prslužu. za prvega sem dal 50k, za drugega 350, za 3. pa 400k če te že zanima. res da niso neke hude vsote, ampak eni delamo po cele dneve da lohk vzdržujemo avtomobile in sebe. za STFU!

bo treba mal sole nrdit itd. da bos zasluzu kej vec ane ;) eni pa delamo 1 leto pa si lok kupmo kar smo si kupil ;) jebiga ce sestejem use tvoje usote bi dobil recimo eno hondico ko pa berem kaj use si si ti kupu pa pridem do zakljucka da si si kupu golf 1 golf 2 in golf 3 se mal pa bo golf 4 aja govorim o sjebanih avtih ane ;) res oprostite usem ker sm izrazu svoje mnenje? pomoje bi me mogl tozt?

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Napisal/-a ArminLegenda Sr mar 07, 2007 10:18 pm

Festina je napisal/-a:
S|icKeR je napisal/-a:mislš da če si si ti sam avto kupu, da si ga drugi pa nismo zmožni? star sem 19.5 let pa mam zdj 3. avto pa vse sem si sam prslužu. za prvega sem dal 50k, za drugega 350, za 3. pa 400k če te že zanima. res da niso neke hude vsote, ampak eni delamo po cele dneve da lohk vzdržujemo avtomobile in sebe. za STFU!

bo treba mal sole nrdit itd. da bos zasluzu kej vec ane ;) eni pa delamo 1 leto pa si lok kupmo kar smo si kupil ;) jebiga ce sestejem use tvoje usote bi dobil recimo eno hondico ko pa berem kaj use si si ti kupu pa pridem do zakljucka da si si kupu golf 1 golf 2 in golf 3 se mal pa bo golf 4 aja govorim o sjebanih avtih ane ;) res oprostite usem ker sm izrazu svoje mnenje? pomoje bi me mogl tozt?

Ej svaka ti čast, res, ti si car

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr mar 07, 2007 10:40 pm

sori, ampak študiram ob delu! škoda se pregovarjat s primitivci kot si ti. škoda da uničm temo.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr mar 07, 2007 10:42 pm

Festina je napisal/-a:bo treba mal sole nrdit itd. da bos zasluzu kej vec ane ;) eni pa delamo 1 leto pa si lok kupmo kar smo si kupil ;) jebiga ce sestejem use tvoje usote bi dobil recimo eno hondico ko pa berem kaj use si si ti kupu pa pridem do zakljucka da si si kupu golf 1 golf 2 in golf 3 se mal pa bo golf 4 aja govorim o sjebanih avtih ane ;) res oprostite usem ker sm izrazu svoje mnenje? pomoje bi me mogl tozt?

Aja ne me basat a res en let delaš,da prideš do Kie
Dej ne preseravaj se tuki po forumu,če maš Kio z športnim filtrom
Drgač pa v nadaljne se vzdrži takih objav,ker niso na nivoju foruma.pa ne mislim ti zj pridegat ampak tko je.Vsak si kupi svoj avto po svojih finančnih zmožnostih in potrebah in po svojem okusu pa ti tut jst kr lepo v fris povem,da tut jst nebi niti pod razno kupu Kie,ker mi roko na srce ne diši pa mam zato raj nemca v španski preobleki :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
crazy_0
Novinec

Kraj: Dolenja vas

Napisal/-a crazy_0 Sr mar 07, 2007 10:44 pm

Word seat 8)

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Sr mar 07, 2007 10:44 pm

kokr sm ze reku izrazu sm svoje mnenje in predlagam da me kr tozte zato kiddie

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr mar 07, 2007 10:56 pm

seat je napisal/-a: pa ti tut jst kr lepo v fris povem,da tut jst nebi niti pod razno kupu Kie,ker mi roko na srce ne diši

evo povedal si isto ko on, ko je rekel da mu ni všeč ker je fiat ;) nehte se kregat pa bo, je čist brez veze, en preferira to, drug drugo

lp
Slika

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Če mar 08, 2007 12:09 am

Poba je dokazal svoje znanje o avtomobilizmu že s tem, da je dejansko vesel, da je za kio dal 2,9 mio bivših.
Naprej ni treba razglabljati.
Zadnjič spremenil bass, dne Če mar 08, 2007 12:23 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov